Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Daug klaustukų: „Raptors“ – „Nets“ | NBA Preseason lažybų prognozės ir spėjimai

Raptors vs Nets

Statymų Gidas rekomenduoja:


Ikisezoninėse NBA rungtynėse galima nemažai sužinoti apie pačių įvairiausių komandų formą bei naujokų, esančių sudėtyje, prisitaikymą prie naujos aplinkos. Bruklino „Nets“ organizacija išgyvena tikrą krizę. Vienintelis šviesulys – galimybė pamatyti sveiką Beną Simmonsą bei galingi Cam Thomas ir Shake Milton pasirodymai puolime. 

Tuo tarpu jų priešininkai „Raptors“ turi vieną geriausių GM visoje lygoje – Masai Ujiri. Po to, kai iširo 2019 m. titulą laimėjęs kolektyvas, būtent Masai Ujiri sugebėjo rasti Scottie Barnes’ą – vieną iš labiausiai intriguojančių jaunų puolėjų. Atrodo, kad šiai komandai trūksta vienos-kitos dėlionės dalies, kad pavyktų įsiveržti į atkrintamąsias Rytuose. Na, o kaip seksis svečiuose Brukline? Pasistenkime atsakyti!

Toronto „Raptors“ vs Bruklino „Nets“ | Lažybų patarimai

#1

Akivaizdžiausia Bruklino komandos silpnybė – kova dėl atšokusių kamuolių. Tuo tarpu „Raptors“ – ikisezoninėse yra tarp 6 geriausiai tai darančių komandų. Be to – jie ir puikiai dalinasi kamuoliu (30,8 APG). Panašu, kad žaisdami kietai, svečiai iš Toronto pajėgūs perlaužti rungtynes. Dėl to renkamės jų pergalę bent 8 taškais.

#2

Abi komandos yra tarp daugiausiai taškų Preseason etape metančių. Ilgose, 48 minučių rungtynėse tiek „Raptors“, tiek „Nets“ nebus pernelyg suinteresuoti gynyba, tad renkamės 227.5 taško over.

Toronto „Raptors“ vs Bruklino „Nets“ | Analizė ir ekspertų prognozės

Toronto „Raptors“ situacija bei pasiruošimas sezonui

Praėjo tie laikai, kai „Raptors“ galėjo pretenduoti į aukščiausias pozicijas savo konferencijoje. Dabar ekipa yra vadinamame rebuilding etape, kai kaupiami šaukimai naujokų biržoje, atliekami mainai, žiūrint į ateitį bei taupomi pinigai, vėliau bandant prisitraukti stipriausius laisvus agentus. 

Visi komandoje tai supranta. Tarp neliečiamų žaidėjų turbūt yra tik Scottie Barnes, o net ir RJ Barrett bei Immanuel Quickley galėtų išvykti, jei tik atsirastų geras pasiūlymas. Šį sezoną klubui labai padėtų solidesnis Gradey Dicko žaidimas (nes ikisezoninėse jis kol kas atrodo puikiai) bei kokybiškesnės priekinės linijos atstovų minutės. 

Jeigu traumos aplenktų Kanados komandą, jie galėtų pretenduoti į Play-In poziciją, tačiau, jeigu naujieji, konkurentų gretas papildę talentai rytuose yra rimtai pasirengę žaisti NBA, vargu ar be stiprių ėjimų mainų fronte „Raptors“ figūruos atkrintamųjų paveiksle…

Bruklino „Nets“ situacija bei pasiruošimas sezonui

Bruklino „Nets“ galima lyginti su graikų mitologijos herojumi – Ikaru. Jis skrido pernelyg arti saulės ir sudegino sparnus. Bruklino komanda per pastaruosius keliolika sezonų darė du all-in lygio ėjimus, bandydami sulipdyti didįjį trejetą Niujorko priemiestyje. 

Pirmasis bandymas su Kevinu Garnettu, Paul Pierce bei Deronu Williamsu ir Joe Johnsonu nutempė komandą iki atkrintamųjų, tačiau ten didelių bangų sukelti nepavyko. Komandos veidai paseno, branduolys iširo ir kelis metus teko užsiimti atstatymu. Antrąjį sykį buvo sudrebintas visas NBA pasaulis, kai vienus marškinėlius apsivilko Kevinas Durantas, Jamesas Hardenas ir Kyrie Irvingas. Ten jau traumos, asmeniniai lyderių nesutarimai bei ideologiniai skirtumai lėmė absoliučią griūtį.

Kodėl tai svarbu? Ogi todėl, jog šių dviejų ėjimų padariniai organizacijai kenkia iki šios dienos. Jie išmainė visus aukščiausius savo naujokų biržos šaukimus bei liko prie suskilusios geldos. Benas Simmonsas nuolat kamuojamas traumų ir, atrodo, pamiršo kaip mesti į krepšį. Atsarginiai gynėjai – solidūs veteranai, bet gerose komandose gautų nebent po 12-15 minučių. Priekinė linija? Jos beveik nėra. Bruklino ekipa turės labai sunkų 2024-25 metų sezoną…

Statymų Gidas rekomenduoja:

Mega Pari siūlo premiją pirmą kartą užsiregistravusiems žaidėjams. Ją galima panaudoti atliekant statymus už šią ar kitą NBA ikisezoninių rungtynių akistatą. Rinkitės iš daugybės įvykių su aukštais koeficientais!

Apibendrinimas

Nors spalio 19 rytą susitinka dvi ekipos, kurios turbūt net nesitikės patekti į Playoffus, tačiau tai nereiškia, kad nėra gerų lažybų galimybių ar įdomių krepšininkų. Transliaciją iš Barclays centro Brukline galite stebėti per League Pass. Na, o „Statymų Gidas“ jums pateiks prognozes bei įžvalgas viso NBA reguliariojo sezono bei likusių Preseason rungtynių metu.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės