Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

NBA ikisezoninės rungtynės: „Bulls“ prieš „Cavaliers“ – statymų prognozės ir patarimai

„Bulls“ vs „Cavaliers“

Statymų Gidas rekomenduoja:


2024-25 m. NBA reguliaraus sezono pradžia sparčiai artėja. Jau spalio 22 d. bus sužaistos dvejos atidarymo rungtynės tarp „Celtics“ – „Knicks“ ir „Lakers“ – „Timberwolves“. Šiuo metu dar vyksta NBA ikisezoninės rungtynės, o spalio 19 d. 03:00 val. paskutinį kartą prieš reguliarųjį sezoną sužais „Bulls“ – „Cavaliers“ ekipos.

Šiąnakt „Bulls“ komandoje į aikštelę sugrįžo Lonzo Ball, kuris nežaidė daugiau nei dvejus metus. Tačiau, dėl nedidelės traumos rungtynėse prieš „Timberwolves“ nepasirodė Matas Buzelis. Lonzo Ball sugrįžimas buvo didelis įkvėpimas – tai atsispindėjo ir rezultate, kadangi 125:123 buvo įveikta solidi „Timberwolves“ ekipa. Tai buvo antroji pergalė NBA ikisezoninėse rungtynėse, pirmoji iškovota prieš „Cavaliers“.

„Cavaliers“ pralaimėjo visas tris draugiškas rungtynes – 112:116 prieš „Bulls“, 117:129 prieš „Pacers“ ir 92:108 prieš „Pistons“. Pagrindinė pralaimėjimų priežastis – gana silpnas suolas. Visi lyderiai žaidžia starto penkete, tačiau akivaizdžiai nepersistengia, rungtyniauja, kaip įprasta po 20 – 24 min., tačiau nuo suolo pakilę žaidėjai nėra tie, kurie sėkmingai uždarytų rungtynes.

„Bulls“ vs „Cavaliers“ patarimai statymams

#1

Solidžiai NBA ikisezoninėse atrodanti „Bulls“ ekipa turėtų pasiruošimo etapą užbaigti dar viena pergale prieš „Cavaliers“. Rekomenduojame rinktis „Bulls“ pergalę su pranašumu iki 5 taškų. NBA ikisezoninių rungtynių statymai pasiekiami Megapari lažybų bendrovėje.

#2

„Bulls“ draugiškose rungtynėse žaidžia kur kas rezultatyviau nei iš jų yra tikimasi ir tai atsispindi galutiniuose rezultatuose. „Cavaliers“ paskutiniajame mače turėtų turėti daugiau motyvacijos nei prieš „Pistons“, todėl laukiame rezultatyvių rungtynių. Rekomenduojame rinktis „Bulls“ – „Cavaliers“ suminį daugiau iki 225 taškų.

„Bulls“ vs „Cavaliers“ analizė ir prognozės

„Bulls“ artėjantį NBA sezoną pasitinka dviprasmiškomis nuotaikomis. Didelė tikimybė, kad sezono metu vadovybei reikės priimti svarbius sprendimus, kurie gali stipriai pakeisti komandos kryptį. Vasarą buvo iškeistas vienas iš lyderių DeMar DeRozan, 11 šaukimu pakviestas Matas Buzelis, tačiau visiškai atsinaujinimo proceso daryti negalima, kadangi sudėtyje yra Josh Giddey, Zach LaVine, Nikola Vucevic. Po traumos sugrįžo ir Lonzo Ball, todėl akivaizdu, kad reikės pasižiūrėti, kaip šiai komandai sekasi ir nuspręsti tolimesnę kryptį.

Jeigu visi pagrindiniai žaidėjai pasirodys paskutinėse NBA ikisezoninėse rungtynėse prieš „Cavaliers“, galima tikėtis, kad „Bulls“ iškovos dar vieną pergalę. Kartą prieš „Cavaliers“ jau laimėjo, tai gali padaryti ir dar kartą. Pagrindinė to priežastis – kur kas talentingesnis suolas, kas turi labai didelę įtaką NBA ikisezoninėse rungtynėse. Pavyzdžiui, paskutinėse rungtynėse prieš „Timberwolves“, trys žaidėjai pakilę nuo suolo pelnė dviženklį taškų skaičių – Jalen Smith ir Lonzo Ball po 10, Talen Horton-Tucker – 17. Pridėti reikia ir tai, jog nežaidė M. Buzelis, kuris taip pat prideda papildomos energijos.

Šiuo metu „Bulls“ gali pasidžiaugti sveika sudėtimi, kurios neturėjo ilgą laiką. Iškritęs buvo ne tik L. Ball, bet ir kurį laiką nerungtyniavo Zach LaVine. Dabar sveiki ne tik lyderiai, bet ir pagalbiniai krepšininkai, todėl galime matyti geriausią komandos versijos. Akivaizdu, kad žaidimas nėra geriausiame taške, tačiau potencialo tikrai yra.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Kol NBA reguliarusis sezonas dar neprasidėjo, galima apšilti su statymais NBA ikisezoninėse rungtynėse. GGBet yra viena iš lažybų bendrovių, kurioje pasiekiami visi pagrindiniai statymai NBA draugiškose rungtynėse. Prasidėjus NBA reguliariajam sezonui, visus populiariausius pasirinkimus taip pat rasite GGBet.

Kitas svarbus dalykas, paskutinėse „Bulls“ rungtynėse net trys starto penketo žaidėjai žaidė 30 – 31 min., o Josh Giddey – 28. Tokie minučių skaičiai jau po truputį primena reguliaraus sezono rotaciją. Galima tikėtis, kad kažką panašaus matysime ir prieš „Cavaliers“, o tai prideda dar didesnio tikėjimo „Bulls“ pergale. Kalbant apie rungtynių rezultatyvumą, „Cavaliers“ turėtų būti kur kas labiau motyvuoti po tokio pralaimėjimo prieš „Pistons“. Nors tai NBA ikisezoninės rungtynės, galima priminti, kad jie pralaimėjo pirmąjį susitikimą, todėl tai taip pat pridės daugiau ugnelės į artėjančias rungtynes.

Apibendrinimas

Norime priminti, kad į NBA ikisezonines rungtynes žiūrėtumėte atsargiai. Įprastai atliekami statymai už draugiškas rungtynes yra mažesni nei reguliaraus sezono rungtynėse. Pavyzdžiui, jeigu įprastai statymui skiriama 2% banko, tai draugiškose rungtynėse turėtų būti statoma 1 – 1,5%. Nebent, tikrai yra daug dėmesio vertas pasiūlymas. Draugiškas rungtynes reikia išnaudoti ir informacijos rinkimui – kadangi reguliarusis sezonas prasideda jau visai netrukus ir tos komandos, kurios žaidžia geriau ikisezoninėse, tikėtina, kad turės geresnį startą ir reguliariajame sezone.

Prieš rungtynes su „Cavaliers“, reikia atkreipti dėmesį į tai, ar žais Lonzo Ball ir Matas Buzelis. Tai šiuo metu nuo suolo kylantys žaidėjai, kurie įneša papildomos energijos, kas yra ypač svarbu draugiškuose mačuose. Bent vieno iš jų žaidimas jau pridėtų daugiau šansų galvojant apie pergalę. Jeigu žais abu – „Bulls“ galima laikyti dar didesniais favoritais.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės