Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

EuroCup krepšinio lyga: „Hapoel“ prieš „BC Wolves“ – statymų prognozės ir patarimai

Marekas Blaževičius po krepšiu

Statymų Gidas rekomenduoja:


Rugsėjo 24 d. prasidėjo 2024-25 m. EuroCup sezonas, kuriame abi Lietuvos komandos – Vilniaus „BC Wolves“ ir „7bet-Lietkabelis“ debiutavo pralaimėjimais. Panevėžiečiai išvykoje nusileido „Turk Telekom“, o „BC Wolves“ namuose 69:80 pralaimėjo „Bahcesehir“. Jau kitą savaitę, spalio 1 d. abi komandos susitiks su varžovais iš Izraelio. „7bet-Lietkabelis“ namuose priims Jeruzalės „Hapoel“, o „BC Wolves“ išvykoje žais prieš Tel Avivo „Hapoel“. 

„Hapoel“ šių metų sezoną pasitiko kaip vieni iš pagrindinių favoritų. Komandos biudžetas milžiniškas, o savininkas neslepia noro laimėti ne tik EuroCup, bet ir Izraelio čempionatą bei kitą sezoną rungtyniauti Eurolygoje. Normalu, kad kai sudėtyje turi tokius žaidėjus kaip Joe Ragland, Braian Angola, Marcus Foster, Patrick Beverley, Ishmail Wainright, Benjamin Bentil, Bruno Caboclo, Johnathan Motley, nieko kito tikėtis ir nereikėtų. 

„BC Wolves“ 2024-25 m. sezoną pasitiko irgi padėjusi žingsnį į priekį. Vasarą pavyko prisivilioti Anthony Cowan Jr., taip pat Andrew Andrews, kuris pirmose rungtynėse per 30 min. pelnė vos 7 taškus (1/6 tritaškiai). Amerikiečiui numatytas didelis vaidmuo komandoje ir galima tikėtis, kad matysime kur kas geresnį žaidimą. Sudėtis taip pat pasipildyta Arnu Kulboka, Marek Blaževič, Matu Jogėla. 

„Hapoel“ vs „BC Wolves“ patarimai statymams

#1

„Hapoel“ pirmose rungtynėse nusileido „Joventut“, tačiau prieš „BC Wolves“ komanda bus laikoma gana ryškia favorite ir galima tikėtis šeimininkų pergalės. Rekomenduojame rinktis „Hapoel“ pergalę su pranašumu iki 6 – 9 taškų.

#2

Pirmose „BC Wolves“ rungtynėse Anthony Cowan įmetė 20 taškų, tačiau net 15 iš jų pirmajame kėlinyje. „Hapoel“ nors ir turi aukšto lygio gynėjų, tarp kurių Patrick Beverley, „Wolves“ gynėjas turi visišką laisvę ir rekomenduojame rinktis, kad A. Cowan įmes daugiau nei 15 taškų.

#3

„Wolves“ – „Bahcesehir“ rungtynės buvo gana nerezultatyvios, tačiau susitikime su „Hapoel“ galime tikėtis kur kas daugiau taškų. Rekomenduojame rinktis, kad „BC Wolves“ – „Hapoel“ rungtynėse bus daugiau taškų nei 165.5.

„Hapoel“ vs „BC Wolves“ analizė ir prognozės

Jau pirmose EuroCup rungtynėse pamatėme, kad visas „BC Wolves“ žaidimas laikysis ant A. Cowan Jr. ir A. Andrews. Abu aikštėje praleido po daugiau nei 30 minučių, tuo tarpu V. Kariniauskas – 3 min, Kristupas Žemaitis – 18 min., Matas Jogėla – 10 min. Solidžiai pasirodė ir Tre‘Shawn Thurman bei Jeffery Taylor – abu įmetė po 10 taškų. Vis tik, reikia pripažinti, kad „Wolves“ laikėsi tol, kol siautėjo A. Cowan Jr. Gynėjas pirmajame kėlinyje surinko 15 taškų, o vilniečiai po dviejų kėlinių atsilikinėjo tik 43:45. Per antrą pusę pavyko įmesti vos 26 taškus. 

Kalbant apie A. Cowan Jr., tai buvo jo trečiosios rungtynės iš eilės, kuriose pelnė 20 taškų. Paskutinėse draugiškose rungtynėse prieš Rygos „Zelli“ įmetė 21, pirmose LKL rungtynėse prieš Jonavą – 20, debiutinėse EuroCup rungtynėse taip pat 20. Laisvės gynėjas turi daug, išmeta bent po 5 tritaškius, tačiau išskirti reikia baudas. Paskutinėse trejose rungtynėse metė 10, 9 ir 9 baudos metimus. Būtent baudomis pavyksta susirinkti didžiąją dalį taškų, ko galima tikėtis ir prieš „Hapoel“. Matant tokią gynėjo formą, rekomenduojame rinktis, kad ir prieš Tel Avivo komandą permes jam duodamą taškų kiekį. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGBet yra ilgus metus veikianti, sąžininga ir gerai žinoma lažybų svetainė, kur atlikti statymus galima pačiose įvairiausiose sporto šakose. Čia yra puiki e-sporto skiltis, taip pat statyti galima už krepšinį, futbolą ir kitas sporto šaka. EuroCup yra viena iš lygų, kur rasite konkurencingus statymų koeficientus.

„Hapoel“ nors ir surinko žvaigždyną, žaidimas kol kas nėra pats geriausias. Po pratęsimo pralaimėta Izraelio taurės ketvirtfinalyje, pirmose EuroCup rungtynėse 75:78 nusileista „Joventut“. Buvo nerimo dėl J. Motley, tačiau amerikietis traumos išvengė ir jau galės žaisti prieš Vilniaus „BC Wolves“. Didžiausias „Hapoel“ pranašumas prieš „BC Wolves“ bus priekinėje linijoje, čia yra B. Bentil, J. Motley bei B. Caboclo. Tai turėtų leisti kontroliuoti žaidimo eigą, tuo pačiu atverti daugiau erdvių „Hapoel“ gynėjams. 

Apibendrinimas

Kol „Hapoel“ žvaigždynas nėra geriausioje formoje, tol yra proga pabandyti prigriebti pergalę, tačiau lengva tikrai nebus. „BC Wolves“ antroje pusėje prieš „Bahcesehir“ atrodė labai silpnai ir jeigu matysime panašų žaidimą prieš „Hapoel“, čia galima laukti pralaimėjimo dviženkliu skirtumu. Tel Avivo komanda yra ryški favoritė, „BC Wolves“ yra parankus varžovas su ne pačia stipriausia priekine linija ir mažesne koncentracija gynyboje, kas turėtų rungtynes paversti į taškų lenktynes. Tikimės rezultatyvaus susitikimo ir „Hapoel“ pergalės. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-30

Geriausios lažybų bendrovės