Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

„Premier“ lyga: „Everton“ – „Fulham“ statymų prognozės ir patarimai

Triumfuojantys Everton žaidėjai

Statymų Gidas rekomenduoja:


Spalio 26 dieną, šeštadienį, 19.30 val. „Goodison Park“ stadione Liverpulyje susitiks vietos „Everton“ ir Londono „Fulham“ komandos. Aikštės šeimininkai šiame 2024-25 metų Anglijos „Premier“ lygos sezone užima vos 16 vietą, o rungtynių svečiai žengia 9-i, tačiau ekipas skiria tik 3 taškai. Tad sėkmės atveju šeštadienį komanda iš Liverpulio gali nutolti nuo iškritimo zonos ir pakilti iki turnyrinės lentelės vidurio. 

Nors eilinį sykį prieš sezoną į „Everton“ komandą buvo dėta daug vilčių, tačiau sezonas kol kas neįkvepia. Po pirmų dviejų rungtynių „irisai“ nebuvo pelnę nei vieno įvarčio ir praleidę net 7. Taip pat itin nesėkmingai susiklostė rungtynės namie su „Bournemouth“ – jau per teisėjo pridėtą laiką praleisti du įvarčiai ir pralaimėta 2:3. Tokiu pat rezultatu išvykoje nusileista ir Birmingemo „Aston Villa“ komandai. 

Komanda iškrito iš EFL taurės – po baudinių serijos nusileista „Premier“ lygos autsaiderei „Southampton“. Po to Seano Dyche komanda pradėjo rodyti gerokai geresnę formą: sužaista lygiosiomis su „Leicester City“ (1:1) ir „Newcastle“ (0:0), pasiektos pergalės prieš „Crystal Palace“ (2:1) ir „Ipswich Town“ (2:0). Dabar eilėje – „Fulham“. Ar pavyks laimėti prieš svečius iš Londono?

„Everton“ – „Fulham“ patarimai statymams

#1

Aikštėje susitinka dvi ganėtinai lygios komandos, tačiau pastaruoju metu geresnę formą demonstruoja būtent „Everton“. Renkamės jų pergalę „Vulkan bet“ lažybų platformoje. Už tokią rungtynių baigtį savaitės viduryje buvo siūlomas 2,77 siekiantis koeficientas.

#2

Rungtynės turėtų būti įtemptos. Renkamės tokią rungtynių baigtį, kad abi komandos pelnys bent po įvartį. Už tai „Vulkan bet“ svetainėje siūlomas 1,73 siekiantis koeficientas.

#3

„Everton“ ir „Fulham“ komandų susitikimas neturėtų pasižymėti daugybe įvarčių –
rekomenduojame rinktis tai, kad rungtynėse bus pelnyti daugiau nei 2 įvarčiai. Už tai „Vulkan bet“ svetainėje siūlomas 1,44 siekiantis koeficientas.

„Everton“ – „Fulham“ analizė ir prognozės

Tuo metu Marco Silva treniruojamas „Fulham“ kovas EFL taurėje taip pat užbaigė po pralaimėjimo baudinių serijoje. Stipresni tuomet buvo „Preston North End“ futbolininkai. Tačiau „Premier“ lygoje pirmos pergalės nereikėjo laukti tiek ilgai – jau antrame ture nugalėta „Leicester City“ komanda (2:1). Pergalės prieš „Birmingham City“ (2:0), „Newcastle United“ (3:1) ir „Nottingham Forest“ (1:0) įkvepia. Nedaug iki 3 taškų trūko ir kovoje su „West Ham United“, tačiau išlyginamąjį įvartį praleido jau 5 teisėjo pridėto laiko minutę (galutinis rezultatas – 1:1). Neblogai londoniečiai atrodė ir kovoje su Čempionų lygoje žaidžiančiomis „Manchester City“ komanda (2:3) ir „Aston Villa“ komandomis. Pastarojoje dvikovoje „Fulham“ galėjo išsiveržti į priekį, tačiau Andreas Pereira nerealizavo 11 metrų baudinio, o rungtynės iš rankų buvo paleistos po Joachimo Anderseno raudonos kortelės. Galutinis rezultatas – 1:3. 

Abi komandos šeštadienio laukia gerokai nukraujavusios. Tiesa, „Fulham“ gretose itin trūks nebent saugo Sašos Lukičiaus ir centro gynėjo Joachimo Anderseno. Tuo metu Timothy Castagne`as, Carlosas Vinicius ir Jorge`as Cuenca šiame sezone aikštėje dar nepasirodė ar turėjo nežymų vaidmenį. 

„Everton“ gretose šeštadienį greičiausiai nežais iš „Napoli“ pasiskolintas atakuojantis saugas Jesperas Lindstromas, saugai Jamesas Garneris ir Timas Iroegbunamas. Taip pat – mažesnį vaidmenį kol kas turėjęs gynėjas Jarradas Branthwaite`as, puolėjai Youssefas Chermiti ir Armando Broja. Tiesa, „Everton“ turi įvarčių mušėjų – 2 ar daugiau taiklių smūgių pasižymėjo jau 4 futbolininkai: Dwightas McNeilas; Dominicas Calvertas-Lewinas; Michaelas Keane`as ir per kelias paskutines rungtynes labai gerą įspūdį palikęs Ilimanas Ndiaye.

Susimąstes Evertono žaidėjas

Statymų Gidas rekomenduoja:

Nuo 2016 metų veikianti „Vulkan Bet“ lažybų platforma siūlo daugybę sporto statymų labai gerais koeficientais. Galima lažintis tiek iš svarbiausių pasaulio sporto įvykių rezultatų, tiek iš vietinių bei mažiau žinomų lygų.

Apibendrinimas

Žvelgiant į tarpusavio susitikimus, „Premier“ lygoje praėjusį sezoną komandų susitikimuose buvo pelnytas vos vienas įvartis – 2023-24 metų sezono pradžioje „Fulham“ iš „Goodison Park“ išsivežė pergalę 1:0. Kita dvikova Londone pasibaigė nulinėmis lygiosiomis. Iš viso „Premier“ lygoje komandos yra susitikusios 34 kartus: 18 kartų nugalėjo „irisai“, 12 kartų – „Fulham“, 4 dvikovos baigėsi lygiosiomis. 

Šiame sezone kiek geriau atrodo „Fulham“ – yra surinkusi daugiau taškų, įmušusi daugiau įvarčių (11), nors jų puolimas pastaruoju metu itin priklauso nuo Raulio Jimenezo (4 taiklūs smūgiai). 

Wolves žaidėjas

Tiesa, gynyba nežiba – praleista 11 varžovų įvarčių. „Everton“ pasižymėjo 9 įvarčiais, tačiau jų praleido jau 15. Aišku, reikia turėti omenyje, kad beveik pusė įvarčių į Jordano Pickfordo vartus krito per pirmus du turnyro turus. Svarbus ir į akis krentantis faktas – „Fulham“ per rungtynes sukuria 2,63 šanso, kai varžovai – 1,5. 

Visgi patikimesnę gynybą ir geresnę formą pastaruoju metu rodo būtent „Everton“, kuris visuose turnyruose nepatyrė pralaimėjimo kartėlio jau 5 rungtynes iš eilės. Galingiau atrodo ir šios komandos priekinė linija. Tiesa, žinant komandų tarpusavio statistiką ir žvelgiant į „Fulham“ išvykų formą, turėtume laukti minimalios „Everton“ pergalės. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-22

Geriausios lažybų bendrovės