Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Anglijos „Premier” lyga: „Tottenham” prieš „West Ham” – statymų prognozės ir patarimai

„Tottenham” vs „West Ham”

Statymų Gidas rekomenduoja:


„Premier” lygos pirmenybėse jau sužaisti septyni turai, po kurių lyderių pozicijose rikiuojasi stipriausi Anglijos klubai. Kol kas su 18 taškų nežymiai pirmauja „Liverpool” (6 pergalės, 1 pralaimėjimas), 17 taškų turi 2-3 vietose esantys „Manchester City” ir „Arsenal” (5 pergalės, 2 lygiosios), o 4-oje vietoje su 14 taškų „Chelsea” (4 pergalės, 2 lygiosios ir pralaimėjimas). Kaip ir įprastai, atkakliausia kova dėl titulo turėtų vykti tarp „raudonųjų” ir „miestiečių”, bet žinant kokia neprognozuojama yra stipriausia Europos futbolo lyga, galime tikėtis ir staigmenų.

Abi ekipos šiame sezone žaidžia neužtikrintai: „Tottenham” su 10 taškų šiuo metu rikiuojasi 9-oje vietoje, o „West Ham” turi 8 taškus ir laikosi 12-oje turnyrinės lentelės vietoje. 2023-24 m. „Premier” sezone komandos tarpusavyje sužaidė du kartus: lygiosiomis 1:1 ir 1:2 pergalę šventė „West Ham”. Bendroje komandų susitikimų istorijoje geriau sekasi „Tottenham” futbolininkams, kurie šiemet pradėjo kovas Europos lygos grupių etape. Kviečiame apžvelgti galimą šių rungtynių scenarijų prieš vidutiniokus „West Ham”.

Tottenham” prieš West Ham” patarimai statymams

#1

„Tottenham” turės namų pranašumą ir sieks revanšuotis už apmaudžiai išbarstytus taškus 7-ame Premier lygos etape. Statymas atrodo vertingai, todėl renkamės „Tottenham” azijietišką pranašumą -1 @1.75 Megapari lažybų bendrovėje

#2

Prognozuojame, jog žaidimas prasidės labai aukštu tempu ir pamatysime daug kontraatakų. Statymas su didesne rizika, tačiau siūlome lažintis, kad pirmame kėlinyje bus daugiau nei 1.5 įvarčio @1.95 Vulkanbet lažybų bendrovėje.

Tottenham” prieš West Ham” analizė ir prognozės

Praeitame sezone „Tottenham” bendroje „Premier” lygos įskaitoje liko penkti ir ši vieta garantavo bilietą į Europos lygos grupių etapo turnyrą. Čia po dviejų etapų klubas žengia tarp stipriausiųjų ir turi dvi pergales: 3:0 įveiktas „Qarabag” ir 1:2 „Ferencvaros”. Situacija nacionalinėse pirmenybėse kitokia: po septynių etapų klubo sąskaitoje 3 pergalės, 1 lygiosios ir 3 pralaimėjimai. Paskutinėse varžybose spalio 6 d. apmaudžiai pralaimėta prieš „Brighton” 3:2: komanda iki 37 minutes pirmavo 0:2, tačiau visiškai subyrėjo antrojo kėlinio pradžioje ir per 20 minučių praleido net tris įvarčius. 

„West Ham” turi autsaiderių etiketę, tačiau praeitą savaitgalį žaidė fantastiškai ir 4:1 sutriuškino „Ipswich”. Plaktukų sąskaitoje 2 pergalės, 2 lygiosios ir 3 pralaimėjimai, tačiau sezono pradžia nuvilia ir ekipa barsto taškus. Tiesa, visi pralaimėjimai patirti prieš pirmenybių favoritus: 1:3 prieš „City”, 0:3 prieš „Chelsea” ir 5:1 prieš „Liverpool”. „West Ham” labai daug klysta aikštės viduryje, o tai sukuria papildomas progas varžovams: futbolininkai nespėja grįžti į savo pozicijas, o tai atveria papildomas erdves.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Vulkanbet lažybų bendrovėje rasite geriausius koeficientus ir daug įvykių iš didžiausių sporto renginių. Svetainės valdymas labai patogus, o statymus lengva rasti. Kviečiame išbandyti jau dabar, nes naujokams siūlomos įvairios akcijos ir pasiūlymai.

Neskaitant paskutinio pralaimėjimo, „Tottenham” iki tol sužaidė tikrai solidžią 5 pergalių iš eilės atkarpą, kur vidutiniškai pelnydavo bent po 2 įvarčius per rungtynės. Labiausiai pastebimas jaunasis Brennanas Johnsonas ir antrą sezoną plaktukų sudėtyje rungtyniaujantis saugas Jamesas Maddisonas (perėjęs iš „Leicester”). Šiuo metu neaišku ar galės rungtyniauti ir korėjietis Son Heung-Min, kuris gerai įsilieja į komandos žaidimą viduryje ir muša įvarčius greitose atakose. Tuo tarpu „West Ham” gretose šį sezoną rezultatyviausiai žaidžia Lucas Paqueta ir Jarrodas Bowenas, o komandos treneris Julenas Lopetegui mėgsta rotuoti savo sudėtimi. Neretai plaktukai įvardijami kaip labai nepalankūs varžovai, nors komanda dažnai atlieka namų darbus prieš pajėgesnes komandas.

Apibendrinimas

Pagal lažybininkų prognozes „Tottenham” yra aiškus favoritas, o pergalė prieš stipriai buksuojantį varžovą ir 3 taškai priartintų prie TOP5 stipriausių grupės komandų. Bus įdomu pamatyti ar šeimininkams pavyks išpildyti trenerio Ange Postecoglou taktinius sumanymus ir kaip plaktukai adaptuosis po lengvos pergalės praeitame ture. „West Ham” nurašyti taip pat negalima, nes būtent nepastovumo faktorius yra šios komandos privalumas. Ir nors svečių žaidėjai gali nustebinti, prognozuojame rezultatyvų mačą ir „Tottenham” pergalę rezultatu 2:1 arba 3:1.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės