Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Eurolyga: Partizan – Bayern | Lažybų prognozės ir spėjimai

Partizan - Bayern

Statymų Gidas rekomenduoja:


Eurolygos sezonas jau tikrai įsibėgėjo. Kiekvieną savaitę netrūksta staigmenų bei galingų susitikimų tarp stipriausių Europos krepšinio klubų. Trečiame ture, Belgrado „Štark“ arenoje šeimininkai „Partizan“ (0-2), priims svečius iš Vokietijos – Miuncheno „Bayern“. Komandų sudėtys, žaidimo stiliai bei beveik visi kiti techniniai niuansai yra be galo skirtingi, tad tikriems krepšinio mėgėjams rekomenduojame nepraleisti akistatos ne tik tarp elitinių žaidėjų, bet ir puikių strategų – Željko Obradovičiaus ir Gordono Herberto.

Belgrado komandai labai reikia pirmosios pergalės, bet bavarai neatrodo kaip silpnas varžovas. Panašu, kad tai bus klasikinė dvikova tarp fiziškos, labai gerą gynybą demonstruoti galinčios ir didžiulę meistrystę puolime turinčios komandos. Tad kas laimės – „Bayern“ smogiamoji jėga ar krepšinio legendos Ž. Obradovičiaus treniruojami, fiziški „Partizan“?

Belgrado „Partizan Mozzart Bet“ vs FC Bayern Munich | Lažybų patarimai

#1

Nors Partizanas kol kas yra be pergalių, šį sezoną jie dar nežaidė Eurolygos mačo „Štark“ arenoje. Na, o mes visi žinome, kokį didelį impulsą namų sienos duoda serbų komandoms. Nors lengva pamilti G. Herberto treniruojamo „Bayern“ krepšinį, renkamės „Partizan“ pergalę per pagrindinį laiką.

#2

Abi komandos kol kas daug dėmesio skiria puolimui. „Partizanas“ pataiko ypatingai daug tritaškių, o „Bayernas“ turi keletą žaidėjų, kurie gali bet kada užsikurti. Tikimės ganėtinai rezultatyvaus susitikimo, kuriame turėtų būti sumestas over 163.5 taško.

Belgrado „Partizan Mozzart Bet“ vs FC Bayern Munich | Analizė ir ekspertų prognozės

Standings provided by Sofascore

Belgrado „Partizan“ forma bei situacija

Ne tik Serbija, bet ir visas Europos krepšinio pasaulis nekvestionuoja Željko Obradovičiaus gebėjimų bei autoriteto. Tačiau praėjusį sezoną nepavyko patekti į įkrintamąsias, o Adrijos Lygos finale pralaimėta amžinam varžovui „Crvena Zvezda“. Dėl to tarpsezoniu komandos, nors ir galėjusios demonstruoti labai akiai malonų krepšinį, veidas visiškai pasiketė.

Kevinas Punteris, Bruno Caboclo, Zachas LeDay ir Aleksa Avramovičius nebėra Belgrado komandoje. Vietoje jų – visiškai kitokio profilio žaidėjai, tarp kurių ir keletas įdomių persiviliotų vardų: Sterlingas Brownas (iš Alba), Isaacas Bonga (iš Bayern), Vanja Marinkovičius (iš Baskonia), Iffe Lundbergas (iš Virtus), Frankas Ntilikina (iš NBA), Brandonas Daviesas (iš Valencia) ir Aleksejus Pokusevskis (iš NBA).

Kol kas, visgi, „Partizan“ sezonas Eurolygoje nėra labai geras (0-2). Pirmame ture kiek netikėtai buvo pralaimėta „Baskonia“ klubui 88-82, o antrame ture nepasinaudota proga įgelti tikrai pažeidžiamam Madrido „Real“. 

Na, bet šiame mače Serbijos titanas jau bus apsuptas beveik 20 tūkstančių namų sirgalių ir užkurs tikrą pragarą savo varžovams. Šeimininkams reikės stabdyti pavojingus „Bayern“ gynėjus, tad Iffe Lundbergas, Carlikas Jonesas ir Frankas Ntilikina tikrai turės ką veikti. Tačiau būtent trečiame ture matome Belgrado komandos pranašumus.

Visgi, Željko Obradovičius turi ir galvos skausmų. Nors komanda atlieka be galo daug rezultatyvių perdavimų (20,5 bei juos dalina labai efektyviai) ir sumeta gana nemažai taškų – 84, „Partizanas“ itin priklausomas nuo tritaškių metimų bei yra tarp trijų prasčiausiai dėl kamuolių kovojančių komandų. Nors prieš sezoną kaip tik atrodė, kad jų arkliukas bus kietas ir fiziškas žaidimas bei aktyvi gynyba, bent jau po krepšiu tas fiziškumas rezultatų neduoda…

FC Bayern Munich forma bei situacija

Po praėjusio sezono „Bayern“ organizacijos šiek tiek gaila. Jie patikėjo didelių sveikatos problemų turėjusiu treneriu Pablo Lasso ir suteikė jam galimybę kurti savo projektą. Tačiau šis po pirmo sezono iš klubo išėjo, grįžo į gimtinę, dirbti „Baskonia“ klube. Tiesa, „Bayern“ nenuleido kartelės ir išsirinko tikrai aukščiausio kalibro strategą – Gordoną Herbertą. Vokietiją į FIBA pasaulio čempionų titulą atvedęs vokietis klubiniame krepšinyje gal dar neturi pačio didžiausio vardo, tačiau žaidėjai ir ekspertai apie jį atsiliepia labai gerai.

Jau savo Eurolygos debiute Gordonas Herbertas puikiai pasirodė ir „Bayernui“ padėjo įveikti tituluotą Madrido „Real“. Lažybų bendrovės vokiečių klubui davė tik 34 % šansą laimėti, tad tai buvo bene didžiausia pirmo turo staigmena.

Antrame ture nusileista favoritu laikomam „Panathinaikos“ 94-79, tačiau svečiai tikrai nesužaidė geriausių savo rungtynių, ypač mačo pabaigoje. 

Komandą Eurolygoje į priekį kol kas tempia Shabazz Napier, Carsen Edwards, Johanes Voigtmann ir Devin Booker. Klaustukų puolime nėra tiek daug, kiek gynyboje mat per pirmus du mačus Vokietijos klubas praleidžia po 91,5 taško iš varžovų. Na, o su tuo susijusi problema – labai geras oponentų pataikymas iš žaidimo – 55 %. Tai nerodo komandos pajėgumų laimėti sunkias rungtynes, prie ko prisideda ir 14,5 klaidos per susitikimą.

Statymų Gidas rekomenduoja:

GG.BET – viena didžiausių internetinių lažybų bendrovių. Jeigu domitės Eurolyga ir jos statymais, GG.BET rasite visų didžiausių rungtynių pasiūlą su gerais koeficientais. Registruodamiesi galite pasinaudoti bonusais!

Apibendrinimas

Jau trečias Eurolygos turas. Pergalės kaina – didžiulė, o pralaimėjimas įveikiamiems varžovams sezono gale gali virsti ta kliūtimi, kuri užkerta kelią į įkrintamąsias. Željko Obradovičius tai tikrai puikiai žino. Na, o Gordonas Herbertas turi instrumentų, kurie gali padėti tęsti pergalių kelią Eurolygoje. Dviejų puikių strategų ir puolimo komandų akistatą galėsite stebėti per Go3 arba Euroleague.Tv. 

Nepamirškite, kad Statymų gide bus ir Eurolygos prognozės statymams bei svarbiausių įvykių apžvalgos lietuviškai.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-15

Geriausios lažybų bendrovės