Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

„Premier“ lyga: „Wolves“ – „Manchester City“ statymų prognozės ir patarimai

Statymų Gidas rekomenduoja:


Po rinktinių pertraukos ir kovų Tautų lygoje sugrįžta klubinis futbolas. Anglijos „Premier“ lygoje šį sekmadienį, spalio 20 dieną, 16 val. Lietuvos laiku aikštėje santykius aiškinsis viena turnyro lyderių „Manchster City“ komanda ir rakto į pergales vis dar nerandanti „Wolverhampton Wanderers“. „Miestiečiai“ šį sezoną kluptelėjo vos dukart – svečiuose 1:1 sužaidė su „Newcastle United“ ir jau per pridėtą teisėjo laiką rezultatu 2:2 išsigelbėjo namuose vykusiame susitikime su Londono „Arsenal“.

Tuo metu Gary O’Neilo treniruojami „vilkai“ šį sezoną „Premier“ lygoje jau patyrė pažeminimą namuose 2:6 prieš „Chelsea“ ir svečiuose 3:5 prieš „Brentford“. Didžiausia problema – paleistos rungtynių pabaigos: „Newcastle United“ pergalingą įvartį į „vilkų“ vartus mušė 80-ą minutę (galutinis rezultatas 1:2), „Brighton“ užsitikrino savo pranašumą 85-ą minutę (2:3), „Aston Villa“ pergalę išplėšė dviem skaudžiais dūriais 88-ą ir jau 4-ą teisėjo pridėtą minutę (1:3). Vienintelis pozityvumo spindulėlis – dar vasaros pabaigoje pasiektos lygiosios 1:1 su „Nottingham Forest“. Po septynių „Premier“ lygos turų būtent šis vienintelis taškas komandos sąskaitoje ir yra.

„Wolves“ – „Manchester City“ patarimai statymams

#1

Aikštėje susitinka daugkartiniai Anglijos čempionai ir šiame sezone itin prastai atrodanti bei paskutinę vietą lygą užimanti ekipa. Akivaizdūs šios dvikovos favoritai – „miestiečiai“. Renkamės „Manchester City“ pergalę „Megapari“ lažybų platformoje. Už tokią rungtynių baigtį savaitės viduryje buvo siūlomas 1,345 siekiantis koeficientas.

#2

Anglijos „Premier“ lygoje „Manchester City“ beveik visas rungtynes, išskyrus lygiąsias 1:1 su „Newcastle United“, baigė turėdami bent du įvarčius savo sąskaitoje. Šios rungtynės, panašu, neturėtų būti išimtis – „miestiečiai“ bandys papildyti savo įvarčių kraitį, ypač kai jis tokio įtempto čempionato pabaigoje gali lemti itin daug. Renkamės „Manchester City“ 2,0 overį, už kurį „Vulkan Bet“ svetainėje siūlomas 1,53 siekiantis koeficientas.

„Wolves“ – „Manchester City“  analizė ir prognozės

Ieškant bent kokio pozityvumo, reikėtų pasakyti, kad „Wolves“ praėjusį sezoną kartą įkando „Manchester City“ ekipai. Tuomet dvikovą namuose pabaigė rezultatu 2:1. Tačiau nuo tada komanda gerokai pasikeitė – tarpsezoniu į Londono „West Ham“ išvyko gynėjas Maximilianas Kilmanas, į „Chelsea“ – saugas Pedro Neto.

Nors komandos naujokas atraminis saugas Andre perdavimus skirsto net 94,9 proc. tikslumu, dar reikia įsivažiuoti tiek jam, tiek saugams Rodrigo Gomesui ir Tommy Doyle`ui, galbūt ir sėkmės reikėtų naujam komandos vartininkui Samui Johnstone`ui.

Pasiteisino norvegų puolėjo Jorgeno Strando Larseno nuoma iš „Celta de Vigo“ – futbolininko sąskaitoje yra jau du įvarčiai. Nors naujais pirkiniais, panašu, visų pirma buvo norima pastiprinti gynybą, tačiau šiame sezone praleista daugiausiai lygoje – net 21 įvartis. Puolimas toli gražu nėra blogiausias lygoje – pagal tai komanda būtų net 11-oje vietoje, tačiau realybėje – paskutinė vieta ir vos vienas taškas.

Tuo metu „Manchester City“ nors ir nedemonstruoja puikiausios gynybos (praleisti jau 8 įvarčiai), tačiau puolimas pats geriausias lygoje – Pepo Guardiolos vyrai pelnė jau 17 įvarčių. Žinoma, čia išsiskiria norvegų milžinas Erlingas Haalandas. Per 7 rungtynes jis jau pasižymėjo 10 kartų, o į vartų plotą smūgiavo net 23 kartus. Aišku, komandai labai trūks traumuoto Rodri ir vis dar žaisti negalėsiančio Oscaro Bobbo. „Wolves“ gretose itin trūks puolėjų Hwang Hee-chano ir Sašos Kalajdžičiaus, greičiausiai negalės žaisti saugai Boubacaras Traore ir Enso Gonzálezas, gynėjai Yersonas Mosquera ir Bastienas Meupiyou.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Nuo 2016 metų veikianti „Vulkan Bet“ lažybų platforma siūlo daugybę sporto statymų labai gerais koeficientais. Galima lažintis tiek iš svarbiausių pasaulio sporto įvykių rezultatų, tiek iš vietinių bei mažiau žinomų lygų.

Apibendrinimas

Rungtynių favoritas – daugiau nei akivaizdus. Nors „miestiečiai“ ir yra gerokai nukraujavę, tačiau turint tokį galingą puolimo arsenalą ir rodant puikią formą prieš silpnesnes turnyro ekipas, panašu, pavyks išsivežti pergalę.

Laukiama ir puikaus E. Haalando pasirodymo. Šis norvegas prieš silpnesnes ekipas – tiesiog nesustabdomas: šiame sezone po 3 kartus kamuolį siuntė į „Ipswich Town“ ir „West Ham“ vartus, 2 kartus nuginklavo „Brenford“, po kartą pasižymėjo rungtynėse su „Arsenal“ ir „Chelsea“. Tiesa, pastaruosius du turus rungtynėse su „Newcastle United“ ir Londono „Fulham“ jam nepavyko pasižymėti, tad išvykoje į Vulverhamptoną jis neabejotinai sieks sugrįžti į įvarčių mušimo kelią, ypač kai 10 įvarčių per 7 turus labiau nei įtikina.

Žiūrint į „Manchester City“ ir „Wolves“ tarpusavio susitikimus, paskutinį kartą „Manchester City“ į varžovų vartus kamuolį pasiuntė net penkis kartus, o nuožmusis norvegas pasižymėjo pokeriu – realizavo du 11 metrų baudinius ir pelnė du įvarčius iš žaidimo.

Tiesa, to paties sezono pradžioje varžovams svečiuose buvo nusileista 1:2, nors „miestiečiai“ iš viso atliko 23 smūgius – net 20-ia daugiau nei varžovai. Tačiau tuomet prie rezultato prisidėjo ir Rudeno Diaso į savus vartus nukreiptas kamuolys, o dabar komandų formos dar labiau skiriasi nei anuomet.

Galiausiai, „Manchester City“ gretose, panašu, galės žaisti Kevinas De Bruyne ir Nathanas Aké, kas gerokai pastiprins komandos galimybes valdyti aikštės vidurį ir organizuoti kokybiškas atakas.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-21

Geriausios lažybų bendrovės