Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Eurolygos dviguba savaitė tęsiasi: „Bayern” vs „Paris” – statymų prognozės ir patarimai

Payžiaus žaidėjas dribinguoja kamuolį

Statymų Gidas rekomenduoja:


Spalio 15 d. prasidėjo pirmoji šio sezono Eurolygos dviguba savaitė, o antradienio vakarą iš viso buvo sužaistos aštuonios rungtynės. Kol kas komandų pasirodymai Eurolygoje nenuvilia, o vakarykščiai rezultatai tai puikiai atspindi. Katastrofiškai žaidusi Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Fenerbahče” namuose 57:76 krito prieš „Crvena Zvezda”, o praeito sezono Europos taurės nugalėtojai „Paris” namuose netikėtai įveikė Eurolygos čempionus „Panathinaikos”. 

Pralaimėjimus patyrė ir kiti Eurolygos grandai: „Baskonia” su Tadu Sedekerskiu (8 taškai) namuose 76:72 palaužė„Real” žvaigždyną, o „Maccabi” labai rezultatyviose rungtynėse ir tik pačioje mačo pabaigoje 93:91 sugebėjo patiesti „Anadolu Efes”. Galime pasidžiaugti ir Kauno „Žalgirio” pergale 68:71 prieš „Virtus Bologna” klubą. Daug jėgų ir nervų atėmusiose rungtynėse Trinchieri auklėtiniai tik 4–ojo kėlinio antroje pusėje sugebėjo perlaužti rungtynes, kai lyderio vaidmens ėmėsi daug kritikuojamas serbas Alenas Smailagičius.

Pirmoji Eurolygos dvigubos savaitės diena krepšinio sirgaliams padovanojo daug kokybiško krepšinio ir netikėtų rezultatų, todėl panašaus scenarijaus tikimės ir kitose rungtynėse. Spalio 17 d. „Bayern” namuose priims išsišokėlius „Paris” klubą, kurie nors ir būdami naujokais, sėkmingai įrodinėja savo vertę Eurolygoje. Abejos komandos dar niekada nėra žaidusios tarpusavyje, todėl kviečiame išsamiau apžvelgti šį mačą.

„Bayern” vs „Paris” patarimai statymams

#1

Abi komandos mėgsta būti su kamuoliu ir išmeta daug metimų, todėl galime tikėtis rezultatyvaus mačo. Prognozuojame, jog abi komandos imes daugiau nei 165.5 taškus @1.9 Megapari lažybų svetainėje.

#2

Po pergalės prieš čempionus „Panathinaikos”, „Paris” žaidimas tikrai nuteikia optimistiškai. Siūlome lažintis, kad komanda nepralaimės daugiau nei 4.5 taškais (+4.5) @1.9 Vulkanbet lažybų svetainėje.

#3

„Paris” tikrai gali pateikti staigmeną ketvirtadienio vakarą, todėl siūlome rinktis „Paris” pergalę su @2.6 GGbet lažybų svetainėje.

„Bayern” vs „Paris” analizė ir prognozės

„Bayern” 2023-24 m. Eurolygos bendroje įskaitoje liko tik 15-oje vietoje (13-21), o šiemet komanda ir vėl klumpa. Šeimininkai po trejų etapų žengia lentelės apačioje (1-2): nors pirmose rungtynėse netikėtai 97:89 įveiktas „Real”, vėliau sekė pralaimėjimai čempionams „Panathinaikos” 94:79 ir 86:78 nusileista „Partizan”. Pagrindinė šeimininkų problema išlieka prastai sužaidžiama pirma rungtynių pusė ir net 15 klaidų rodiklis per rungtynes. Rezultatyviausiai komandoje žaidžia pagrindiniai startinio penketo žaidėjai, kuriuos sudaro amerikiečiai ir vokiečiai. Shabazzas Napieras per 22 minutes renka 14 taškų vidurkį (7/13 dvit., 7/12 trit., 8/9 baudos), o Carsenas Edwardsas per 25 minutes fiksuoja beveik 13 taškų vidurkį (10/21 dvit.). Sunkiojo krašto pozicijoje žaidžiantis Devinas Bookeris prisideda 12 taškų ir 4 atk. kam. (11/19 dvit.). 

Eurolygoje debiutuojantis „Paris” klubas (1-2) kol kas demonstruoja gražų krepšinį ir neatrodo, kad komanda žaistų susikausčiusi. Pirmose rungtynėse Paryžiaus ekipa gerai pradėjo rungtynes, tačiau antroje pusėje atidavė iniciatyvą ir 77:80 nusileido „Crvena Zvezda”. Panašiu scenarijumi klostėsi ir antrasis etapas, kai išvykoje nusileista „Olimpia Milan” 79:74. Vakar Paryžiaus klubas pagaliau atidarė pergalių sąskaitą ir įveikė ne bet ką, o čempionus „Panathinaikos” 84:80. Puikiai rungtyniauja amerikiečių duetas: TJ Shorts vidutiniškai per rungtynes renka 16 taškų (6 rez. perd.), o Nadiras Hifi 14 taškų. Krepšininkai varžovų gynybą draskė ir vakar: Hifi surinko 20 taškų, o Shortsas prisidėjo 16 taškų. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGbet lažybų bendrovę labiausiai verta rinktis dėl aukštų koeficientų ir nuolat atnaujinamos įvykių pasiūlos. Svetainės išdėstymas itin paprastas, todėl statymus lengva rasti. Be to, bendrovė nuolat siūlo įvairias premijas ir akcijas, todėl išbandykite jau dabar.

Apibendrinimas

Ketvirtadienio vakarą turėtume išvysti daug mikrodvikovų tarp lyderių legionierių. Lažybininkai šios poros favoritais žinoma laiko „Bayern”, nes komanda Eurolygoje rungtyniauja ne pirmą sezoną ir turi grėsmingą sudėtį. „Bayern” priekinėje linijoje grėsmingai žaidžia centras Johannes Voigtmannas: aukštaūgis taip pat gali pataikyti iš toli, vidutiniškai Eurolygoje rinkdamas 10 taškų (3/5 dvit., 8/16 trit.) ir 5 atk. kam. Šeimininkai per rungtynes praleidžia mažiausiai 90 taškų, o puolime renka 85 taškus. Pagrindinis galvos skausmas bus kaip sumažinti klaidų skaičių bei sustiprinti gynybą perimetre. 

„Paris” turi greitus ir gerus metikus, o treneris mėgsta rotuoti savo sudėtimi. Žaidybinio laiko gauna visi žaidėjai, pastebimas buvęs žalgirietis Kevarriusas Hayesas (vid. 8 tašk., 5 atk. kam.), puikiai žaidžia ir 11 taškų renka Collinas Malcolmas (6/9 dvit., 5/11 trit.). Komanda labai atletiška ir mėgsta pikenrolo situacijas, todėl „Bayern” itin parankus varžovas. Apibendrinant prognozuojame intensyvų ir labai rezultatyvų krepšinį bei „Paris” komandos pergalę. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-16

Geriausios lažybų bendrovės