Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Vokietijos Bundesliga: Stuttgart vs Dortmund | Lažybų prognozės ir spėjimai

Stuttgart vs Dortmund

Statymų Gidas rekomenduoja:


Vokietijos Bundesliga kiekvienais metais pasiūlo fanams daug įdomių rungtynių. Praėjusiais metais turėjome naują čempioną po ilgo laiko (Bayer Leverkusen), o šįmet vėlgi yra bent kelios ekipos, galinčios varžytis dėl aukščiausių pozicijų. Šeštadienį, 09.22 dieną, 18.30 val. Lietuvos laiku UEFA Čempionų Lygos finalininkai Dortmundo Borussia atsidurs Porsche ir Mercedes-Benz tėvynėje – Štutgarte, kur bandys nuliūdinti 60,5 tūkstančio vietinio VfB klubo sirgalių.

Praėjusį sezoną Štutgartas liko 2-oje vietoje, o Borussia, nors Čempionų Lygoje pasiekė finalą, vietiniame fronte liko tik 5-i. Praėjusiais metais tarpusavio susitikimuose abusyk pranašesni buvo VfB klubo žaidėjai. Jie laimėjo abu susitikimus Bundesligoje bei DFB taurėje. 

Dėl to tikėtina, jog Dortmundo klubo vedliai Karim Adeyemi bei Jamie Bynoe-Gittens papildomai apsibraukę šį mačą kalendoriuje ir bandys ne tik mušti įvarčius, bet ir žūtbūt laimėti. Savo ruožtu, automobilininkų miesto ekipos lyderis puolime, bosnis Ermedinas Demirovičius taip pat nedvejos išnaudoti bet kokią progą. Štutgartas lygoje startavo pralaimėdamas Freiburg klubui 3:1 ir lygiosiomis 3:3 su Mainzu, bet po to laimėjo du mačus iš eilės. Na, o „Borussia“ laimėjo prieš Eintrachtą bei Heidenheim, bet sužaidė 0:0 lygiosioms su „Werder“. Formos atrodo tikrai gana apylygės.

Nusimato labai įdomi kova su, ko gero, bent keliais įvarčiais!

VfB Stuttgart vs Borussia Dortmund patarimai statymams

#1

Įdomi istorija rodo, kad šis derbis yra rezultatyviausias visų laikų Bundesligos istorijoje. Per istoriją, abi komandos viena kitai atseikėjo 364 įvarčius. Ką tai rodo? Ogi, jog istorija byloja, kad galime tikėtis įvarčių ir šįsyk. Renkamės Total Over 3.5, už kurį Wazbee siūlo 2.09 koefecientą. Per paskutinius 16 Bundesligos mačų išvykoje Borussia muša bent po vieną…

#2

Nors abi komandos atrodo labai panašaus pajėgumo, pastarąjį sezoną Štutgarto ekipa gerai tvarkosi su Borussios schemomis bei yra tarsi kriptonitas daugeliui trenerio Nuri Sahino planų. GG.BET siūlo neblogą koeficientą su kombinacija abi komandos pelno bent po įvartį ir Štutgartas laimi rungtynes @3.27.

#3

Vokietijoje niekada netrūksta rungtynių su daug įvarčių. Labai svarbūs ir žaidėjų keitimai. Tačiau po susitikimų UEFA Čempionų lygoje, rotacijos gali būti kiek trumpesnės. Tad vėlyvose mačo stadijose, po keitimo aikštėje pasirodę žaidėjai pelnys įvartį @2.3 Mega Pari bendrovėje.

VfB Stuttgart vs Borussia Dortmund analizė ir prognozės

Tai – tikrai įdomi dviejų klubų akistata, kurią daugelis gali praleisti pro akis. Istoriškai abi komandos tikrai yra rimtos konkurentės, nors, jei vadovausimės praėjusio sezono rezultatais, stipresni yra VfB. Jie nepralaimėjo jau 15-os rungtynių namuose iš eilės, o iš paskutinių 20-ies, nepralaimėjo 19. 

Čempionų lygoje Štutgarto ekipa įveiks daug rimtesnį iššūkį – kausis su Madrido „Real“, kai tuo tarpu jų oponentai vyks į Belgiją kovoti prieš gerokai kuklesnį „Club Brugge“. Štutgarto kalendorius artimiausiu metu taip pat atrodo daug pavojingesnis. Jie turi būti geros formos, nes per ateinantį menėsį kausis su šiomis stipriomis komandomis: Real, Borussia, Hoffenheimu ir Miuncheno Bayernu. 

Borussios varžovai vietiniame ir Europos fronte – kuklesni (Celtic, Bochum, Brugge, St Pauli, Union Berlin).

Lengviausia šioje akistatoje prognozuoti lygiąsias, ką ir daro nemaža dalis ekspertų. Traumos Justin Diehl, Frans Kratzig ir Nikolas Nartey (svarbiems žaidėjams), ganėtinai silpnina Štutgarto rotaciją, bet pastarosios rungtynės prieš M‘gladbach Borussia (pergalė 3:1) parodė, kad ir be šių futbolininkų VfB gali laimėti.

Julianas Brandtas ir kompanija su geltonai-juodomis uniformomis tokių problemų su traumomis neturi. Tačiau iš kitos pusės, šį sezoną jiems nekliuvo tokie dideli išbandymai. Kadangi laimėjo prieš Heidenheimą ir, jei įveiktų Club Brugge, Dortmundo vyrukai turėtų neatsipalaiduoti, nes Štutgartas kol kas rimčiausias varžovas jų kelyje.

Mačas turbūt bus pakankamai atviras ir 4 įvarčius turėtume išvysti. Tikrai galima tikėtis, jog MHP arenoje abi komandos muš nemažai.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Mega Pari gali pasiūlyti didžiulį Vokietijos Bundesliga statymų katalogą. Geri koeficientai ne tik Vokietijos, bet ir Ispanijos, Italijos, Anglijos ar Prancūzijos lygoms. Čia bus gyvi ar pre-match statymai bei siūlomi įspūdingi bonusai užsiregistravusiems!

Apibendrinimas

Vokietijoje, kaip ir Anglijoje, užtikrintų favoritų mačuose būna gana mažai. Net ir lentelės vidutiniokas gali gerokai aplamdyti Čempionų Lygoje besivaržančias komandas. Na, o šį kartą Štutgarte susitinka dvi Čempionų Lygos ekipos, tad mače Borussia – VfB Stuttgart galime laukti fejerverkų. 

Atviras futbolas, daug atakų bei 60 tūkstančių aistringų sirgalių, garsiai palaikančių savo komandas. To galime tikėtis akistatoje tarp Julian Brandto ir Ermedino Demirovičiaus. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-20

Geriausios lažybų bendrovės