Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Anglijos „Premier“ lyga: „Nottingham Forest“ prieš „Crystal Palace“ – statymų prognozės ir patarimai

Nottingham Forest žaidėjai triumfuoja po įvarčio

Statymų Gidas rekomenduoja:


Po dviejų savaičių trukusios rinktinių pertraukos, klubinis futbolas sugrįžta. Jau šį savaitgalį galėsime stebėti Anglijos „Premier“ lygos mačus, tačiau ne visi jie bus sužaisti per šeštadienį ir sekmadienį. Pirmadienio vėlų vakarą, 22:00 val., matysime dar vieną susitikimą – „Nottingham Forest“ vs „Crystal Palace“. Su šiomis rungtynėmis ir kviečiame susipažinti iš arčiau – apžvelgsime ne tik komandas, bet ir pasidalinsime statymų patarimais. 

„Nottingham Forest“ šiame sezone lygoje pasižymėjo atimtais taškais iš lygos lyderių. Pirmiausia, ketvirtajame ture pateikė vieną didžiausių staigmenų ir išvykoje 1:0 įveikė „FC Liverpool“. Tai buvo vienintelė klubo pergalė šiame sezone. Paskutiniame ture 1:1 išvykoje sužaista su „Chelsea“, dar prieš tai 2:2 sužaidė su „Brighton“. 

„Crystal Palace“ sezono pradžia labai sunki. Per septynerias rungtynes nei karto nelaimėta, tris kartus sužaista lygiosiomis, pralaimėtos dvejos paskutinės rungtynės. Šiuo metu su 3 taškais Londono klubas užima vos 18 vietą. Iš komandos tikimasi kur kas daugiau ir tik laiko klausimas, kada pavyks iškovoti pirmąją pergalę. 

„Nottingham Forest“ vs „Crystal Palace“ patarimai statymams

#1

Abi komandos žaidžia gana nerezultatyviai, dažnai mačuose būna iki dviejų įvarčių, todėl rekomenduojame rinktis „Nottingham Forest“ – „Crystal Palace“ mažiau 2,5 @1,76 Megapari lažybų svetainėje. Čia šiam statymui suteikiamas didžiausias koeficientas.

#2

Šeimininkai turi gerą progą iškovoti antrą pergalę šiame sezone ir pirmąją namie. „Crystal Palace“ nerodo gero žaidimo ir dėl to verta rinktis „Nottingham Forest“ +0,0 @1,70 Wazbee svetainėje. Jeigu rungtynės baigsis lygiosiomis – statymas bus grąžinamas.

#3

Kol kas visose „Crystal Palace“ išvykos rungtynėse abi komandos įmušdavo įvarčius. Didelė tikimybė, kad ir čia mačas baigsis lygiosiomis – 1:1. Dėl to, rekomenduojame „Nottingham Forest – „Crystal Palace“ abi įmuš @1,88 GGbet bendrovėje.

„Nottingham Forest“ vs „Crystal Palace“ analizė ir prognozės

„Nottingham Forest“ ir „Crystal Palace“ šių metų sezoną pradėjo panašiais tikslais. Abiejų komandų sudėties vertė beveik identiška – 438 mln. eurų „Crystal Palace“ ir 428 mln. eurų „Nottingham Forest“. Vasarą Londono klubas atliko vieną brangiausių pardavimų – už 53 mln. eurų į „Bayern“ išvyko Michael Olise, taip pat už 29 mln. eurų parduotas Joachim Andersen „Fulham“ klubui. Išleisti gautus pinigus pavyko – brangiausias pirkinys – puolėjas Eddie Nketiah iš „Arsenal“, už kurį sumokėti 29,7 mln. eurai. 

„Nottingham Forest“ vasarą irgi keletą perėjimų, o labiausiai netikėtas ėjimas – už 41,2 mln. eurų įsigytas 21-erių Elliot Anderson iš „Newcastle United“. Kaip tokiam klubui, tai buvo ypač dideli pinigai, tačiau už jaunąjį anglą pagailėta nebuvo. Matant rezultatus sezono pradžioje, galima akivaizdžiai sakyti, kad „Nottingham Forest“ turi geresnę sezono pradžią. Klausimas, kiek prie to prisidėjo nuveikti darbai vasarą. 

Jeigu Londono klubas turi vos tris taškus, tai „Nottingham Forest“ – 10. Užimdami dešimtą vietą, jie tuo pačiu laikosi arti geriausių komandų. Pavyzdžiui, su 14 taškų „Chelsea“ ir „Aston Villa“ užima 4 – 5 vietas. Tai reiškia, kad pergalė pirmadienio vakarą, potencialiai „Nottingham Forest“ priartintų prie pirmojo penketo. Ar realu pirmą kartą šiame sezone laimėti namuose? Tikrai taip. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGBet lažybų svetainė yra neabejotinai geriausias pasirinkimas kalbant apie e-sporto statymus, tačiau į šią bendrovę reikėtų atkreipti dėmesį ir futbolo mėgėjams. Čia galima rasti ne tik visus pagrindinius, bet ir papildomus pasirinkimus. Yra plati Anglijos „Premier“ lygos pasiūla, kur tuo pačiu suteikiami konkurencingi koeficientai.

Kol kas „Nottingham Forest“ namuose sužaidė tik trejas rungtynes. 1:1 sužaista su „Bournemouth“ ir „Wolves“, 0:1 pralaimėta prieš „Fulham“. Varžovai nebuvo patys stipriausi ir pakovoti dėl pergalės tikrai buvo galima. Taip atrodo, kad išvykoje sekasi netgi geriau – žaidžiant iš autsaiderio pusės „Nottingham Forest“ šį sezoną surinko jau ne vieną svarbų tašką. 

„Crystal Palace“ išvykoje per trejas rungtynes du kartus pralaimėjo ir kartą sužaidė lygiosiomis. „EFL Cup“ 2:1 išvykoje įveikė žemesnės lygos komandą – „QPR“. Į ką reikia atkreipti dėmesį, tai kad visose keturiose rungtynėse abi komandos įmušdavo bent po įvartį. Trejos rungtynės baigėsi rezultatais 2:1, o su „Chelsea“ sužaista 1:1. 

Apibendrinimas

Abi komandos „ant popieriaus“ yra panašaus pajėgumo, tačiau „Nottingham Forest“ atrodo kaip geresnę formą sezono pradžioje demonstruojantis klubas. Bus įdomu pamatyti, kaip komandų žaidimą pakeis šį dvi savaites trukusi rinktinių pertrauka, tačiau bet kuriuo atveju, šeimininkams yra puiki proga iškovoti pirmąją pergalę namuose.

Nei viena iš komandų rezultatyviai nežaidžia, įvarčių netrūksta „Crystal Palace“ susitikimuose, tačiau daugiau 3 įvarčių nematome ir būtų galima laikyti staigmena, jeigu daugiau nei tris įvarčius išvysime pirmadienį. Labiausiai tikėtini rezultatai 1:1 arba 1:0. „Nottingham Forest“ moka gintis ir „Crystal Palace“ pasižymėti lengva nebus. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės