Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Dviguba Eurolygos savaitė: Milano „EA7 Emporio Armani“ prieš Kauno „Žalgirį“ statymų prognozės ir patarimai

Žalgirio žaidėjas meta kamuolį apsuptas priešininkų

Statymų Gidas rekomenduoja:


Kauno „Žalgiris“ šią dvigubą Eurolygos savaitę pradėjo pergale. Ar pavyks iškovoti ir antrąją? Tai pamatysime jau šį ketvirtadienį, spalio 17 dieną, 21.30 val. Lietuvos laiku. Šįkart mūsiškių kelyje – Milano „EA7 Emporio Armani“, geriau žinoma kaip Milano „Olimpia“. Pamėginkime paanalizuoti, kaip sekasi šioms komandoms ir kokios rungtynių baigties galime tikėtis?

„Žalgiris“ šį Eurolygos sezoną išties stebina – tiek iš gerosios, tiek iš blogosios pusės. Pirma namuose galingai įveikta „Barcelona“ rezultatu 74:67, vėliau Pirėjuje išgyventa neįtikėtinai bloga rungtynių pradžia – pirmą kėlinį „Olympiacos“ laimėjo net 21:6. Tačiau tuo pačiu „žalgiriečius“ reikia pagirti už kovingumą – vienu metu skirtumas siekė net 18 taškų, tačiau galiausiai rungtynių pabaigoje sumenko iki 4. Galutinis rezultatas – 74:68.

Šį antradienį „Žalgirio“ gerbėjai vėl turėjo griebtis už galvų rungtynėse su Bolonijos „Virtus“. Vienu metu „žalgiriečiai“ pirmavo net 15 taškų, tačiau pranašumą išvaistė, ketvirto kėlinio pabaigoje leido aikštės šeimininkams persverti rezultatą, o paskutinės atakos metu – net kelis kartus atakuoti iš toli. Laimė, kad visi jų metimai skriejo pro šalį ir „Žalgiris“ išlaikė trapią persvarą – 71:68. 

Tuo metu Ettore Messinos auklėtinius „Olimpia“ pirmose šio sezono Eurolygos rungtynėse įveikė namuose rungtyniavusi AS „Monaco“ komanda –  93:80. Vėliau Italijos ekipa išplėšė pergalę namuose prieš Eurolygos naujokus „Paris Basketball“ 79:74, nors ketvirto kėlinio viduryje paryžiečiai pirmavo net 6 taškais. Galiausiai, šią savaitę svečiuose žaidusią „Olimpia“ užtikrintai įveikė „Olympiacos“ – 68:89.

„EA7 Emporio Armani“ prieš „Žalgirį“ patarimai statymams

#1

Abi komandos nerodo geriausio savo žaidimo, tačiau daugiau potencialo, ypač žaidžiant namuose, turi „Olimpia“. Renkamės šios komandos pergalę „GGBet“ lažybų svetainėje. Už tokią rungtynių baigtį siūlomas 1.58 koeficientas.

#2

Abi ketvirtadienį susitiksiančios ekipos šį sezoną demonstruoja ganėtinai prastą puolimą. Renkamės 150,5 underį „GG bet“ svetainėje su koeficientu 1,92.

„EA7 Emporio Armani“ prieš „Žalgirį“ analizė ir prognozės 

Kai „Virtus“ ekipą Lietuvos krepšinio flagmanas įveikė jau 6 kartą iš eilės, tai su „Olimpia“ galima pasigirti kiek trumpesne serija – 4 pergalės paeiliui. Paskutinis pralaimėjimas patirtas dar 2022 metų vasario mėnesį. 

Žvelgiant į šį sezoną, „Žalgiriui“ dar gerokai trūksta kokybės puolime – tai ypač pasijautė ketvirtame rungtynių su „Virtus“ kėlinyje, kai komandos strategas Andrea Trinchieri jau desperatiškai ieškojo lyderio ir išmėgino net 10 krepšininkų. Pagaliau neblogą įspūdį paliko ypač po pralaimėtų rungtynių Vilniaus „Rytui“ trenerio kritikuotas Alenas Smailagičius. Nors aikštėje pasirodė vos 16 minutę, tačiau sugebėjo pasižymėti 9 taškais ir atkovoti 6 kamuolius, taip pat pasiaukojo veidu sugerdamas svarbią varžovo pražangą. 

Pagyros vėl skrieja Sylvainui Francisco – rungtynių su „Barcelona“ didvyris vėl žaidė solidžiai ir reikiamu metu patraukė komandą į priekį. 

Francissco driblinguoja kamuolį prieš priešininką

Svarbiu krepšininku tampa karjeros naudingumo Eurolygoje rekordą fiksavęs Dovydas Giedraitis, kuris vis atsirasdavo ten, kur reikia. Tiesa, yra nemažai problemų – legionierius Tyrone`as Wallace`as visai negavo savo minučių, prastos rungtynės jam buvo ir Pirėjuje, Mattas Mitchellas darė vaikiškas klaidas, Bryanto Dunstono sąskaitoje – nemažai neapgalvotų sprendimų. Negana to, progą pasireikšti gavęs Lukas Lekavičius aikštėje paliko nykų įspūdį, Ignas Brazdeikis priminė apie savo nelogiškus sprendimus, kurių buvo gausu tik atvykus į Kauną.

Tuo metu „Olimpia“ jau randa savo lyderius, kurie reikiamu metu gali patraukti komandą į priekį. Rezultatyviausiai Eurolygoje žaidžia buvęs „žalgirietis“ Zachas LeDay (vid. 13,3 taško), Shavonas Shieldsas (12 taškų) ir Nikola Mirotičius (9,7 taško). Būtent šie žaidėjai, kartu su Giampaolo Ricci, ir patraukė komandą vienintelėse iki šiol laimėtose turnyro rungtynėse.

Statymų Gidas rekomenduoja:

„GGBet“ turi tūkstančius sporto lažybų pasirinkimų ir itin išskiria virtualaus sporto įvykių pasiūla. Platforma taip pat siūlo platų tradicinių sporto šakų – futbolo, ledo ritulio, krepšinio, rankinio, bokso – įvykių bei turnyrų pasirinkimą. „GGBet“ vertinama ir dėl įspūdingų premijų.

Apibendrinimas 

„Olimpia“ stringa ir vietinėse pirmenybėse – jų starte patirtas pralaimėjimas Triesto „Pallacanestro“ komandai 78:84, o viena pergalių išvargta prieš „Brescia“ 88:85. Tiesa, Eurolygoje ši ekipa demonstruoja neblogą puolimą – vidutiniškai pelno 75,7 taško, tačiau praleidžia net 85,3 taško per rungtynes. Komandai itin trūksta traumą rungtynėse su „Monaco“ patyrusio centro Josho Nebo. Kol kas svarbiausias Italijos madų sostinės komandos ginklų – metimai iš toli, kuriais atakuojama net 42,9 proc. tikslumu (antras rezultatas lygoje).

Joshas Nebo susirūpines

Tuo metu „Žalgiris“ Eurolygoje vidutiniškai praleidžia 69,7 taško ir šiuo rodikliu turnyre nusileidžia tik Belgrado „Crvena Zvezda“ komandai. Tiesa, labai trūksta lyderių puolime, per rungtynes pelnomas vos 71 taškas. Tad galime laukti nerezultatyvių rungtynių. 

Kol kas daugiau noro ir labiau ugningą charakterį rodo būtent „Žalgiris“. Tačiau ši komanda žaidžia itin banguotai, neranda lyderių, o praėjęs ir šis sezonas rodo, kad kauniečiai nėra išvykų komanda. Šį sezoną vis dar ieškoma kelių link varžovų lanko, o kamuolys nekrenta net metant nuo baudų metimų linijos – taiklumas siekia vos 60 proc. 

Nors lažybininkai labiau tiki „Olimpia“ pergale, tačiau neblogus šansus turi ir „Žalgiris“. Visgi, kaip ir minėta, „žalgiriečiai“ nėra išvykų komanda, tai jie pademonstravo ir šiame sezone. Panašu, kad pergalę išsivežti iš Milano bus labai sudėtinga. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-18

Geriausios lažybų bendrovės