Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Premier Lyga: Liverpool – Crystal Palace | Lažybų prognozės ir spėjimai

Liverpulio žaidėjai triumfuoja po įvarčio

Statymų Gidas rekomenduoja:


Spalio 5 dieną, vienas iš Premier lygos favoritų ir kol kas lygoje lyderiaujantis „Liverpool FC“ atvyks į Selhurst Park stadioną Londone, kur susirungs su šeimininkais „Crystal Palace“. Pastariesiems 2024-25 sezonas kol kas yra katastrofiškas ir per 6 mačus pavyko surinkti tik 3 taškus. Dėl to „Crystal Palace“ yra iškritimo zonoje, 18-oje vietoje. 

Iššūkis sulaikyti Mohamed Salah, Luis Diaz, Darwin Nunez bei Dominiko Szoboszlai ketveriukę – didžiulis. Tačiau Premier lyga tuo ir žavinga bei įdomi, kad kiekviename ture galime sulaukti sensacijų. Pasižiūrėkime į mačo prognozes. 

Liverpool vs Crystal Palace | Lažybų patarimai

#1

Komandų formos negalėtų būti labiau skirtingos. Liverpulio klubas kol kas beveik be klaidų žygiuoja tiek vietiniame fronte, tiek UEFA Čempionų Lygoje. Nepanašu, kad „Crystal Palace“ net ir namuose turi pajėgumų stabdyti raudonųjų puolimo mašiną. Renkamės Liverpool pranašumą -1.5, už kurį MegaPari bendrovė duoda 2.425 koeficientą.

#2

Nepaisant to, kad šeimininkų komanda kol kas žingsniuoja lentelės dugne, abiejų ekipų smūgių skaičius vietinėje lygoje – respektabiliai didelis. Liverpool smūgiuoja po 14,8 karto, o „Crystal Palace“ – 13,3. Galima tikėtis, jog bus nemažai kampinių. Renkamės corners – total over 10,5 @1.91 GG.BET bendrovėje.

#3

Praėjusiose rungtynėse prieš „Wolves“ nenuvylė Mo Salah, kuris pelnė įvartį. Kodėl gi nepatikėjus, jog Ballon d‘Or formą rodantis egiptietis negalėtų to pakartoti? Spėjame, kad Mo Salah galėtų įmušti bet kuriuo metu @2.15.

Liverpool FC vs Crystal Palace | Analizė ir ekspertų prognozės

Liverpool forma

Liverpulio žaidėjai dekoja fanams po įvarčio

Dėl to, kad ekipą paliko ilgametis treneris ir sėkmės architektas Jurgen Klopp, daugelis prognozavo lengvą jų nuopuolį. Tačiau naujasis strategas Arne Slotas ne tik, kad tęsia Jurgeno Kloppo sėkmę, bet ir pavergė daugelio futbolo aistruolių širdis dominuojančiais pasirodymais prieš „Manchester United“ bei AC „Milan“.

Premier lygoje jie kol kas žygiuoja pirmi, o Čempionų Lygoje ant menčių dviejuose turuose iš eilės paguldė garsųjį AC „Milan“ 3:1 ir didelį pakilimą išgyvenančią „Bologna“ 2:0. Nors visi žinojo jo pajėgumus, rodos, kad su trenerio pasikeitimu Mo Salah išgyvena tikrą renesansą. Jau brandus, 32-erių atakuojantis krašto saugas (wingeris) jau turi 5 įvarčius, keletą rezultatyvių perdavimų bei yra vienareikšmiškai svarbiausias raudonųjų žaidėjas.


https://www.youtube.com/watch?v=P3VaqGmZuBg

Savo ruožtu puikiai žaidžia ir Alexis Mac Allisteris, grubių klaidų išvengia Virgilas Van Dijkas, o Dominik Szoboszlai puikiai diriguoja kamuolio judėjimą, kol Ibrahima Konate sprendžia rimčiausias problemas gynyboje. Premier Lygoje šalia jau minėtų žaidėjų žiba ir Luis Diaz bei saugas Ryan Gravenberchas. 

Mačą prieš „Crystal Palace“ liverpuliečiai tikrai turėtų būti apsibrėžę su ryškiausiu įmanomu žymekliu. Kodėl taip sakome prieš favorito akistatą su autsaideriu? Ogi todėl, kad nuo 2022 metų rugpjūčio 15 dienos klubai susitiko 4 kartus. Per juos „Liverpool“ dusyk pralaimėjo ir dusyk pešė tik lygiąsias. Pergalė šįkart būtų labai svarbi ir saldi klubo veteranams.

Crystal Palace forma

Crystal Palace žaidėjas ploja dekodamas fanams

Praėjusį sezoną 10-oje vietoje Premier lygoje finišavę „Crystal Palace“ gerokai papildė kišenes pardavę Michael Olise (53 mln. EUR) ir Joachim Andersen (29,5 mln. EUR), tačiau brangiausiu papildymu tapęs, iš „Arsenal“ persikėlęs puolėjas Edward Nketiah (29,7 mln. EUR) kol kas tuščias, o gynėjas Maxence Lacroix (už 18 mln. EUR atvykęs iš „Wolfsburg“) mėgina kamšyti skyles gynyboje su lyderiu Marc Guehi, bet per 6 turus ekipa tesukrapštė 3 taškus.

Vienintelės sezono pergalės pasiektos EFL taurėje, prieš antroje lygoje žaidžiančius „QPR“ ir „Norwich“. 

Premier lygos fronte pasiekimai labai kyklūs. Pirma – pralaimėjimas „Brentford“ 2:1, vargiai iškrapštytos lygiosios prieš „Leicester“ 2:2, liūdnas nokautas prieš „Everton“ 2:1, kur „Crystal Palace“ pirmavo pusę rungtynių, bet vėliau praleido du įvarčius vieną po kito – gerai apibūdina sezoną. 



Geriausios sezono rungtynės buvo prieš „Manchester United“, kur turtingąjį klubą „Crystal Palace“ sulaikė be įvarčių ir pasiėmė tašką. Visgi kituose susitikimuose komanda atrodo vangokai ir niekaip nesugeba realizuoti susikurtų progų. Na, o gynyba stipri tik poziciniame žaidime. Jeigu oponentai surengia kontroataką, Oliver Glasner vadovaujama komanda panyra į visišką chaosą. Mačas prieš „Liverpool“ ko gero bus bandymas iškrapštyti tašką ir neleisti svečiams subombarduoti savų vartų. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

Roy Spins – ne tik kazino internete. Čia galite užsukti, jei domitės Premier lygos statymais. Užsiregistruokite, pasiimkite bonusą ir pasinaudokite galimybėmis, kurias bendrovė siūlo „Liverpool“ ar kitų Anglijos klubų mačams.

Apibendrinimas

Spalio 5 dieną, jau 14:30 galite įsijungti rezultato sekimą arba tiesioginę mačo transliaciją. Joje pamatysite vieną geriausių formų visoje Europoje demonstruojančių komandų – Arne Sloto vadovaujamą „Liverpool“ bei mažai ką prarasti turinčius Londono „Crystal Palace“. Nors praėję susitikimai buvo labai nesėkmingi raudoniesiems, panašu, kad tendencijos keisis būtent 7-ame Premier lygos ture. 

Stebėkite „Statymų Gido“ blogą, jeigu domina geriausios įžvalgos, lažybų bonusai bei statymų patarimai apie Premier lygą lietuvių kalba!

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-10-03

Geriausios lažybų bendrovės