Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Eurolyga: „Fenerbahče“ – „Crvena Zvezda“ | Lažybų prognozės ir spėjimai

Fenerbahče – Crvena Zvezda

Statymų Gidas rekomenduoja:


Abi šios komandos kol kas startavo pergalėmis ir prieš trečiajį turą, su 2 pergalėmis ir 0 pralaimėjimų užima 3 ir 4 pozicijas turnyro lentelėje. Tiek Belgrado „Crvena Zvezda“, tiek Stambulo „Fenerbahče“ po praėjusio sezono gerokai pakeitė savo sudėtis ir į 2024-25 m. Eurolygos kampaniją žengia su rimtais tikslais. Nors pirmuose turuose Stambulo ekipa kovojo su daug stipresniais varžovais, svečiai iš Belgrado tikrai nebus pasiruošę sudėti ginklus prieš kovą.

Namų aikštelės, beveik visų statistinių kategorijų, o taip pat ir pagal žaidėjų pavardes „ant popieriaus“, net ir netekę Scottie Wilbekino, pranašumą turi Šarūno Jasikevičiaus „Fenerbahče“. Tačiau Eurolyga tuo ir įdomi, kad net ir ~30 % šansą laimėti rungtynes iš lažybų bendrovių gaunanti komanda pajėgi pasiekti pergalę. Štai mūsų prognozės bei spėjimai.

Stambulo „Fenerbahče“ vs Belgrado „Crvena Zvezda“ | Lažybų patarimai

#1

„Fenerbahče” pirmuose turuose demonstruoją vieną kokybiškiausių žaidimų puolime (TOP 5 Eurolygoje pagal PIR). „Crvena Zvezda“ kol kas puikiai meta tritaškius bei perima daug kamuolių, tačiau Feneris – pirmas aukščiausios lentynos varžovas jiems šiame sezone. Siūlome rinktis Fenerbahce handicap -6.5 (pergalė bent 6.5 taško, įskaitant pratęsimą) @1.90 7bet arba @1.88 bendrovėje Mega Pari.

#2

Kadangi susitinka du aukšto kalibro strategai, o mes žinome, kaip mėgsta žaisti Šarūnas Jasikevičius, tikėtis pernelyg aukšto rezultatyvumo turbūt neverta. Siūlome pasitikėti „Fenerbahce“ gynybą ir rinktis, kad „Crvena Zvezda“ 78.5 under @1.9 Mega Pari bendrovėje.

„Fenerbahče“ vs „Crvena Zvezda“| Analizė ir ekspertų prognozės

Stambulo „Fenerbahče“ forma bei situacija

Nors prieš sezoną visi Eurolygos apžvalgininkai daugiausiai kalbėjo apie graikų klubų padarytus ėjimus, reikia nepamiršti, kad Š. Jasikevičius labai solidžiai susitvarkė su skęstančiu turkų klubo laivu ir jį atvedė iki finalo ketverto. Nors ten sėkmės pritrūko, tačiau išlaikę svarbius branduolio žaidėjus ir pasipildę „Maccabi“ vedliais Bonzie Colson, Wade Baldwin IV bei iš NBA prisikvietę Bobaną Marjanovičių, net ir su keliomis netektimis „Fenerbahče“ neatrodo susilpnėję.

Sudėties pajėgumą įrodo ir galingas startas Eurolygoje. Pirmame ture nukautas favoritas Pirėjo „Olympiacos“ 82:71, o antrame – principinis varžovas iš Stambulo – „Anadolu Efes“ 83:78. Tačiau reikia paminėti, kad visi šie mačai praėjo su nesklandumais:

  • Sezoną baigiančią traumą patyrė vienas iš puolimo lyderių Scottie Wilbekinas;
  • Pirmame mače su OLY, Šarūnas Jasikevičius susipyko su oponentų treneriu Georgios Bartzoku bei švaistėsi kaltinimais spaudos konferencijose;
  • Antrame mače su „Anadolu Efes“ dantimis ir nagais vienas kitą draskė Tarikas Biberovičius bei Efes žaidėjas Elijah Bryantas. Už emocijų nevaldymą abu buvo išvaryti iš aikštelės. 

Tačiau nepaisant visų aikštelę supančių dramų, „Fenerbahce“ su kamuoliu kol kas demonstruoja maksimaliai efektyvų puolimą. Jie yra daugiausiai kamuolių atkovojanti, tarp daugiausiai blokuojančių ir taikliausiai tritaškius bei baudos metimus metančių ekipų. Be to, Šarūno Jasikevičiaus gynybos schemos pastatė tiek „Olympiacos“, tiek „Anadolu Efes“ snaiperius į nepatogias padėtis, dėl ko varžovų procentai atakuojant iš edistancijos – labai prasti. 

Vietiniame fronte Turkijos lyga tik startuoja, tad vieno iš Eurolygos favoritų žaidimą galime vertinti tik pagal du rimtus susitikimus. Šeštadienį (10.12 d.), tik stebuklo dėka turkų grandas išsigelbėjo nuo pralaimėjimo prieš lygos naujokus – Yalova Belediye. Oponentus be W. Baldwino jie įveikė per pratęsimą. 

Klube pirmais smuikais griežia Wade Baldwin IV, Nigel Hayes-Davis ir Bonzie Colsonas. Na, o kiekviename mače taip pat prisijungia ir po 2-3 rotacijos krepšininkus, kurie sužaidžia geriau nei vidurkis.

Belgrado „Crvena Zvezda“ forma bei situacija

Jeigu kalbėsime apie praėjusio sezono Eurolygos nusivylimus, turime paminėti „Crvena Zvezda“. Trenerių pokyčiai, traumos, pasikeitimai sudėtyje bei labai nestabilus žaidimas dideles ambicijas puoselėjusį klubą paliko tik 16-oje turnyrinės lentelės vietoje iš 18.

Šį sezoną į Belgradą atvyko keletas rimtų vardų – Isaiah Canaan, Nikola Kalinič ir Codi Miller-McIntyre. Visi jie turi geros patirties Eurolygoje ir davė naudos jau pirmuose dvejuose susitikimuose. Nors Serbijos klubas dar nepralaimėjo, varžovai – „Baskonia“ (78:71) ir „Paris Basketball“ (80:77) įveikti tik sunkiose kovose. 

Žvelgiant į žaidimą ir statistiką matome, kad serbų ekipa gerai pataiko iš žaidimo, bet susitiks su geriausiai dėl kamuolių kovojančiu ir bene efektyviausiai puolančiu oponentu. Sustabdyti tokio kalibro puolimą su jų sudėtimi beveik neįmanoma, tad tik fortūna ir karštos rankos iš tolimų distancijų gali padėti Ioannio Sfairopolouso ekipai išsivežti pergalę iš Stambulo. 

Isaiah Canaan, Nemanja Nedovič, Nikola Kalinič ir Joel Bolomboy kol kas yra lyderiai puolime, tačiau žinome, kad iššauti gali ir Rokas Giedraitis, ir Codi Miller Mcintyre, ir tas pats Yago Dos Santosas. Rezervų žaisti labai aukšto lygio krepšinį „Crvena Zvezda“ turi, tačiau kol kas nepanašu, kad jie pasiekė piką, kurio reikia norint nukauti tokį titaną, kaip Fener

Statymų Gidas rekomenduoja:

Roy Spins – vienas iš didžiausių internetinių kazino su didele lažybų platforma. Rinkitės statymus Eurolygai, EuroCup ir kitoms svarbiausioms klubinio krepšinio kovoms su tikrai akį traukiančiais koeficientais.

Apibendrinimas

Kiekvienas mačas, kuriame žaidžia Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos ekipos kiekvienam krepšinį mėgstančiam lietuviui turėtų būti įdomios. Na, o kai galingieji „Fenerbahče“ žaidžia prieš Roko Giedraičio „Crvena Zvezda“, mačas įgauna dar daugiau spalvų. Nors favoritas lažybų bendrovėse ir ekspertų akyse – daugiau nei aiškus, siūlome spalio 15 dieną nepraleisti galimybės stebėti kokybišką krepšinį per Euroleague.tv arba Go3.

Na, o Statymų Gide jūs visada rasite Eurolygos krepšinio statymų prognozes bei pasiūlymus visiems karščiausiems turo susitikimams lietuvių kalba.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-15

Geriausios lažybų bendrovės