Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Anglijos „Premier” lyga aštuntasis etapas: „Manchester United” prieš „Brentford” – statymų prognozės ir patarimai

„Manchester United” vs „Brentford”

Statymų Gidas rekomenduoja:


Anglijos „Premier” lygoje komandos jau sužaidė septynis turus, o lyderių pozicijose rikiuojasi klubai favoritai. Pirmoje vietoje su 18 taškų „Liverpool” (6 pergalės, 1 pralaimėjimas), „Manchester City” ir „Arsenal” turi 17 taškų ir atitinkamai dalijasi 2-3 vietomis (5 pergalės, 2 lygiosios), o 4-oje vietoje esantis „Chelsea” turi 14 taškų (4 pergalės, 2 lygiosios ir pralaimėjimas). Raudonieji velniai kol kas žaidžia tiesiog tragiškai ir jeigu situacija nepasikeis artimiausiu metu, laiko klausimas kada vyr. treneris Erikas ten Hagas bus pašalintas iš posto.

„Manchester United” šiuo metu turi vos 8 taškus ir užima 14-ąją vietą (2 pergalės, 2 lygiosios ir 3 pralaimėjimai), o „Brentford” su 10 taškų lenkia varžovus ir užima 11-ąją vietą bendroje įskaitoje. 2023-24 m. „Premier” sezone komandos tarpusavyje sužaidė tris kartus: „United” nugalėjo du kartus 1:0 ir 2:1, kartą rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1. Praeitame sezone raudonieji velniai liko 8-oje vietoje ir pateko į Europos lygos grupių etapo turnyrą, tačiau čia taip pat demonstruoja neužtikrintą futbolą ir po 2 varžybų turi 2 taškus.

Manchester United” prieš Brentford” patarimai statymams

#1

Abejos komandos stengtis kuo greičiau perimti kontrolę į savo rankas, todėl siūlome lažintis, kad pirmame kėlinyje bus įmušta daugiau nei 1.5 įvarčio @2.15 Megapari lažybų bendrovėje

#2

Svečių žaidime yra netikėtumo faktoriaus, todėl jei mėgstate statyti už autsaiderius, siūlome rinktis „Brentford” komandos pergalę @4.45 Vulkanbet lažybų bendrovėje.

Manchester United” prieš Brentford” analizė ir prognozės

Raudonieji velniai šiame sezone yra iškovoję vos 2 pergales per visus turnyrus. Daug kritikos sulaukia ne tik savo piniginės vertės nepateisinantys žaidėjai, bet ir treneris. Sirgaliai nesuvokia kaip komandos strategas gali vis naudoti tas pačias taktikas be jokio rezultato, o lažybininkai net siūlo lažintis ar E. Hago šį sezoną bus pašalintas iš komandos. 2023-24 m. sezone „United” bendroje „Premier” lygos įskaitoje liko aštunti ir taip gavo kelialapį į Europos lygos grupių etapo turnyrą. Tiesa, per dvejas žaistas rungtynes Mančesterio futbolininkai pasiekė lygiąsias: 1:1 sužaista su ženkliai silpnesne „Twente”, o rezultatyviose 3:3 ir tik per pridėtą laiką pavyko išsigelbėti prieš „Porto”. 

Jei lyginsime žaidėjų sudėtis „ant popieriaus” ar pagal kontraktų dydžius, „Brentford” turėtų atrodyti prasčiau, bet taip nėra. Svečių sąskaitoje šiuo metu 3 pergalės, 1 lygiosios ir 3 pralaimėjimai, tačiau sezono pradžia tokia, kokios ir galėjome tikėtis. Klubo nespaudžia jokie tikslai, daug jaunų žaidėjų, o rungtynes įprastai pradeda greitas startinis vienuoliktukas. Neįtikėtina, bet per paskutines 3 žaistas rungtynes komandai pavyko pasižymėti pirmosiomis mačo minutėmis. Spalio 5 d. vykusiame mače „Brentford” namie net 5:2 sutriuškino „Wolves”, tuo tarpu nesėkmingą atkarpą žaidžiantys „United” 0:0 sužaidė su „Aston Villa”.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Vulkanbet lažybų bendrovėje rasite geriausius koeficientus ir daug įvykių iš didžiausių sporto renginių. Svetainės valdymas labai patogus, o statymus lengva rasti. Kviečiame išbandyti jau dabar, nes naujokams siūlomos įvairios akcijos ir pasiūlymai.

„Brentford” sudėtyje rezultatyviausiai rungtyniauja Bryanas Mbeumo (6 įvarčiai), Yoane Wissa (3 įvarčiai) ir Christianas Norgaardas (1 įvartis). Tuo tarpu „Manchester United” ekipoje sunku išskirti vieną lyderį, nes „Premier” lygoje bent kartą pasižymėjo Amadas Diallo, Mathhijsas de Ligtas, Marcusas Rashfordas, Alejandro Garnacho. Komandos turi daug praradimų, todėl abiejose klubose neišvysime svarbių žaidėjų: „United” prarado kapitoną Harry Maguire, kuris gelbėjo rungtynėse prieš „Porto”, nežinoma ir traumuotų A. Diallo, A. Garnacho ir Masono Mounto situacija. „Brentford” teks verstis be vieno lyderių Y. Wissa, brazilo Thiago, taip pat neaišku ar padėti galės saugas Mikkelis Damsgaardas.

Apibendrinimas 

Anot lažybininkų prognozių, „Manchester United” yra favoritai ir turėtų laimėti, tačiau klubą stipriai išretino traumos, o ir esami žaidėjai niekaip neranda savo žaidimo. Šeimininkai stringa paskutinių 5 rungtynių atkarpoje, futbolininkai patiria didelį spaudimą iš vadovybės ir fanų, o toks mikroklimatas tikrai neprisideda prie geresnių rezultatų. „Brentford” yra būtent tokio tipo komanda, kuri prieš daug klystančią „United” gali nustebinti ir pasinaudoti greitais žaidėjais kraštose. Raudonieji velniai vis dar yra duobėje, todėl prognozuojame lygiąsias arba sensacingą „Brentford” pergalę.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės