Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Tautų lyga: Anglija ir Suomija – statymų prognozės ir patarimai

Anglija - Suomija futbolas

Statymų Gidas rekomenduoja:

Rugsėjo 10 d. 21:45 Anglijos nacionalinė rinktinė UEFA Tautų lygoje susitiks su Suomija. B lygoje besivaržančioms komandoms tai bus antrasis turnyro mačas, o grupėje kartu dar žaidžia Graikija ir Airija. Pirmą vietą grupėje užėmusi komanda pateks į A lygą, o antroje vietoje likusi komanda atkrintamosiose kovos dėl patekimo į A lygą. Trečios vietos laimėtoja grupėje kovos dėl išlikimo B lygoje arba kris į C lygą, o ketvirta komanda grupėje automatiškai atsidurs C lygoje.

Anglai yra neabejotini grupės lyderiai ir viena geriausių turnyro komandų. Pirmose varžybose Anglija dominavo beveik visose rungtynėse ir nesunkiai įveikė Airiją 2:0, o tuo tarpu Suomija turnyrą pradėjo atvirkščiai – triuškinančiu pralaimėjimu 3:0 Graikijai. Abejos rinktinės tarpusavyje paskutinį kartą žaidė tik 2001 m. kovo 2 d. ir tada 2:0 triumfavo Anglija. Oficialiai komandos iš viso yra žaidusios 13 susitikimų: anglai laimėjo 11 kartų, 2 kartus mačai baigėsi lygiosiomis.

Anglija vs Suomija patarimai statymams

#1

Anglija vienareikšmiškai yra rungtynių favoritas, o pergalė antrajame mače beveik garantuotų pirmą vietą grupėje. Anglijos -2 pranašumas @1.8 GGbet bendrovėje yra vertės turintis pasirinkimas.

#2

Anglija turi jaunus ir pavojingus talentus bei vieną stipriausių priekinių linijų pasaulyje. Rekomenduojame rinktis statymą Anglija daugiau 2.5 įvarčio @1.88 Vulkanbet bendrovėje.

#3

Suomiams bus sudėtinga stabdyti žaibišką anglų puolimą, o pastarieji neretai mėgsta susirinkti nereikalingas pražangas. Siūlome statyti daugiau 3.5 geltonų kortelių @1.67 Starda bendrovėje.

Anglija vs Suomija analizė ir prognozės

Iki EURO 2024 čempionato finalo šią vasarą nukeliavusi Anglijos rinktinė futbolo aistruoliams visuomet sukelia dvejopas emocijas. Lažybininkai dar iki turnyro pradžios Angliją laikė kaip vieną favoričių laimėti čempionatą, tačiau jau nuo pirmųjų susitikimų buvo akivaizdu, jog komandai trūksta susižaidimo ir geresnės progų realizacijos. Nors visas futbolo pasaulis dažnai kritikuoja ir strateginius trenerių štabo sprendimus, ši rinktinė turi išskirtinai daug talentingų žaidėjų bei potencialo abejose aikštės pusėse. Anglija visais laikais garsėjo savo puikiais pasaulinio lygio žaidėjais, todėl ne išimtis ir ši rinktinė. Savo sudėtyje anglai turi Trent Alexander-Arnold, Harry Kane, Phil Foden, Declan Rice. Komandoje taip pat netrūksta ir jaunų talentingų futbolininkų –  Bukayo Saka (21 m.), Kobbie Mainoo (19 m.), Jude Bellingham (21 m.).

 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGbet lažybų bendrovę rinktis verta dėl įvairių priežasčių. Čia rasite plačią pasiūlą už populiariausius sporto pasaulio renginius, geriausius statymų koeficientus. Svetainė pasižymi patogiu valdymu, o dosni premijų programa patenkins tiek esamų, tiek naujų žaidėjų poreikius.

Suomija savo sudėtyje neturi garsių pavardžių ir bendroje FIFA įskaitoje užima 63-ą vietą. Komanda propaguoja lėtesnį futbolą, nors per rungtynes vidutiniškai pasižymi bent po kartą. Anglija savo ruožtu Europos čempionate taip pat pasižymėdavo tik po kartą, tačiau komandos puolimo grandis ir pajėgumas milžiniškas. Po EURO 2024 rinktinę paliko treneris Gareth Southgate (dažniau taikęs taktinį futbolą), o jį pakeitęs Lee Carsley akivaizdžiai renkasi kitokį žaidimo planą. Tą galėjome išvysti ir pirmame Tautų lygų mače – Anglija kamuolį kontroliavo net 71% ir atliko 16 smūgių į vartus (9 į vartų plotą). 

Apibendrinimas

Anglija yra akivaizdus šio mačo favoritas, tačiau iš abiejų komandų galime tikėtis atviro ir greito futbolo. Prieš savo aistruolius namuose žaisianti Anglija kontroliuos varžybas nuo pirmų akimirkų ir stengsis pelnyti greitą įvartį, kuris padės ne tik perimti mačo kontrolę, bet ir leis jaustis lengviau psichologiškai. Būtent tokį scenarijų matėme pirmose varžybose prieš Airiją, kai abu varžybų įvarčiai krito atitinkamai 11-ą ir 26-ą minutę. Taip pat nereikėtų pamiršti, jog neretai anglai nesusikalba gynyboje, o tuo pasinaudoję varžovai pelno įvarčius.

Anglijos nacionalinė futbolo rinktinė ne be priežasties FIFA bendroje įskaitoje užima 4-ą vietą. Komandos puolėjų ir saugų grandyse rungtyniauja geriausi savo pozicijų žaidėjai, todėl rinktinėje netrūksta nei naujų talentų, nei patyrusių senbuvių. Apibendrinant šias varžybas, Anglija šiuo metu yra per stiprus riešutėlis Suomijai, todėl prognozuojame, jog šeimininkai laimės bent dviejų įvarčių persvara. Mūsų manymu labiausiai tikėtinas rezultatas – 2:0 arba 3:0.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-13

Geriausios lažybų bendrovės