Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

LKL 2024-25: Kėdainių „Nevėžis“ prieš Vilniaus „Rytą“ – statymų prognozės ir patarimai

Ryto žaidėjas driblinguoja kamuolį prieš Kedainių žaidėją

Statymų Gidas rekomenduoja:


Solidi Lietuvos klubų savaitė Europoje baigėsi, o savaitgalį prasideda mačai vietiniame čempionate. Po keturių LKL turų, Klaipėdos „Neptūnas“ lieka vienintele nepralaimėjusia komanda, kuri šeštadienį žais prieš Šiaulius. Šią savaitę FIBA Čempionų lygoje pirmą pergalę iškovojęs Vilniaus „Rytas“ sekmadienį vyksta į Kėdainius, kur 19:00 val. lauks rungtynės prieš „Nevėžį“. 

Kėdainių „Nevėžis“ kol kas kartu su Mažeikiais 2024-25 m. LKL sezone lieka be pergalių. Patirti visi keturi pralaimėjimai – prieš „Juventus“, „Žalgirį“, „7bet-Lietkabelį“ ir Šiaulius. Visgi, visose rungtynėse matėme gerą kovą, net ir „Žalgiris“ ketvirtajame kėlinyje turėjo vienženklį pranašumą. Visi kiti pralaimėjimai patirti 4, 7 ir 4 taškų skirtumais. 

„Rytas“ LKL sezoną pradėjo pralaimėjimu prieš „Neptūną“, tačiau tuomet iškovojo tris pergales – 86:78 prieš „Juventus“, 91:88 prieš „Žalgirį“ ir 84:67 prieš „7bet-Lietkabelį“. Demonstruojamas žaidimas kur kas geresnis nei pirmuose sezono mačuose, kas atsispindėjo ir rungtynėse prieš Vroclavo „Slask“, kur pasiekta pergalė net 87:75. „Nevėžiui“ galvojant apie pirmą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje, sekmadienį laukia nelengvas iššūkis. 

„Nevėžis“ vs „Rytas“ patarimai statymams

 

#1

Nors „Nevėžis“ daugumai komandų duoda gerą kovą, „Rytas“ šiuo metu atrodo pagavęs puikią formą ir Kėdainiuose turėtų iškovoti dar vieną nesunkią pergalę. Rekomenduojame rinktis „Rytas“ – 12,5 @1,90 Megapari lažybų svetainėje.

#2

„Nevėžis“ nėra gerai besiginanti komanda, kaip tik daugiau dėmesio skiria puolimui, kas leidžia manyti, kad sekmadienį išvysime ypač rezultatyvų susitikimą. Rekomenduojame rinktis, kad „Nevėžis“ – „Rytas“ rungtynėse bus daugiau taškų nei 165. LKL statymai pasiekiami Wazbee svetainėje.

#3

Ąžuolas Tubelis Vilniaus „Ryte“ po truputį įsivažiuoja ir renka vis stabilesnius skaičius. LKL aukštaūgiui žaisti nėra sunku ir Kėdainiuose turėtume pamatyti dar vienas rezultatyvias jo rungtynes. Rekomenduojame rinktis Ą. Tubelio suminį daugiau. Pačius įvairiausius LKL statymus atlikite GGbet bendrovėje.

„Nevėžis“ vs „Rytas“ analizė ir prognozės

Vilniaus „Rytas“ turėjo sunkų pasiruošimą sezonui, pralaimėjimas „Neptūnui“ irgi nebuvo didelė staigmena, matant, kaip sunkiai komanda atrodė. Tačiau, po pergalės prieš „Žalgirį“ žaidimas stipriai pasikeitė. Žaidėjai pradėjo labiau pasitikėti savo jėgomis, tuo pačiu tarpusavyje apsirato ir komandos naujokai. Trečiadienio rungtynėse prieš „Slask“ aikštėje pasirodė Ignas Sargiūnas, kuris dar labiau praplės rotaciją, o su laiku turėtų tapti svarbiu žaidėju. 

Kol kas geriausio žaidimo nedemonstruoja naujokai Jayvon Graves ir Steven Enoch, tačiau vietinėse kovose tai dažniausiai būna vieni talentingiausi žaidėjai aikštėje. Tokios rungtynės kaip sekmadienį prieš „Nevėžį“, gali būti puiki proga įsivažiuoti. Lengvesnis varžovas turėtų leisti lengviau rinkti taškus, kas tuo pačiu įneštų daugiau pasitikėjimo. Tuo pačiu tai bus gera galimybė žaidimą pajausti ir Ignui Sargiūnui, kuris FIBA Čempionų lygoje daug pasireikšti negavo. 

Solidžiai sezoną pradėjo lietuviai Gytis Radzevičius ir Gytis Masiulis. Kartu su Ą. Tubeliu visi trys yra naudingiausi komandos žaidėjai. G. Radzevičius per 27 min. renka net po 19,5 naudingumo balus. Stabdyti tokį „Rytą“ Kėdainiuose bus be galo sunku ir didelė tikimybė, kad „Nevėžis“ įsivels į taškų lenktynes, kas reiškia, jog turėtume sulaukti rezultatyvaus mačo ir sėkmingo statymo už suminį daugiau. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGBet lažybų svetainė daugeliui gerai žinoma dėl e-sporto pasiūlos, tačiau čia galima atlikti statymus ir klasikinėse sporto šakose. Krepšinio pasiūloje rasite pačias įvairiausias lygas, tarp kurių ir LKL. Pasirinkimas apima pagrindinius statymus, tačiau GGBet siūlo solidžius koeficientus. Čia galima mėgautis patogiu ir greitu naršymu, yra mobili programėlė.

„Nevėžis“ spalio 15 d. iškovojo pirmąją pergalę šiame sezone – 89:71 įveikė šiuo metu ypač pažeidžiamą Mažeikių komandą. Susitikimas vyko Karaliaus Mindaugo taurėje. Žiūrint tik į LKL kovas, komandoje naudingiausias yra Amit Ebo. Gynėjas per 28 min. renka po 16,2 taško ir 17,7 naudingumo balus. Per rungtynes A. Ebo atlieka net po 9 rezultatyvius perdavimus. Akivaizdu, kad visas komandos žaidimas sukasi palink šį legionierių. Kiti trys žaidėjai, kuriuos reikėtų išskirti – Joseph Girard III, Leslie Nkereuwem ir Fahrudin Manjgafic. 

Kėdainių komandos stiprybė – gynėjai. Varžovai su talentingesniais aukštaūgiais pridaro didelių problemų. Paskutinėse LKL rungtynėse prieš Šiaulius buvo pralaimėta tik todėl, kad niekaip nepavyko sustabdyti Mindaugo Kupšo, kuris per 26 min. pelnė 23 taškus. Didelė tikimybė, kad rungtynėse matysime Ąžuolo Tubelio dominavimą, dėl ko verta atkreipti dėmesį į šio žaidėjo asmeninių taškų suminį daugiau. 

Apibendrinimas

Nors „Nevėžis“ LKL rungtynėse duoda kovą savo varžovams, laimėti kol kas taip ir nepavyksta. Jeigu rungtynės prieš „Rytą“ būtų keliomis savaitėmis anksčiau – būtų galima kalbėti apie kur kas didesnį pasipriešinimą. Tačiau, dabar, matant tokį vilniečių žaidimą, sunku įsivaizduoti didesnę intrigą. „Rytas“ žaidžia savo greitą, rezultatyvų žaidimą, bet tuo pačiu nepamiršta ir gynybos. Sunku tikėti, kad „Nevėžis“ bandys numušti rungtynių tempą – kaip tik daugiau šansų, kad matysime greitas ir rezultatyvias rungtynes, dėl ko verta rinktis suminį daugiau. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės