Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

NBA 2024/25: Didžiausi klausimai prieš naująjį sezoną (Apžvalga)

NBA 24/25

Statymų Gidas rekomenduoja:


NBA sezonas – labai ilgas. Kiekviena komanda žaidžia 82 pilnas rungtynes, o krepšininkai, kurie varžosi vasaros lygoje, sudėjus ir atkrintamųjų serijas, per sezoną sužais gerokai virš 100 mačų. Tačiau tikrąjį ekipos veidą galime pamatyti ne vasaros lygoje, o būtent vadinamąjame preseason – ikisezoninėse rungtynėse. Jų metu fanai vėl išvysta, nebūtinai aukščiausia pavara, bet vis tiek rungtyniaujančias žvaigždes ir pilnas sudėtis.

Preseason laikotarpiu galima pradėti matyti tam tikras tendencijas arba nujausti atsakymus į daugiausiai ažiotažo keliančius sezono klausimus. Stebėjimas padeda geriau įvertinti savo favoritų krepšininkų ir komandų pasirodymus, išvengti nusivylimo palaikant. Galiausiai – tikslios prognozės leidžia padidinti grąžą iš statymų. Dėl to – jūsų dėmesiui – „Statymų Gido“ apžvalga, skirta didžiausiems 2024-25 NBA sezono klausimams.

Kas yra rimčiausi pretendentai į titulą?

Praėjusio sezono NBA finaluose varžėsi Bostono „Celtics“ ir Dalaso „Mavericks“. Tikrai ne itin sunkioje serijoje čempionais, po 5 rungtynių tapo „Celtics“, kuriems pavyko išsaugoti visą savo branduolį. 

Būtent dėl to, tiek lažybų bendrovės, tiek NBA GM (generaliniai komandų vadovai) yra vieningi. Pagal kasmet atliekamos apklausos duomenis, net 97 % GM mano, kad „Celtics“ yra geriausia komanda rytuose, o 83 % teigia, kad titulą ekipa sugebės apginti. 

Savo ruožtu, štai kokius koeficientus siūlo lažybų bendrovės 

  • Boston „Celtics“ bus pirmi Rytų konferencijoje – 1.70 (58,82 %)
  • Boston „Celtics“ pateks į finalą – 2.30 (43,48 %)
  • Boston „Celtics“ laimės titulą – 3.68 (27,17 %)

STATYTI DABAR | MEGA PARI

Artimiausi jų persekiotojai kovoje dėl titulo, pagal NBA GM ir lažybų bendroves – Niujorko „Knicks“ (7.9 koef.), tarpsezoniu pasipildę Karlu Anthony-Townsu ir Oklahomos Sičio „Thunder“ su tuo pačiu jaunu, bet daugiau patirties įgijusiu branduoliu (7.9 koef.). 

Iš karto už šių klubų matome naują BIG 3 sukūrusius „76ers” (11.2 koef.). Na, o praėjusio metų atkrintamųjų staigmena tapę „Mavericks“ nei lygos GM, nei lažybų bendrovių neįtikina. GM juos vertina tik kaip ketvirtą stipriausią komandą savo pačių konferencijoje (lažybininkai – taip pat).

Kaip seksis „Lakers“? 

Negalime pabėgti nuo to fakto, kad tiek Lietuvoje, tiek pačioje JAV ir kitose pasaulio dalyse, populiariausia NBA komanda yra LeBrono Jameso atstovaujama Los Andželo „Lakers“. 

Jo ir Anthony Daviso tandemas laimėjo tą garsųjį 2020 metų NBA titulą pandemijos įkarštyje, Disney World burbule. Tačiau nuo tada praėjo jau eilė sezonų, o komandos rezultatai pastaraisiais metais – prastesni nei vidutiniški. Nepaisant buksavimo atkrintamosiose, medijos dėmesys ir žmonių susidomėjimas į „Lakers“ pusę 24/7 būna maksimalus. Net ir kai žaidžia kitos komandos, kalbama apie tai ar „Lakers“ išeis į atkrintamąsias, rodomi jų gražūs epizodai. 

Šį tarpsezonį komanda pakeitė fanų ir, kaip sklido kalbos, pačios rūbinės pasitikėjimo neturėjusį trenerį Darvin Ham. Į jo vietą atėjo ilgametis NBA žaidėjas, legendinis snaiperis ir geras LeBrono Jameso bičiulis – JJ Reddick. 

Taip pat, į sudėtį per naujokų biržą pasikviestas LeBrono sūnus – Bronny James. Tėvo ir sūnaus tandemas aikštėje tikrai buvo „Karaliaus“ asmeninė ambicija. 

Nors jaunėliui prisitaikyti prie greičių bei NBA krepšinio kol kas sekasi labai sunkiai (4.2 PPG Preseason), vien dėl šio dueto „Lakers“ pritraukia į valias dėmesio. 

NBA GM nevertina žmonių paspaudimų ir reakcijų socialiniuose tinkluose, tad jie net nemato „Lakers“ tarp 8 stipriausių komandų Vakaruose 24/25 m. sezone. Tai – vienas didžiausių nuopuolių, nes tie patys GM LeBrono Jameso klubą vertino kaip 3 stipriausią komandą konferencijoje prieš 2023-24 m. sezoną. Aktualiausių statymų pasiūla už violetiniai-auksinius atrodo taip:

  • Anthony Davis taps geriausiai besiginančiu žaidėju – 21.00 (4,76 %)
  • Dalton Knecht taps metų naujoku – 11.00 (9,09 %)
  • „Lakers“ baigs reguliarų sezoną 1 vietoje konferencijoje  – 29.00 (3,45%)
  • „Lakers“ pateks į įkrintamąsias (Play-in) – 2.40 (41,67 %)
  • „Lakers“ laimės Vakarų konferencijos titulą – 15.00 (6,67 %)
  • „Lakers“ laimės NBA žiedus – 41.00 (2,44 %)

STATYTI DABAR | MEGA PARI

Kaip seksis lietuviams?

Šiuo metu NBA rungtyniauja 3 lietuviai: Matas Buzelis („Bulls“), Domantas Sabonis („Kings“) ir Jonas Valančiūnas („Wizards“). Visų jų situacijos – labai skirtingos.

Matas Buzelis yra 208 cm ūgio rookie – pirmametis žaidėjas. Jis debiutuoja komandoje, kuri atsinaujina, siekia sukurti sėkmingą branduolį. Išeivijos lietuvių sūnui numatytas nemažas vaidmuo rotacijoje, tačiau dėl tų minučių konkuruos ne jis vienas. Su juo „Bulls“ padarė aukštos rizikos ėjimą, kuris gali labai solidžiai atsipirkti. Iš kitos pusės, jei projekto vizija pasikeis, M. Buzelis Ilinojaus valstijoje gali ir neužsibūti.

Domantas Sabonis yra vienas iš statistiškai naudingiausių lygos krepšininkų – vaikščiojantis dvigubas dublis. Jau du sezonus iš eilės geriausiai dėl kamuolių kovojantis krepšininkas (13.7 RPG 2023-24 sezone) labai puikiai žaidžia prieš pagrindinius konkurentus Vakarų konferencijoje. Tačiau kai „Kings“ bando surengti rimtą žygį atkrintamosiose, jiems pristinga X faktorių sunkiausiose sezono rungtynėse. Sudaręs net 217 mln. USD vertės kontraktą, legendinio krepšininko sūnus dabar yra sustiprėjusioje komandoje, kuri patenka tarp tamsiųjų Vakarų konferencijos arkliukų. Pritrauktas DeMar DeRozan gali būti ta dėlionės detalė, kuri leis eiti toli atkrintamosiose.

Jonas Valančiūnas – ilgiausiai NBA lygoje, nuo 2011 m. rungtyniaujantis, vis dar aktyvus tautietis. Lietuvos vyrų rinktinės kapitonas išsiskiria solidžia role kiekvienoje stotelėje (13.4 PPG karjeros vidurkis). Šį tarpsezonį 211 cm ūgio uteniškis paliko jau porą sezonų namais vadintą Naujojo Orleano miestą ir pasirašė sutartį su viena lygos autsaiderių – „Wizards“. Tiesa, jam dar net nesužaidus nė vienu rungtynių, NBA analitikai kalbėjo apie tai, kad JV gali patekti į „Lakers“ gretas mat jo ten labai nori. 

Kokių statymų galima rasti su lietuviais, rungtyniaujančiais NBA?

  • Jono Valančiūno „Wizards“ pateks į Play-In9.50 (10,53 %)
  • Domanto Sabonio „Kings“ pateks į Playoffs – 1.68 (59,52 %)
  • Mato Buzelio „Bulls“ pateks į Play-In3.40 (29,41 %)
  • Jono Valančiūno „Wizards“ pergalių total 20.5
    • Under – 1.82 (54,95 %)
    • Over – 1.99 (50,25 %)
  •  Domantas Sabonis vėl bus geriausiai dėl kamuolių kovojantis krepšininkas – 2.80 (35,71 %)

STATYTI DABAR | MEGA PARI

Kas taps lygos MVP?

Nėra jokio kito individualaus apdovanojimo NBA lygoje, kurio dalybos keltų tiek daug ažiotažo, kaip MVP. 

Jau minėta GM apklausa, kurią daro NBA.com portalas, praėjusį sezoną neklydo. Daugiausiai balsų tąsyk gavo serbas, „Nuggets“ aukštaūgis – Nikola Jokičius (43 %). Jis ir tapo 23-24 sezono Kia MVP. Šį prizą europietis žirgų lenktynių entuziastas laimėjo jau 3 kartą – daugiausiai iš visų ne amerikiečių krepšininkų NBA lygos istorijoje.

Šį kartą generaliniai komandų vadovai turi du ryškius favoritus, kuriems iš paskos seka trys mažiau galingi pretendentai. Lažybų bendrovių vertinimas, tuo tarpu, kiek skiriasi nuo GM. 

TOP 5 pretendentai laimėti 2024-25 Kia MVP apdovanojimą pagal NBA GM:

  1. Shai Gilgeous-Alexander („Thunder“) – 40 %
  2. Luka Dončič („Mavericks“) – 30 %
  3. Joel Embiid („76ers„) – 7 %
  4. Nikola Jokič („Nuggets“) – 7 %
  5. Jayson Tatum („Celtics“) – 7 %

TOP 5 pretendentai laimėti 2024-25 Kia MVP apdovanojimą pagal Lažybų bendroves:

  1. Luka Dončič („Mavericks“) – 4.40 koef.
  2. Nikola Jokič („Celtics“) – 5.00 koef.
  3. Shai Gilgeous-Alexander („Thunder“) – 5.00 koef. 
  4. Giannis Antetokounmpo („Bucks“) – 8.60 koef.
  5. Anthony Edwards („Timberwolves“) –  12.00 koef. 

STATYTI DABAR | MEGA PARI

Analizė bei įžvalgos

„Thunder“ gynėjas, kanadietis SGA yra abiejuose sąrašuose ir jau 23-24 metų kampanijoje sulaukė tam tikros dalies analitikų liaupsių dėl savo pasirodymų. Beveik visą sezoną jis išsilaikė TOP 3 MVP reitinguose. Jeigu „Thunder“ būtų vieni iš Vakarų konferencijos lyderių ir atrodytų kaip reali grėsmė atkrintamosiose, sunku matyti, kodėl gynėjas negalėtų tapti naudingiausiu lygos krepšininku.

Luka Dončičius turi geriausią bendrą reitingą per abu sąrašus, tačiau didžiausias klaustukas ties jo pasirodymais – gynyba, techninės pražangos už ginčus bei pačių „Mavericks“ rezultatai. MVP balsavime svarbūs visi šie kriterijai. Nors slovėnas sugeba draskyti varžovų gynybas bei sukurti stebuklus su kamuoliu, jo komanda – nestabili, o pačio žaidėjo asmeninė gynyba – viena blogiausių lygoje. Be to, daug kas iš krepšinio bendruomenės nėra šio žaidėjo fanai dėl Lukos pomėgių skųstis nesušvilptomis pražangomis ir irzliai bendrauti su teisėjais.

Ketvirto MVP titulo sieks ir jau drąsiai save „Nuggets“ legenda galintis vadintis Nikola Jokičius. Nors jo statistika ir indėlis aikštelėje visada yra aukščiausio lygio, tačiau per laiką atsiranda vadinamasis voter fatigue, kai balso niekas tiesiog nebenori atiduoti už tą patį kandidatą. Serbui ir jo ekipai reikėtų nuostabaus sezono, kad jis galėtų gauti naudingiausio krepšininko apdovanojimą.  

Joel Embiid taip pat nusipelno dėmesio, bet visada kyla abejonių dėl to ar Filadelfijos komandos žvaigždė įvykdys reikalavimą sužaisti bent 65 reguliariojo sezono rungtynes. Istoriškai jį smarkiai kamuoja traumos, nors statistika būna labai įspūdinga.

Nurašyti negalime ir Giannio Antetokounmpo, Jaysono Tatumo ar Anthony Edwardso. Visi šie žaidėjai yra centrinės figūros savo komandose, tad sėkmės atveju jie irgi gaus labai daug balsų.

Ar Matas Buzelis taps metų naujoku?

Praėjusiais metais NBA metų naujoko lenktynėse intriga vyravo ne ilgiau nei 2 mėnesius. Chetas Holgremas („Thunder“) turėjo neblogų atkarpų, tačiau Victoras Wembanayama („Spurs“), antroje sezono dalyje tiesiog dominavo ir nepaliko vilčių niekam kitam. 

Šioje naujokų biržoje ir klasėje nėra tokio ryškaus lyderio ar favorito, kaip prancūzas V. Wembanayama. Pirmais šaukimais pavkiesti praėjusių metų Rookie of the Year tautiečiai Zaccharie Risacher („Hawks“) bei Alex Sarr („Wizards“) atrodo kaip labai ilgalaikiai projektai. Lygos GM juos abu mato kaip labai puikius žaidėjus po 5 metų, tačiau jų nuomone – geriausiu šio sezono naujoku bus „Rockets“ gynėjas Reed Sheppard.

Net 50 % – daugiausiai lygos GM mano, jog būtent 3 šaukimas laimės Rookie of the Year apdovanojimą, o 43 % (taip pat daugiausiai) irgi jį mato kaip šios laidos atstovą, kuris bus geriausiu krepšininku po 5 metų. 

Antroje vietoje Rookie of the Year prognozėse, komandų atstovai mato Zach Edey iš „Grizzlies“. Milžinas turi įspūdingą ūgį bei tam tikrus senosios mokyklos įgūdžius žaidžiant kietą krepšinį nugaara, tačiau įdomu kaip jam seksis atlaikyti 82 rungtynių sezoną prieš daug mažesnius ir greitesnius oponentus.

Lygos komandų vadovai Mato Buzelio nemato tarp TOP 5 kandidatų laimėti ROY, tačiau jis įvardinamas kaip vienas iš tamsiųjų arkliukų dėl to, kad galėtų būti geriausias šios naujokų laidos krepšininkas po 5 metų. 

Na, o lažybų bendrovių TOP 5 dėl 2024-25 Rookie of the Year apdovanojimo:

  • Zach Edey – 4.00 (25,00 %)
  • Zaccharie Risacher – 8.20 (12,20 %)
  • Reed Sheppard – 8.20 (12,20 %)
  • Alexandre Sarr – 10.00 (10,00 %)
  • Matas Buzelis – 12.00 (8,33 %)

STATYTI DABAR | MEGA PARI

Individualių statistinių kategorijų lyderiai

Štai TOP 3 žaidėjų pasirinkimas taškų, atkovotų kamuolių, rezultatyvių perdavimų, perimtų kamuolių ir blokų statistinėse grafose, kaip siūlo lažybų bendrovės internete.

Pelnomi taškai (PPG)

  • Luka Dončič („Mavericks“) – 2.50
  • Joel Embiid („76ers“) – 3.75
  • Shai Gilgeous-Alexander („Thunder“) – 5.00

Atkovoti kamuoliai (RPG)

  • Domantas Sabonis („Kings“) – 2.80
  • Rudy Gobert („Timberwolves“) – 5.40
  • Anthony Davis ir Nikola Jokič („Lakers“ ir „Nuggets“) – 7.00

Rezultatyvūs perdavimai (APG)

  • Trae Young („Hawks“) – 2.40
  • Tyrese Haliburton („Pacers“) – 2.70
  • Luka Dončič  („Mavericks“) – 8.50

Perimti kamuoliai (SPG)

  • DeAaron Fox („Kings“) – 4.85
  • Shai Gilgeous-Alexander („Thunder“) – 5.20
  • Alex Caruso („Bulls“) – 5.55

Blokai (BPG)

  • Victor Wembanayama („Spurs“) – 1.14
  • Jaren Jackson Jr. („Grizzlies“) – 6.25
  • Chet Holmgren („Thunder“) – 12.20

Kas bus blogiausia lygos komanda?

Na ir pabaigai – turime pakalbėti ne tik apie sezono šviesulius, bet ir apie liūdnesnius dalykus. Kiekvieną sezoną turime ne tik MVP ir čempionus, bet ir silpniausias arba prasčiausias komandas. 

Lažybų bendrovės, oficialus NBA portalas Nba.com bei nuolat lygos „Power Rankings“ publikuojantis, autoritetingas sporto naujienų portalas „Ringer“ išskiria 6-7 ekipas, kurios yra visa galva žemiau už konkurencingas ar lyderiaujančias komandas. 

Palyginus apžvalgininkų sąrašą su lažybų bendrovėmis galime matyti, jog yra 5 klubai NBA, kurie, mėgins šį sezoną nepersistengti bei nelaimėti per daug rungtynių. Toks siekis grindžiamas NBA naujokų biržos loterijos principu. Kuo blogesni rezultatai – tuo didesnė tikimybė, kad ekipa gaus aukštą šaukimą.

Apžvelkime tas 5 komandas, kurių likimas 2024-25 NBA sezone atrodo labai pilkas ir liūdnas.

Pistons

Prognozuojamas pergalių skaičius: 25

Koeficientas, kad „Pistons“ pateks į įkrintamąsias: 6.00

Praėjusiame sezone, kurį laiką atrodė, kad „Pistons“ bus blogiausia visų laikų NBA komanda. Per praėjusį sezoną jie tapo tik trečiu klubu NBA lygos istorijoje, kuri išgyveno visą kalendorinį mėnesį be pergalių (0-15).

Pačiame blogiausiame etape buvo atleistas treneris Monty Williamsas, kuriam Mičigano valstijos ekipa buvo įteikusi 6 metų, 70 milijonų vertės kontraktą. Interneto platybėse žmonės netgi džiūgavo, kad turi tokią (ne)laimę matyti vieną blogiausių klubų lygos istorijoje. Neutralūs fanai tikėjosi kuo ilgesnės pralaimėjimų serijos – išvysti istoriją. Sezono viduryje pasiektas franšizės rekordas – 28 pralaimėjimai iš eilės, bet absoliutus rekordas (33 pralaimėjimai iš eilės) – nesulaužytas.

Visgi, nors Detroito „Pistons“ buvo labai prasti ir finišavo paskutiniai, 15-i konferencijoje (14-68), tai tikrai nebuvo blogiausias rezultatas lygos istorijoje. 

Cade Cunningham yra komandos lyderis, o naujokų biržoje pašauktas Ron Holland II yra intriguojantis talentas su aukštomis lubomis. Tačiau to turbūt nepakaks, kad pavyktų iškovoti daugiau nei 25-27 pergales.

Wizards

Prognozuojamas pergalių skaičius: 20

Koeficientas, kad „Wizards“ pateks į įkrintamąsias: 9.50

Antra blogiausia lygos komanda 2023/24 m. sezone buvo „Wizards“. Svarbu paminėti, kad momentais jie, o ne „Pistons“ atrodė kaip pati blogiausia komanda. Skirtumas tik tas, kad Bradley Beal netekę „Wizards“ gavo daug mažiau žmonių dėmesio nei Detroito klubas. 

Sprendimas duoti Jordan Poole didžiulį kontraktą ir patikėti jam bei Kyle Kuzmai raktus į puolimą tikrai nepasiteisino. Praėjusį sezoną tik Vašingtono ir Detroito komandos buvo TOP 10 blogiausios besiginant ir puolant. 

Ypatingai didelės problemos atsirasdavo ketvirtuose kėliniuose, įtemptose situacijose (-37.0 tšk. vidurkis per 100 clutch possessions).

Tarpsezonį JAV sostinės „Wizards“ pasipildė Jonu Valančiūnu, Malcolmu Brogdonu ir antru naujokų biržos šaukimu pasikvietė Alex Sarr. Pastarasis – intriguojantis jaunuolis, tačiau kol kas yra gynybinio profilio bei nematomą darbą darančio lanko saugotojo prototipas. JV ir Malcolmas Brogdonas – solidūs veteranai, tačiau vieni patys rungtynių eigos nekeičia.

Nors turėtų būti geresni nei praėjusį sezoną, „Wizards“ tokiais tampa tik dėl to, kad žemiau nukristi būtų sunku.

Jazz

Prognozuojamas pergalių skaičius: 29

Koeficientas, kad „Jazz“ pateks į įkrintamąsias: 11.0

Nors praėjusį sezoną nebuvo tarp trijų blogiausių komandų konferencijoje, optimizmo 2024-25 NBA kampanijai „Jazz“ neturi daug. 

Kurį laiką Solt Leik Sičio komanda būdavo pastovus svečias atkrintamosiose ir su Donovano Mitchello bei Rudy Goberto tandemu tikrai išlikdavo pastebimi. Tačiau abiejų šių krepšininkų Jutos valstijoje jau nėra, o dabartinio lyderio Lauri Markkaneno likimas „Jazz“ klube nėra aiškus.

Nors pagal statistiką jis buvo vienareikšmiškai svarbiausias komandos krepšininkas, netyla kalbos apie galimus suomio mainus kitur. Jeigu nuspręstų išmainyti savo All Star, „Jazz“ turbūt taptų ne tik, kad nekviestonuotinai silpniausia komanda konferencijoje, bet gal net ir visoje NBA lygoje. 

Praėjusiame sezone jie ir taip buvo ekipa su blogiausiu gynybos reitingu NBA, tad visa sėkmė labai priklauso nuo to ar vienąkart visų žvaigždžių rungtynių dalyvis pasiliks, ar išvyks.

Nets

Prognozuojamas pergalių skaičius: 19

Koeficientas, kad „Nets“ pateks į įkrintamąsias: 13.0

The Ringer, Nba.com, Bleacher Report ir net lažybų bendrovės dėl „Nets“ nesutaria tik vienu klausimu. Jis yra toks: „Jie bus priešpaskutinėje ar paskutinėje vietoje?“. 

„Nets“ praėjusį sezoną pasiekė 32 pergalės. Jų situacija nebuvo labai gera, bet… Tokios katastrofos, kokią turbūt teks regėti 24-25 metų sezone, niekas nesitikėjo. Komandą paliko pagrindinis vedlys ir ryškiausias šviesulys – Mikal Bridges. Jis buvo išmainytas į rivals komandą – Niujorko „Knicks“. Į jo vietą neateina nė vienas panašaus kalibro žaidėjas, tad nuostoliai skaudūs. 

Problema dar slypi ir tame, kad praėjusį sezoną „Nets“ davė naujokams ar antramečiams krepšininkams tik 6 % žaidimo laiko, tad tikrai nepanašu, jog užsiauginti komandos kryptį keisti galintys žaidėjai. Jiems tiesiog trūksta talento. 

Papildymai, atlikti vasarą – nelabai verti dėmesio, o Beno Simmonso situacija tęsiasi it nesibaigiantis galvos skausmas. Niekas nenustebs, jei šį sezoną Bruklinas pralaimės daugiausiai kartų.

Trail Blazers

Prognozuojamas pergalių skaičius: 22

Koeficientas, kad „Trail Blazers“ pateks į įkrintamąsias: 19.0

Nors prieš porą metų Portlendo komandos projektas atrodė pakankamai ambicingas, su Damiano Lillardo išvykimu prasidėjo absoliutus chaosas. Visi Oregono valstijoje gyvenantys krepšinio fanai tikisi, kad 2024-25 metais situacija nebebus tokia bloga ir nuo ateinančio sezono reikalai kryps tik geryn. 

Pagal įvairias statistines kategorijas, 2023-24 metų „Trail Blazers“ buvo blogiausia ekipa ne tik šių metų lygoje, bet ir, pavyzdžiui, per 30 metų arba franšizės istorijoje. 

Portlende oponentams buvo lengviausia pelnyti taškus iš baudos aikštelės, o gebėjimas perlaužti įtemptas rungtynes – viena iš ryškiausių ekipos silpnybių.

Pliusas tas, kad „Trail Blazers“ gretose labai daug minučių žaidė naujokai arba antramečiai krepšininkai (52,7 %), tad galbūt šį sezoną vaizdas bus kardinaliai geresnis? Daug kas labai priklauso nuo pačių krepšininkų. Jei kažkas tiki Trail Blazers branduoliu, gera žinoti, kad viskas priklauso tik juo jų pačių. Tačiau įdomu ar kažkas nuoširdžiai šiuo branduoliu tiki?…

STATYTI DABAR | MEGA PARI

Kodėl verta stebėti šį NBA sezoną?

Ne tik Domantas Sabonis, Matas Buzelis ar Jonas Valančiūnas turėtų traukti fanus prie ekranų. Šį sezoną kaip niekada daug apylygių komandų. Nors favoritas laimėti titulą aiškus, kai NBA sezonas toks ilgas, labai naivu tikėtis, kad kelias iki titulo bus lengvas. Be to, niekur kitur pasaulyje, vienu metu aikštelėje neišvysime tiek daug talento, kiek NBA rungtynėse. Nepraleiskite 2024/25 m. sezono starto per NBA TV, TV6, Go3 sport kanalus bei NBA League Pass. 

Na, o lažybų prognozes, spėjimus bei karščiausių mačų bei įvykių apžvalgas lietuvių kalba rasite Statymų Gide!

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės