Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Čempionų lygos trečiasis etapas: „Real Madrid” prieš „Dortmund” – statymų prognozės ir patarimai

Vini Junioras triumfuoja po įvarčio

Statymų Gidas rekomenduoja:


Po daugiau nei 3 savaičių pertraukos dėl nacionalinių rinktinių lango, į TV ekranus sugrįžta Čempionų lygos turnyras. Antradienio vakarą sirgalių lauks tikras futbolo desertas: išvysime praėjusių metų finalininkų „Real Madrid” ir „Dortmund” klubų principinę akistatą. Rezultatų prasme abu klubai  sėkmingai pradėjo kovas tiek Čempionų lygoje, tiek nacionalinėse pirmenybėse, todėl šios poros susitikimas prilygsta tarsi savotiškam mini finalui. Bus be galo įdomu stebėti kaip prieš sezoną pasikeitusiam Dortmundui pavyks tvarkytis prieš elitinę Madrido komandą, kurios sudėtį priešsezonyje papildė Kylianas Mbappe.

Po dviejų etapų „Real Madrid” (1-1) su 3 taškais rikiuojasi 17-oje vietoje, o „Borussia” (2-0) šiuo metu žengia pirmoje vietoje. Vokietijos klubas kartu su „Juventus”, „Brest”, „Benfica”, „Bayer Leverkusen”, „Liverpool” ir „Aston Villa” šiame sezone dar nepralaimėjo ir savo sąskaitoje turi 2 pergales ir 6 taškus. Tiesa, vokiečiai dėl geresnio įvarčių skirtumo (10:1) lyderiauja, o abi ekipos tarpusavyje susitiks jau 16-ą kartą. Pagal susitikimų istoriją nežymiai pirmauja „Real Madrid” – madridiečiai turi 7 pergales, Dortmundas triumfavo 3 kartus, o 5 kartus komandos sužaidė lygiosiomis.

Real Madrid” prieš „Dortmund” patarimai statymams

#1

Komandos labai mėgsta kontratakomis paremtą futbolą todėl šiame susitikime galime tikėtis daug pavojingų progų ir įvarčių. Siūlome lažintis, jog rungtynėse bus daugiau nei 3.5 įvarčio @2.10 GGbet lažybų svetainėje.

#2

Abi komandos turėtų galingai startuoti, todėl jei mėgstate riziką, siūlome lažintis, jog per pirmą kėlinį bus daugiau nei 1.5 įvarčio @2.05 Starda lažybų svetainėje.

Real Madrid” prieš „Dortmund” analizė ir prognozės

„Real Madrid” trečią Čempionų lygos etapą pasitinka dviprasmiškai: po dviejų turų komandos sąskaitoje pergalė ir pralaimėjimas. Pirmose rungtynėse ekipa nepaliko jokių vilčių Vokietijos  „Stuttgart” ir nugalėjo daugiau nei įtikinamai: 3:1. Jau oficialiame Čempionų lygos sezono starte 45-ą minutę pasižymėjo prancūzas Mbappe, 83-ą ir 90+5 minutėmis įvarčius pridėjo Antonio Rudigeris ir Endrickas. „Real Madrid” netikėtai barstė taškus antrame ture: išvykoje 1:0 pralaimėta Prancūzijos „Lille”, kai po VAR peržiūros 11 m baudinį per pridėtą laiką (45+3) realizavo Davidas Jonathanas. Karališkasis klubas dominavo antrame kėlinyje, tačiau nepavyko pasinaudoti pavojingomis progomis baudos aikštelės prieigose. Tiesa, „Real” demonstruoja puikius rezultatus nac. pirmenybėse, kur po 10 turų turi 24 taškus ir žengia antroje vietoje. Galingą sudėtį subūrusi komanda yra vienintelė „La Liga” komanda, dar nepralaimėjusi šiame sezone.

„Dortmund” situacija kitokia: po dviejų etapų Čempionų lygoje klubas turi dvi pergales ir pirmauja bendroje įskaitoje, tačiau žaidimas nesiklijuoja „Bundeslygoje”. Pirmose rungtynėse 3:0 sutriuškinta „Brugge KV”, nors belgai sėkmingai priešinosi ir dar pirmame kėlinyje turėjo ne vieną progą. Komandos žaidė apylygiai ir antroje pusėje, bet „Brugge KV” galutinai sugriuvo kai individualių veiksmų ėmėsi lyderiai: 76-ą ir 86-ą minutėmis pasižymėjo Jamie Gittensas, o 90+5 iš 11 m žymos neklydo Serhou Guirassy. Antrajame susitikime „Dortmund” pasismagino dar labiau, kur net 7:1 sutrypė „Celtics” futbolininkus: hattricką mušė Karimas Adeyemi (11, 29, 42 minutėmis), dublį pridėjo ir Serhou Guirassy (40, 66 minutėmis). Neįtikėtinas ir „Dortmund” taiklumo rodiklis: iš 17 smūgių net 14 buvo į vartų plotą. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

Atlikti statymus Starda lažybų bendrovėje verta dėl įvairių priežasčių: geri koeficientai, didelė įvykių pasiūla ir galimybė bet kuriuo metu pasinaudoti „Cash Out” funkcija. Svetainės valdymas itin patogus, o išskleidus papildomą pasiūlą prie kiekvieno įvykio, galima matyti oficialią abejų komandų statistiką. Esami naudotojai ir naujokai taip pat gali pasinaudoti įvairiomis premijomis ir akcijų pasiūlymais.

Abi ekipos turi labai daug talento priekyje, todėl visas jų žaidimas paremtas puolimu ir atakomis. Žinoma, „Dortmund” sudėtis nė iš tolo neprilygsta „Real” ekipai, kurie dar prieš sezoną komplektaciją papildė iš „PSG” atėjusiu Mbappe. Antrą sezoną klube rungtyniauja J. Bellinghamas, nesustabdomas kol kas ir vienas lyderių Vinicius Junioras. Tiesa, iš rikiuotės iškrito saugas Danielis Carvajalis, kuris spalio 5 d. rungtynėse prieš „Villarreal” patyrė sunkią kelio traumą. „Dortmund” gretose be minėtų Gittenso ir Guirassy pastebimi Emre Canas ir Felixas Nmecha. Taip pat reikia paminėti, jog akistatoje nežais Karimas Adeyemi, kuris šiame sezone ženkliai prisideda prie Dortmundo pergalių. 

Apibendrinimas

„Real” pagrįstai turi vieną geriausių sudėčių pasaulyje, o komandos puolimas labai primena auksinę „Barceloną”, kai priekyje matėme Messio ir Neymaro tandemą. Treneris Carlo Ancelotti puikiai pažįsta savo auklėtinius ir žino kaip maksimaliai išnaudoti savo žaidėjų stipriąsias savybes, todėl antradienio vakarą „Dortmund” futbolininkų lauks tikras pragaras.

Abi ekipos savaitgalį šventė identiškas pergales 2:1 savo nac. pirmenybėse, o panašių ir didesnių apsukų galime tikėtis ir tarpusavio dvikovoje. „Ant popieriaus” Madridas neabejotinai talentingesnė komanda, bet mikro traumų išretintas „Dortmund” tikrai bandys įkasti favoritams. Apibendrinant prognozuojame kokybišką ir rezultatyvų futbolą bei „Real” pergalę 3:1 arba 2:1

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-22

Geriausios lažybų bendrovės