Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Čempionų lyga: „Juventus” prieš „Stuttgart” – statymų prognozės ir patarimai

„Juventus” vs „Stuttgart”.

Statymų Gidas rekomenduoja:


Oficialus rinktinių langas Europoje pagaliau pasibaigė ir jau šį savaitgalį į nacionalines šalių pirmenybes pagaliau grįžo klubinis futbolas. Čempionų lygos grupių atrankoje šiuo metu sužaisti dveji etapai ir jau rytoj po daugiau nei 3 savaičių pertraukos prasideda trečiojo turo kovos. Paskutiniame ture netrūko sensacingų rezultatų, o lyderiai barstė taškus prieš autsaiderius: „Lille” namuose 1:0 įveikė čempionus „Real Madrid”, „Aston Villa” netikėtai 1:0 palaužė „Bayern”, o Portugalijos „Benfica” net 4:0 pervažiavo Diego Simeonės vadovaujamą „Atletic” klubą. 

Stipriausiems Europos futbolo klubams sekasi skirtingai, tačiau šeimininkai „Juventus” (2-0) kol kas yra tarp stipriausiųjų ekipų. Daugkartiniai Italijos čempionai rikiuojasi 7-oje vietoje bendroje įskaitoje ir kartu su „Borussia”, „Brest”, „Benfica”, „Bayer Leverkusen”, „Liverpool” ir „Aston Villa” yra tarp vienintelių komandų, kurios turnyre dar nepatyrė pralaimėjimo. Įspūdingą formą praeito sezono Vokietijos „Bundeslygoje” rodę ir 2-ąją vietą užėmę „Stuttgart” futbolininkai šiemet stringa: komanda kartą pralaimėjo ir sužaidė lygiosiomis, o šiuo metu rikiuojasi tik 25-oje vietoje.

Juventus” prieš „Stuttgart” patarimai statymams

#1

„Juventus” yra mačo favoritas, tačiau komanda dažnai praleidžia įvartį prieš silpnesnes komandas. Siūlome statyti už tai, kad abi komandos pelnys įvartį @1.67 Starda lažybų svetainėje.

#2

Abi komandos mėgsta kurti progas ir turi jaunus, ambicingus puolėjus priekyje. Prognozuojame rezultatyvų mačą ir siūlome rinktis, kad varžybose bus daugiau nei 2.5 įvarčio @1.75 Vulkanbet lažybų svetainėje.

„Juventus” prieš „Stuttgart” analizė ir prognozės

„Juventus” naują Čempionų lygos etapą pasitinka geromis nuotaikomis: klubas po dviejų turų savo sąskaitoje turi dvi pergales ir su 6 taškais kol kas žengia užtikrintai. Pirmose rungtynėse namuose komanda efektingai realizavo susikurtas progas, kai iš 5 smūgių į vartų plotą 3 virto įvarčiais: 3:1 nugalėta Olandijos vidutiniokė „PSV”. Antrajame mače „Juventus” turėjo vargo su „RB Leipzig”, tačiau įspūdingai sužaidė rungtynių pabaigą ir 2:3 palaužė varžovus. Komanda atsilikinėjo visas varžybas: 30-ąją minutę pirmieji praleido įvartį, o 50-ąją minutę už pavojingą žaidimą komandos vartininkui Michele Di Gregorio buvo parodyta raudona kortelė. Tiesa, „Juventus” nepalūžo ir 82-ąją minutę išsiveržė į priekį bei įsirašė dar vieną pergalę.

Visai kitoks scenarijus „Stuttgart” stovykloje: po dviejų etapų klubas kartą sužaidė lygiosiomis ir pralaimėjo, komanda buksuoja ir vietinėje „Bundeslygoje”. Pirmose rungtynėse svečiams teko tituluotojo „Real Madrid” išbandymas, kurio vokiečiai neatlaikė: rungtynės pralaimėtos 3.1, nors žvelgiant iš žaidybinės pusės, žaidimas paliko gerą įspūdį. Komanda sėkmingai pradėjo rungtynes ir jau pirmame kėlinyje turėjo daug progų pasižymėti, bet solidžiai žaidęs Thibaut Courtois gelbėjo savo vartus. „Real Madrid” į priekį 46-ąją minutę išvedė Kylianas Mbappe, o 83-ąją minutę rungtynes praktiškai „uždarė” Antonio Rudigeris. Antrajame susitikime „Stuttgart” kiek netikėtai sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Sparta Prague”, kuriuos lažybininkai laikė visiškais autsaideriais. Futbolininkai tiesiog dominavo statistinėje grafoje ir jau 7-ąją minutę mušė įvartį, tačiau labai prasta gerų progų realizacija tolimesnėje eigoje neleido laimėti.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Atlikti statymus Starda lažybų bendrovėje verta dėl įvairių priežasčių: geri koeficientai, didelė įvykių pasiūla ir galimybė bet kuriuo metu pasinaudoti „Cash Out” funkcija. Svetainės valdymas itin patogus, o išskleidus papildomą pasiūlą prie kiekvieno įvykio, galima matyti oficialią abejų komandų statistiką. Esami naudotojai ir naujokai taip pat gali pasinaudoti įvairiomis premijomis ir akcijų pasiūlymais.

Čempionų lygoje „Juventus” gretose kol kas labiausiai pastebimi jauni žaidėjai, ant kurių ir statomas pamatinis komandos žaidimas. Puolėjas Dusanas Vlahovičius jau įmušė du įvarčius, po kartą pasižymėjo Francisco Conceicao, Kenanas Yildizas ir Nicolas Gonzalezas. Šie futbolininkai rezultatyviausiai žaidžia ir „Serie A” pirmenybėse, kur „Juventus” kol kas žengia 3-ioje vietoje su 16 taškų. „Stuttgart” sudėtyje labiausiai išsiskiria po kartą pasižymėję Enzo Millotas ir Denizas Undavas, o „Bundesligoje” pastebimi ir Ermedinas Demirovičius bei Jaime Lewelingas. 

Apibendrinimas

Lažybininkai favoritu laiko „Juventus” ir prognozuoja komandos pergalę. Šeimininkai akcentuojasi į jaunus žaidėjus, o jaunatviškas maksimalizmas gali pasitarnauti ir šiose rungtynėse. Bus įdomu stebėti kokį žaidimo planą pasirinks „Juventus”: ar bus bandoma pelnyti greitą įvartį ir perimti mačo kontrolę, o gal futbolininkai lauks lemtingos varžovų klaidos gynyboje? Šį savaitgalį Italijos čempionai nac. pirmenybėse 1:0 įveikė „Lazio”, kur tiesiog dominavo nuo pirmų minučių ir panašu, atliko puikų apšilimą prieš antradienio dvikovą Čempionų lygoje. 

„Juventus” namuose nepralaimi jau 6 rungtynes iš eilės, ir vidutiniškai muša bent po 1-2 įvarčius. Savo ruožtu „Stuttgart” praeitame „Bundesliga” sezone įrodė, jog gali sėkmingai varžytis su tituluotis varžovais, nors šiemet komandos žaidimo planas stringa. Savaitgalį ekipa 4:0 triuškinančiai pralaimėjo čempionams „Bayern” ir po septynių etapų su 9 taškais užima tik 10-ąją vietą. Apibendrinant prognozuojame rezultatyvų ir chaotišką mačą ir „Juventus” pergalę.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės