Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

NBA ikisezoninės rungtynės: „Heat” vs „Hawks” – statymų prognozės ir patarimai

„Heat” vs „Hawks”

Statymų Gidas rekomenduoja:


Krepšinio turnyrai Europoje įgauna vis didesnį pagreitį, o už Atlanto po greičiau nei savaitės (spalio 22 d.) oficialiai prasidės visų laukiamas ir pasiilgtas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezonas. Kaip ir prieš kiekvieną startą, lygoje žaidžiamas ikisezoninis pasiruošimo etapas, kuris šiemet prasidėjo spalio 4 d. ir tęsis iki spalio 18 d. Pagal NBA nuostatas ir protokolą, kiekviena komanda šiame etape gali sužaisti ne daugiau nei 6 rungtynes, o vidutiniškai ekipos sužaidžia bent 3-4 susitikimus.

Draugiškame rungtynių etape šiuo metu geriausiai atrodo čempionai ir favoritai Bostono „Celtics” (4-1), „Golden State Warriors” (5-0), praeitame sezone stebinę ir šiemet sudėtį Karl-Anthony Townsu papildę Niujorko „Knicks” (4-0). Kol kas blogiausiai žaidžia Denverio „Nuggets” (0-4), Orlando „Magic” (0-2) ir Domanto Sabonio atstovaujama Sakramento „Kings” (0-4). 2024-25 m. NBA priešsezoninės varžybos yra puikus pasiruošimas naujam sezonui, o šiemet mūsų tikrai lauks įdomios ir konkurencingos kovos.

„Heat” vs „Hawks” patarimai statymams

#1

Abi komandos mėgsta kurti greitas atakas ir išmeta labai daug metimų, todėl galime tikėtis rezultatyvaus mačo. Prognozuojame, jog komandos bendrai imes daugiau nei 218.5 taškų @1.95 Megapari lažybų svetainėje.

#2

Svečiai turėtų gera išnaudoti savo talentą perimetre, todėl siūlome lažintis, kad Atlantos „Hawks” laimės rungtynes daugiau nei 4.5 taškais (-4.5) @1.75 Vulkanbet lažybų svetainėje.

„Heat” vs „Hawks” analizė ir prognozės

Atlantos „Hawks” pasiruošimo cikle sužaidė tik dvejas rungtynes (1-1) ir spalio 9 d. namuose tik po labai atkaklios kovos 131:130 įveikė „Pacers”. Po traumos sugrįžęs Jalenas Johnsonas pasižymėjo dvigubu dubliu: 19 taškų ir 10 atk. kam, Traye Youngas pelnė 17 (3/5 trit.), atliko 6 rez. perd., NBA debiutuojantis australas Dysonas Danielsas per 20 minučių įmetė 14, o Clintas Capela pridėjo 11 ir 9 atk. kam. Šiose rungtynėse taip pat debiutavo ir pirmasis šių metų NBA naujokų biržos šaukimas iš Prancūzijos, Zacharrie Risacheras. Atletiškam 210 cm aukštaūgiui prognozuojama puiki karjera stipriausioje pasaulio lygoje ir tą žaidėjas demonstravo jau pirmose rungtynėse: fantastiškas pataikymas ir 18 taškų (4/5 dvit., 3/4 trit.) bei 3 atk. kam. per 22 minutes. Krepšininkas buvo aktyvus ir antrose rungtynėse – per 23 minutes įmetė 14 taškų (4/6 dvit., 3/4 baudos) ir 8 atk. kam. 

Tiesa, spalio 15 d. vykusiose rungtynėse „Hawks” 89:104 nusileido galingą komplektaciją subūrusiai „76ers” ekipai. Aktyvūs ir vėl buvo komandų lyderiai: T. Youngas įmetė 10 taškų (2/4 dvit., 2/6 trit.) ir atliko 9 rez. perd., Clintas Capela pridėjo 10, 9 atk. kam. ir atliko 3 rez. perd., o J. Johnsonas pelnė 10 taškų ir 7 atk. kam. Būtent su pastaruoju susidūręs Paule George’as patyrė nemalonią kelio traumą ir bent jau kelioms savaitėms iškrito iš „76ers” rikiuotės. 2023-24 m. NBA sezone nieko rimčiau nenuveikę Majamio „Heat” krepšininkai išlaikė praeito sezono komplektaciją ir ikisezoninėse varžybose jau sužaidė trejas rungtynes (2-1). Pirmame susitikime spalio 9 d. Majamis palaužė „Hornets” krepšininkus: rezultatyviausiai žaidė Bamas Adebayo su 13 taškų (3/4 dvit., 2/5 trit.) ir 6 atk. kam., Kel’el Ware pridėjo 13 ir 5 atk. kam., o Jimmy Butleris įmetė 11.

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGbet lažybų bendrovę labiausiai verta rinktis dėl aukštų koeficientų ir nuolat atnaujinamos įvykių pasiūlos. Svetainės išdėstymas itin paprastas, todėl statymus lengva rasti. Be to, bendrovė nuolat siūlo įvairias premijas ir akcijas, todėl išbandykite jau dabar.

Antrose rungtynėse „Heat” namuose 101:99 įveikė „Pelicans” krepšininkus, nors ketvirtame kėlinyje išsvaistė susikrautą dviženklę persvarą. Prie pergalės Tyleris Herro pridėjo 12 taškų (2/6 trit.), 11 įmetė po kaklo traumos į startinę sudėtį grįžęs Terry Rozieras. Šiąnakt Majamis namuose vėl tik po atkaklios kovos 120:117 įveikė San Antonijaus „Spurs”., o lyderis ir vėl buvo B. Adebayo su 20 taškų (2/3 dvit., 2/6 trit.). Jaime Jaquez pridėjo 15 (6 atk. kam.), T. Herro 14 (4/6 dvit., 2/3 trit.), o Butleris 12. Treneris Erikas Spoelstra labai plačiai rotuoja visa turima komplektacija, todėl žaidybinio laiko gauna kiekvienas krepšininkas.

Apibendrinimas

Lažybininkai akivaizdžią pergalę prognozuoja Atlantos „Hawks” klubui, tačiau puikiai suprantame, jog NBA ikisezoninėse varžybose rezultatai neatspindi tikro komandų pajėgumo. Trenerių štabas daugiau ilsina pagrindinės sudėties žaidėjus ir savo žvaigždes, siekiant maksimaliai apsisaugoti ir išvengti traumų. Komandų lyderiai taip pat pat nežaidžia pilna jėga, vis dar šlifuoji deriniai ir bendras žaidimo planas. Jei mėgstate statyti nuo pat sezono starto, labiausiai dėmesį reikėtų atkreipti į komandų sudėtis prieš rungtynes. 

Šiame mače bus įdomu stebėti komandų bokštų dvikovas tarp jaunojo Zacharrie Risachero ir NBA senbuvio B. Adebayo. Taip pat tikrai galime tikėtis daug pikenrolo situacijų tarp T. Youngo ir Prancūzijos talento, daug žaidimo perimetre iš abiejų komandų. Majamis moka kontroliuoti žaidimo tempą ir primesti savo gynybinį krepšinį, tačiau „Hawks” gali žaibiškai pereiti į puolimą, turi puikius metikus iš visų distancijų. Apibendrinant progonozuojame rezultatyvų krepšinį ir „Hawks” pergalę. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės