Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Čempionų lyga: PSG – PSV statymų prognozės ir patarimai

PSG - PSV

Statymų Gidas rekomenduoja:


Čempionų lygoje bus sužaistos jau trečio etapo rungtynės, kurių vieneriose susitiks Paryžiaus „Saint-Germain“ (Prancūzija) ir Eindhoveno PSV (Nyderlandai) komandos. 48,5 tūkst. sirgalių talpinančiame „Parc des Princes“ stadione dvikova prasidės spalio 22 dieną 22 valandą Lietuvos laiku.

Nors ir laikomi vienais UEFA Čempionų lygos favoritų, PSG šiame turnyre neatrodo itin gerai. Pirmose turnyro rungtynėse vargais negalais įveikta „Girona“ (Ispanija) ekipa – 90 minutę kamuolį į savo vartus pasiuntė šios komandos futbolininkas Paulo Gazzaniga. Antrame susitikime Londone nusileista vietos „Arsenal“ (Didžioji Britanija) rezultatu 0:2. Netrypia varžovų Luiso Enrique auklėtiniai ir „Ligue 1“ pirmenybėse – lygiosiomis 1:1 išvykose sužaista su „Nice“ ir „Reims“ ekipomis, o turnyrinėje lentelėje užimama antra vieta. Pirmoje vietoje – 2 taškais daugiau turinti AS „Monaco“ (Monakas) ekipa.

Tuo metu PSV pirmose šio sezono UEFA Čempionų lygos rungtynėse, nors ir atkakliai kovojo, bet darė neleistinų klaidų gynyboje ir galiausiai nusileido aukštą klasę namuose parodžiusiai Turino „Juventus“ (Italija) komandai rezultatu 1:3. Antras bandymas buvo sėkmingesnis, bet ir varžovas labiau įveikiamas – namuose susitikta su Lisabonos „Sporting“ (Portugalija). Aikštės šeimininkai pirmi pelnė įvartį, kontroliavo rungtynes, tačiau svečiai po 84 minutę Danielio Bragancos pelnyto įvarčio išsivežė tašką namo – 1:1.

PSG – PSV rungtynių patarimai statymams

#1

PSG žais savo aikštėje, jiems pergalė būtina kaip oras, o žaidimo kokybė – išties puiki. Tikimės ir rekomenduojame rinktis paryžiečių pergalę „GGBet“ lažybų svetainėje. Tokios rungtynių baigties koeficientas siekia net 1,51.

#2

PSV demonstruoja tiesiog uraganinį puolimą vietiniame fronte, be įvarčio aikštės šiame sezone dar nepaliko. Renkamės, kad abi komandos pelnys bent po įvartį „Megapari“ lažybų svetainėje – koeficientas už tai siekia 1,59.

PSG – PSV rungtynių analizė ir prognozės

Tuo metu PSV „Eredivisie“ pirmenybėse kol kas žengia be klaidų – 8 pergalės iš tiek pat galimų, pelnyti net 27 įvarčiai ir praleisti vos 5. Komandos vairą 2023 metų vasarą perėmęs Peteris Boszas greitai sustygavo komandą. 2022-23 metų sezono Nyderlandų vicečempionai prie šio talentingojo olando pagerino žaidimą, vietiniame fronte per sezoną patyrė vos vieną pralaimėjimą, 4 kartus sužaidė lygiosiomis ir užtikrintai triumfavo. Svarbu paminėti tai, kad per sezoną pelnyta net 111 įvarčių, o varžovams leista pasižymėti tik 21 kartą.

Šiemet pagreitis panašus – 27 pelnyti įvarčiai ir vos 5 praleisti. Puolime puikiai atrodo po 4 įvarčius pelnę Malikas Tillmanas, kuris šią vasarą persikėlė iš Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), Hirvingas Lozano ir veteranas Luukas de Jongas. Talentinga komanda moka žaisti ir Europoje – praėjusiame UEFA Čempionų lygos sezone ekipa savo grupėje liko antra ir aplenkė tokias ekipas kaip „Lens“ (Prancūzija) ir „Sevilla“ (Ispanija). Į priekį praleista tik „Arsenal“ komanda, su kuria namuose sužaista lygiosiomis 1:1. Tiesa, svečiuose pralaimėta net 0:4. Atkrintamosiose bendru rezultatu 1:3 nusileista vėliau iki finalo nukeliavusiai Dortmundo „Borussia“ (Vokietija) komandai.

Nors P. Boszo sustyguota komanda atrodo išties nuostabiai ir demonstruoja akiai labai malonų futbolą, tačiau varžovas UEFA Čempionų lygoje – tiesiog iš aukštesnės lentynos. Kai PSV komandos vertė „Transfermarkt“ duomenimis siekia 338,35 mln. eurų, tai PSG – net 892,5 mln. eurų. Komandoje žaidžia tokios žvaigždės kaip Bradley Barcola, Ousmane`as Dembele, Achrafas Hakimi, Goncalo Ramosas, Lucas Hernandezas ir daugybė kitų.

Kitaip sakant, kone kiekviena pozicija užpildyta aukščiausios klasės futbolo žvaigždėmis. Komanda nuo 2012-13 metų sezono nuolat dalyvauja UEFA Čempionų lygoje, čia visada išeidavo iš grupių, o 2019-20 metų sezone net žaidė finale, kuriame pralaimėjo Miuncheno „Bayern“ rezultatu 0:1. Tiesa, praėjusiame sezone nuėjo iki pusfinalio, kuriame nusileista „Borussia“ komandai bendru rezultatu 0:2.

Statymų Gidas rekomenduoja:

„Megapari“ svetainė pasižymi viena didžiausių sporto statymų pasiūla bei vienais geriausių koeficientų rinkoje. Čia galima rasti ir Čempionų lygos, ir vietinių, gana nišinių futbolo turnyrų statymų. Galima lažintis ir iš kitų sporto šakų, kurių čia gausybė, rezultatų: krepšinio, teniso, stalo teniso, e-sporto, ledo ritulio, tinklinio, biliardo, šachmatų, Formulės-1 lenktynių, regbio, net rankų lenkimo ir smiginio.

Apibendrinimas

Rungtynių favoritas – PSG. Nors praėjusiame sezone šiame turnyre patirta nesėkmė pusfinalyje prieš sąlyginai mažiau pajėgų varžovą net ir turėjus sudėtyje Kylianą Mbappe, tačiau L. Enrique įrodė, kad moka paruošti komandą pergalėms. Sėkmingai paryžiečiai rungtyniauja ir savo aikštėje – praėjusiame Čempionų lygos turnyre namuose pralaimėta tik „Barcelona“ 2:3 ir tai pačiai „Borussia“ komandai 0:1.

Po ganėtinai vangaus starto šiame UEFA Čempionų lygos sezone PSG neabejotinai norės užsitikrinti kokybišką pergalę namuose prieš sąlyginai silpnesnį varžovą. Itin rimtas požiūris į šį susitikimą reikalingas ne tik dėl noro parodyti savo sirgaliams, kad komanda gali, bet ir dėl itin sunkaus laukiančio turnyro tvarkaraščio – PSG savo aikštėje dar priims tokias ekipas kaip Madrido „Atletico“ ir „Manchester City“, o svečiuose susitiks su „Bayern“, Salcburgo „Red Bull“ ir VfB „Stuttgart“.

Tuo metu PSV vėliau turnyre pergalės galbūt sunkiai gali tikėtis dvikovoje namie su „Liverpool“. Aišku, jei tos rungtynės Anglijos komandai kažką išvis dar lems. Kitos komandos kaip „Girona“, Donecko „Shakhtar“, „Brest“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ yra tikrai įveikiamos. Todėl, nors ir bus siekiama pergalės, tačiau tuo pačiu, panašu, ir nebus aukojamasi iki paskutinio kraujo lašo.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės