Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Europos lyga: „Ajax” prieš „Besiktas” – statymų prognozės ir patarimai

Ajax žaiėjas smugiuoja kamuolį

Statymų Gidas rekomenduoja:


Rugsėjo 25 d. prasideda Europos lygos grupių atrankos turnyras, kuriame dėl patekimo į pagrindinę fazę 2025 m. pavasarį iš viso varžysis 36 komandos. Kiekvieną trečiadienį ir ketvirtadienį stebėsime po 9 varžybas: pirmąsias 8 vietas grupėje užėmusios komandos automatiškai pateks į aštunfinalį, o 9-24 pozicijų ekipos varžysis šešioliktfinalyje ir dėl patekimo į aštunfinalį.

Abi ekipos puikiai startavo vietiniose čempionatuose: Olandijos Ajax” per 4 susitikimus  Eredivisie” iškovojo 2 pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir patyrė vieną pralaimėjimą. Stambulo Besiktas” Turkijos Super Lig” šiuo metu turi 4 pergales ir kartą sužaidė lygiosiomis. Paskutinį kartą tarpusavyje komandos žaidė 2021 m. Čempionų lygoje ir tada 2:1 laimėjo Ajax”.

,,Ajax” vs ,,Besiktas” patarimai statymams

#1

Abi komandos muša įvarčius kiekvienose varžybose, todėl statymas, kad abi komandos pelnys po įvartį @1.66 Megapari lažybų bendrovėje atrodo tikrai vertingai.

#2

Rungtynėse turėtume išvysti greitą ir atakomis paremtą futbolą, todėl siūlome statyti už tai, kad rungtynėse bus daugiau 2.5 įvarčio @1.75 Vulkanbet lažybų bendrovėje.

#3

„Ajax” yra mačo favoritas, stabilesnė komanda aikštėje ir turi namų pranašumą. Rekomenduojame lažintis už pergalę su @1.87 GGbet lažybų bendrovėje.

,,Ajax” vs ,,Besiktas” analizė ir prognozės

Abi komandos nėra naujokės didžiausiuose Europos futbolo turnyruose, tačiau Europos lygos atrankoje susitiks pirmą kartą. Svečiai iš Turkijos į antrą pagal stiprumą senojo žemyno turnyrą grįžta po 4 metų pertraukos, o Ajax” praeitame sezone sėkmingai įveikė atranką, bet suklupo ir baigė kovas dar grupėje. Tarpusavyje komandos žaidė 4 kartus: 3 kartus nugalėjo Ajax”, kartą pergalę šventė Besiktas”.

Ajax” užtikrintai pradėjo naują sezoną ir per paskutinius 5 susitikimus iškovojo 3 pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir kartą pralaimėjo. Šeimininkų sąskaitoje 14 įvarčių, o į savo vartus praleisti tik 4 įvarčiai. Savo ruožtu nenusileidžia ir svečiai iš Turkijos: Besiktas” 5 rungtynių suvestinėje turi 3 pergales ir 2 lygiąsias, o varžovams mušė 13 įvarčių. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGbet lažybų bendrovę labiausiai verta rinktis dėl aukštų koeficientų ir nuolat atnaujinamos įvykių pasiūlos. Svetainės išdėstymas itin paprastas, todėl statymus lengva rasti. Be to, bendrovė nuolat siūlo įvairias premijas ir akcijas, todėl išbandykite jau dabar.

Tiesa, Besiktas” neretai susiduria su problemomis prie baudos aikštelės prieigų ir dažnai prisirenka nereikalingų pražangų, kurias oponentai paverčia į pavojingas standartines situacijas. Ajax” yra šio mačo favoritas, todėl jauni ir greiti komandos puolėjai neabejotinai stengsis išnaudoti tokias atsivėrusias spragas. Komanda varžybose įprastai muša bent po 2 įvarčius, todėl turkams teks daugiausia tvarkytis su gynybinėmis užduotimis.

Apibendrinimas 

Ketvirtadienio vakarą vyksiančiose rungtynėse turėtume išvysti greitą ir dinamišką futbolą tarp dviejų konkurencingų Europos futbolo vidutiniokų. Šioje poroje nežymus favoritas yra šeimininkų Ajax” klubas: dėl namų aikštės pranašumo, geresnių rezultatų statistikos grafoje ir bendro komandos pastovumo. Sudėtyje taip pat daug jaunų ir energingų žaidėjų, kurie nesivaiko asmeninių pasiekimų, o dalinasi kamuoliu ir kuria progas vieni kitiems.

Besiktas” sudėtyje nėra skambių pavardžių, bet komanda sezoną pradėjo stabiliai ir užtikrintai. Bus įdomu stebėti kaip komanda tvarkysis su psichologine būsena ir įtampa, ypač žinant pietiečių futbolininkų karštakošiškumą. Kaip ir minėjome anksčiau, rezultatas priklausys nuo komandos pasiruošimo gynybinėms užduotims.

Išvysime daugiau įvarčių ar geltonų kortelių? Abi komandos nuo rungtynių starto mesis į puolimą ar stengsis kontroliuoti aikštės centrą? O gal kažkuri komanda pakeis žaidimo planą tik mačo eigoje? Labai sunku prognozuoti tikslų šios poros rezultatą, tačiau sutinkme su lažybininkais ir prognozuojame, jog Ajax” laimės atitinkamai 2:1 arba 3:1.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-24

Geriausios lažybų bendrovės