Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

LKL: Vilniaus „Wolves Twinsbet“ prieš Utenos „Uniclub Bet – Juventus“ statymai ir prognozės

„Wolves“ prieš „Juventus“

Statymų Gidas rekomenduoja:


2024-25 metų „Betsafe-LKL“ sezonas įsibėgėja – spalio 19-20 dienomis bus sužaistas jau penktas turnyro turas. Vienose šio turo rungtynėse spalio 19 dieną, šeštadienį, 19 val. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ priims Utenos „Uniclub Bet – Juventus“ komandą. Tai neabejotinai vienas įdomiausių savaitgalio susitikimų, nes abi komandos įsitaisiusios viena šalia kitos turnyrinės lentelės viduryje.

5-oje vietoje „Betsafe-LKL“ šiuo sezono metu žengia uteniškiai. Įdomu, kad abi pergalės buvo pasiektos svečiuose – Kėdainiuose nugalėtas „Nevėžis“ 78:74, o Telšiuose vykusioje dvikovoje tiesiog nupūsta Mažeikių „M Basket-Delamode“ – 91:46. Šios rungtynės – didžiausia persvara svečiuose pasibaigusios rungtynės „Uniclub Bet – Juventus“ istorijoje. Namuose patirti pralaimėjimai prieš Vilniaus „Rytą“ 78:86 ir Klaipėdos „Neptūną“ 92:99.

Tuo metu du „vilkų“ pralaimėjimai kiek verčia pakelti antakį. Namuose lengvai susitvarkyta su Jonavos „CBet“ 103:90, svečiuose – su „M Basket-Delamode“ 95:86. Kitos dvi dvikovos išvykose baigėsi pralaimėjimais: Panevėžyje 81:83 nusileista „7bet-Lietkabeliui“, o Klaipėdoje – „Neptūnui“ 74:89. Kai dvikovoje su panevėžiečiais ketvirto kėlinio viduryje rezultatas buvo lygus, tai klaipėdiečiai prasidėjus trečiame kėliniui pradėjo didinti persvarą ir nebeprisileido varžovų arčiau nei per 10 taškų.

„Wolves Twinsbet“ prieš „Uniclub Bet – Juventus“ rungtynių statymų patarimai 

#1

„Wolves Twinsbet“ – rungtynių favoritas, ypač kai žaidžia namie. „7bet“ už vilniečių pergalę duoda 1,4 siekiantį koeficientą.

 

#2

„Wolves Twinsbet“ komandai tai neturėtų būti itin sunkios rungtynės. Renkamės -5,5 pranašumą „7Bet“ svetainėje.

„Wolves Twinsbet“ prieš „Uniclub Bet – Juventus“ analizė ir prognozės

Žvelgiant į šeštadienį laukiančią dvikovą, objektyviai stipresnė atrodo „Wolves Twinsbet“ ekipa. Daug ką reiškia, kad Utenos komanda buvo formuota kovoti LKL ir „Citadele“ Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyruose. Pastarajame buvo skinamos pergalės – namuose nugalėtas „Nevėžis“ 87:74, svečiuose – mažeikiškiai 86:73. Tačiau paskutiniame susitikime pralaimėta Šiaulių ekipai 83:87. Tiesa, šiame turnyre šiauliečiai po labai galingo ketvirto kėlinio įveikė ir „Neptūną“ 102:82.

Tuo metu „Wolves Twinsbet“ dalyvauja ir Europos taurės varžybose. Tiesa, turnyras pradėtas labai prastai – nors ir buvo kabintasi į rungtynes, net pirmauta, patirti trys pralaimėjimai iš eilės. „Wolves Twinsbet“ vidurio puolėjas Garrisonas Brooksas viename interviu pripažino, kad komandoje dar yra nemažai taisytinų dalykų, tačiau treniruotėse ir rungtynėse jaučiamas tobulėjimas. Tai buvo matyti ir paskutiniame „Eurocup“ mače – 86:63 svečiuose įveikta stipri Badalonos „Joventut“ ekipa.

Puikius rezultatus rodo ir naujokai – Andrew Andrews per LKL rungtynes pelno po vid. 14,5 taško, Anthony Cowansas – vid. 17,25 taško ir atlieka 6,25 rez. perdavimo (antras pagal naudingumą lygoje), o Matas Jogėla – vid. 8,25 taško ir atkovoja 4,25 kamuolio. Kol kas dar nestartavo tik Arnoldas Kulboka. Nors pagal pelnomus taškus (vid. 88,3) komanda yra trečioje vietoje lygoje, geriausiai dalinamasi kamuoliais (vid. 22,8 rez. perdavimai ir pirma vieta lygoje), tačiau dar gerokai reikia pagerinti kovą dėl atšokusių kamuolių (vid. 34,8, 6 vieta LKL).

Tuo metu „Uniclub Bet – Juventus“ pagal atkovotus kamuolius – antra lygoje (vid. 39), tačiau dar stringa puolimas – per rungtynes pelnoma vid. 84,8 taško (7 vieta lygoje). Rezultatyviausiai LKL rungtyniauja Gediminas Orelikas (vid. po 13,5 taško), Laurynas Bieliauskas prideda dar po 11,67 taško, įsivažiuoja Dominicas Greenas (vid. 11,5 taško).

Apibendrinimas

Dideliu impulsu Alessandro Magro komandai tikrai taps galinga pergalė „Eurocup“ turnyre. Nieko itin netikėto nenutiko ir LKL – nors ir patirti du pralaimėjimai, tačiau jie nebuvo beviltiški, o žaidimas atrodo išties neblogai. Panašu, kad talentingojo stratego iš Italijos komanda įsivažiuoja, ko įrodymu turėtų tapti šios rungtynės namuose su svečiais iš Utenos. Vienintelis klausimas kyla nebent dėl priekinės linijos pajėgumo, nes būtina gerinti kovą dėl atkovotų kamuolių.

Vytauto Buzo komanda, nors tikrai gali nustebinti vietinėse pirmenybėse, tačiau šiuo metu iš pažiūros yra tiesiog silpnesnė. Nerodo uteniškiai dominuojančio žaidimo ne tik LKL, bet ir KMT turnyre. „Vilkams“ koją pakišti gali nebent nuovargis – reikėjo keliauti į Ispaniją ir grumtis su itin pajėgiu varžovu.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės