Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

EuroCup krepšinio lyga: „BC Wolves“ prieš „Bahcesehir“ – statymų prognozės ir patarimai

„BC Wolves“ vs „Bahcesehir“

Statymų Gidas rekomenduoja:


Jau rugsėjo 24 d. prasideda 2024-25 m. EuroCup sezonas. Šiemet, kaip ir praėjusiais metais, lygoje matysime dvi Lietuvos komandas – „7bet-Lietkabelį“ ir Vilniaus „BC Wolves“. Antradienį pirmąsias rungtynes žais panevėžiečiai, kurie išvykoje susitiks su „Turk Telekom“, o trečiadienį 19:00 val. Vilniuje „BC Wolves“ susitiks su taip pat Turkijos komanda – „Bahcesehir“.

Abi komandos naująjį sezoną pasitinka stipriai pasikeitusios. „BC Wolves“ atsisveikino su Artūrs Žagars, Christian Mekowulu, Rasheed Sulaimon, Eigirdu Žukausku, Arnu Beručka ir Vitalijumi Koziu. Pasipildyti pavyko solidžiais pirkiniais – Anthony Cowan, Andrew Andrews, Matu Jogėla, Arnoldu Kulboka, Mareku Blaževičiumi.

Tuo tarpu „Bahcesehir“ 2024-25 m. sezoną pasitinka ypač ambicingai. Komandoje įvyko daug permainų, sudėtyje liko vos trys žaidėjai – Axel Bouteille, Tyler Cavanaugh ir Maxim Mutaf. Tačiau, tarp naujokų yra gerai žinomų, Eurolygos patirties turinčių krepšininkų – Mateusz Ponitka, Jaleen Smith, Sehmus Hazer, Tai Odiase, Egehan Arna, Marko Simonovič, C. J. Massinburg.

„BC Wolves“ vs „Bahcesehir“ patarimai statymams

#1

Jau pirmose „Wolves“ rungtynėse turėtume išvysti, kas yra tikrasis komandos lyderis. Andrew Andrews turės galimybę pasirodyti prieš stiprų varžovą, laukiame rezultatyvių A. Andrews rungtynių. Žaidėjų statistikos statymai pasiekiami Megapari svetainėje.

#2

„Wolves“ sezono atidarymo rungtynes žais prieš vieną stipresnių grupės komandų, kuri atliko daug permainų. Kol „Bahcesehir“ nėra susižaidusi, „Wolves“ turi puikią galimybę sezoną atidaryti pergalingai. Renkamės „Wolves“ pergalę Wazbee svetainėje.

#3

Panašu, kad „Wolves“ šį sezoną bus kur kas labiau į puolimą orientuota komanda, o varžovas atsiveža ypač daug talentingų žaidėjų. Laukiame „Wolves“ – „Bahcesehir“ rezultatyvių rungtynių. EuroCup statymai pasiekiami GGbet lažybų bendrovėje.

„BC Wolves“ vs „Bahcesehir“ analizė ir prognozės

Sezonui įsibėgėjus, „Bahcesehir“ Europoje turėtų rodyti kur kas geresnius rezultatus, kadangi talento sudėtyje yra daugiau nei „BC Wolves“. Vis tik, tikrai ne visada laimi ta ekipa, kuri turi talentingesnę sudėtį, o sezono pradžia yra puikus metas staigmenoms.

Jeigu lygintume kiekvieną pavardę, „Bahcesehir“ turi daugiau pranašumų, tačiau čia svarbų vaidmenį turėtų atlikti „BC Wolves“ senbuviai – puse komandos vieni kitus gerai pažįsta, Arnoldas Kulboka kartu yra žaidęs su Anthony Cowan, kas irgi prisidės prie geresnio tarpusavio ryšio.

Paskutinėse trejose draugiškose rungtynėse „Wolves“ pasiekė tris sunkias pergales – 96:89 prieš „Neptūną“, 80:76 prieš Rygos „VEF“ ir 93:91 prieš Rygos „Zelli“. Visi susitikimai buvo gana rezultatyvūs, kas indikuoja ir rodomą vilniečių žaidimo stilių. Prieš turkus yra laukiama taškų lenktynių, abi komandos turi puolime gerai žaidžiančius krepšininkus.

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGBet lažybų svetainė išsiskiria puikia e-sporto statymų pasiūla, tačiau pagrindinius statymus galima atlikti ir už Lietuvos krepšinio lygos rungtynes. Ši bendrovė pasižymi ne tik aukštais koeficientais, bet ir patogiu naršymu tiek kompiuteriu, tiek mobiliuoju telefonu.

„Bahcesehir“ draugiškose rungtynėse turėjo progą jėgas išbandyti ir prieš Eurolygos klubą – Stambulo „Fenerbahce“. Šansų susitikime daug nebuvo – pralaimėta 80:97, pralaimėjimas patirtas ir prieš panašaus lygio komandą – „Mega Basket“ iš Serbijos – 81:87. Matant komandos sudėtį ir žaidimo braižą draugiškose rungtynėse, panašu, kad viskas bus grindžiama puolimu. Kas yra dar viena priežastis, kodėl renkamės „Wolves“ – „Bahcesehir“ rungtynių suminį daugiau.

Apibendrinimas

Nors „BC Wolves“ pirmosios rungtynės vyks namuose, „Bahcesehir“ „Twinsbet“ arena didelių problemų sukelti neturėtų. Čia atmosfera gana draugiška, orientuota į šeimas, kas tuo pačiu nesukelia papildomu sunkumų varžovams. Dėl to, didėja tikimybė, kad turkų niekas neišmuš iš vėžių ir galės žaisti savo rezultatyvų žaidimą. „BC Wolves“ pliusas tai, kad pirmosios rungtynės namuose, nereikės niekur keliauti, pažįstamas parketas ir lankai – tai turėtų pridėti daugiau pasitikėjimo, tuo pačiu bus noras prieš savus žiūrovus atsidaryti pergalingai.

Abejose komandose nemažai naujokų, kurie nuo sezono pradžios norės pasirodyti, išsikovoti lyderio vaidmenį ir parodyti, kas komandoje yra pagrindiniai žaidėjai. „BC Wolves“ gynėjų duetas EuroCup lygiu yra labai solidus – gynyboje tai gali būti pažeidžiami krepšininkai, tačiau gerą dieną savo talentu puolime gali užmėtyti bet kurį varžovą. Tikime, kad „BC Wolves“ su Andrew Andrews priešakyje jau nuo pirmų rungtynių parodys charakterį.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-25

Geriausios lažybų bendrovės