Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Čempionų Lyga: Aston Villa – Bologna | Lažybų prognozės ir spėjimai

Triumfuojantus Aston Villa žaidėjai

Statymų Gidas rekomenduoja:


Trečiame UEFA Čempionų Lygos raunde susitinka dvi pajėgios ekipos iš dviejų skirtingų Europos valstybių. Vietos, Birmingemo „Aston Villa“ priima praėjusį sezoną 5-oje vietoje Serie A finišavusią Bolonijos futbolo komandą. Po pakilios pergalės prieš galingąjį „Bayern“, šeimininkai iš Anglijos yra pakilime bei užima labai solidžią 6 vietą. Tuo tarpu Bolonijos komandai sekasi sunkiau, jie turi tik 1 tašką ir yra 26-i.

Vietiniame fronte „Aston Villa“ taip pat demonstruoja geresnį futbolą, tad turbūt nenustebsite sužinoję, kad užsienio lažybų bendrovės jiems lipdo favoritų statusą. Tačiau mes visi žinome, kad futbolo rungtynėse UEFA Čempionų Lygoje veiksmas gali būti nenuspėjamas. Apžvelgime abiejų ekipų šansus bei geriausias statymų galimybes.

Aston Villa vs Bologna | Lažybų patarimai

#1

Tiek forma vietiniuose čempionatuose, tiek pasirodymai UEFA Čempionų Lygoje ar statistika bei net apžvalgininkų nuomonės neabejoja, kad šiame sezono etape „Aston Villa“ yra geresnė komanda. Dėl to galima rinktis jų pergalę per pagrindinį laiką @1.65.

#2

Šį sezoną, per pirmus du turus „Bologna“ kol kas neįmušė nė vieno įvarčio. Tuo tarpu „Aston Villa“ suvarpė „Young Boys“ gynybą 3:0 ir laimėjo prieš „Bayern“ 1:0. Panašu, kad labai tikėtinas vienas iš dviejų scenarijų – arba įmuš tik viena komanda – Aston Villa (@1.90) , arba rekomenduojame kiek rizikingesnį statymą Aston Villa -1.25 @2.25.

Aston Villa vs Bologna | Analizė ir ekspertų prognozės

Aston Villa forma

Vienas kitą palaikantys Aston Villa žaidėjas

Kol kas Birmingemo „Aston Villa“ tęsia savo praėjusio sezono sėkmingą formą ir nepaisant gana kuklaus įmuštų:praleistų įvarčių skirtumo, yra 4-i Premier Lygoje su 17 taškų.

Tuo tarpu UEFA Čempionų lygoje jie liko tarp 7-ių nepralaimėjusių komandų ir prieš trečią turą tvirtai užima 6 vietą. Svarbiausia paminėti tai, kad UEFA Čempionų Lygoje Unai Emery kariauna praėjusiame ture pateikė vieną didesnių sensacijų bei nugalėjo grandą Miuncheno „Bayern“. Mačo herojumi tapo „Aston Villa“ vartininkas – Emiliano Martinez (Argentina) bei įvartį 79 minutę pelnęs, tik po keitimo į aikštę žengęs Jhon Duran (Kolumbija).

Tąkart lažybų bendrovės skaičiavo, kad tikimybė, jog Birmingemo komanda laimės rungtynes – 22,22 %. 

Šį sezoną Premier Lygoje jų lyderiais ir geriausiais žaidėjais yra: Youri Tielemans, Morgan Rogers, Ollie Watkings ir Lucas Digne be jau minėto Emi Martinezo. Čempionų Lygoje pastebimi ir Pau Torresas bei Amadou Onana. 

Į šias rungtynes „Aston Villa“ ateis po lygiųjų prieš „Manchester United“ (0:0) ir pergalės prieš „Fulham“ (3:1). Šį sezoną Unai Emery vadovaujama komanda žavi gražiu žaidimu su daug perdavimų bei gana agresyviu, tačiau ir labai apskaičiuotu puolimu. Nors gynyboje vis dar trūksta kietumo kovoje dėl aukštų kamuolių, standartinėse situacijose AVL išlieka disciplinuoti, dėl ko nepraleido įvarčio nei iš „United“, nei iš „Bayern“. 

Bologna forma

Triumfuojantys Bologna žaidėjai

Praėjusį sezoną Bolonijos miesto komanda buvo viena iš didžiausių staigmenų Italijos Serie A. Į Čempionų Lygą italai atėjo be kelių labai svarbių praėjusio sezono futbolininkų – Riccardo Calafiori ir Joshua Zirkzee. Nors pavyko rasti nemažai papildymų, tie vardai, kurie atvyko, kol kas neužpildo svarbiausių rolių. Negalima pamiršti ir apie ilgamečio futbolininko bei buvusio „Bologna“ trenerio – Thiago Motta išvykimą į „Juventus“. Į jo vietą stojęs vairininkas Vincenzo Italiano, kol kas, bent jau statistiškai ir taktiškai neblizga.

Aišku, negalima visko versti vien tik ant trenerio. Pati komanda nebeatrodo tokia stipri. Serie A solidžiai pasirodo tik Remo Freuler, Kacper Urbanski bei Martin Erlič. UEFA Čempionų Lygoje išskirti galima dar ir John Lucumi ir Lukasz Skorupski – gynėją ir vartininką atitinkamai, nes puolimas išlieka gana nemaža problema Bolonijoje.

Analitikai pastebi, kad „Bologna“ puolimas atrodo išsiderinęs ir, nors individualiai žaidėjai yra stiprūs kuriant progas, gynyboje viskas daug komplikuočiau ir sunkiau.

Tiesa, nors lažybų bendrovės duoda tik 19 % tikimybę Bolonijai laimėti, jie tokias rungtynes žaidžia gana neblogai. Kaip rodo statistika, jei duodami tokie šansai šiam klubui, jie laimės 33 % tokių rungtynių, tad neskubėkite Bologna FC nuvertinti…

Statymų Gidas rekomenduoja:

Domitės Čempionų Lyga? UEFA fanams Vulkan Bet siūlo Welcome Bonus bei vienus geriausių koeficientų, statant už „Aston Villa“ ir „Bologna“ ar kitas 3 turo akistatas bei futbolo rungtynes visoje Europoje.

Apibendrinimas 

Žvelgiant tiek į statistikos kategorijas, tiek į žaidėjų pavardes bei formą per paskutiniuosius mačus – darosi aišku, kad spalio 22 dieną, 21:00 favoritais bus laikoma Birmingemo „Aston Villa“. Svečių iš Bolonijos forma atrodo gana prasta, o pastarąsias dvi rungtynes jie neįmušė ne vieno įvarčio. Tuo tarpu šeimininkai praėjusiame Čempionų Lygos ture nukovė vieną geriausių turnyro komandų, o net 8 mačus iš eilės jie nepralaimėjo. Bet kokiu atveju tiems, kurie nori pamatyti gerą dviejų komandų futbolą, rekomenduojame pasižymėti šią karštą akistatą. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės