Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Europos Lyga: Olympiacos – Braga | Lažybų prognozės ir spėjimai

Triumfuojantys Olympiacos žaidėjai

Statymų Gidas rekomenduoja:


Naujasis Europos turnyrų formatas atnešė naujovių ir į UEFA Europos lygą. Čia taip pat turime 36 komandas, kurios yra vienoje lentelėje bei tiesiogiai varžosi dėl kelialapių į tolesnį etapą. Burtai lėmė, kad antrame ture susitiks du gerai Europos futbolo fanams žinomi vardai. Tai daugkartinis Graikijos čempionas – legendinis Pirėjo „Olympiacos“ ir solidžią istoriją turintis, vieno didžiausių Portugalijos miestų, Bragos „Sporting“.

Mačas vyks Graikijoje, Pirėjaus stadione ir bus tik antra oficiali šių komandų akistata. Pastarąjį kartą klubai susitiko tik 2012 metais, draugiškose rungtynėse. Tąsyk, po 90 minučių teisėjui sušvilpus mačo pabaigą, rezultatas rodė lygybę – 1:1. Statistika ir dabar perša išvadas, jog lygiosios nebūtų didelis netikėtumas. Tačiau ko galime tikėtis spalio 3 d. 19:45? 

Pirėjo „Olympiacos“ vs Bragos „Sporting“ | Lažybų patarimai

#1

Namuose žaidžiantys „Olympiacos“ turės tikrai didelį palaikymą. Visi žinome, kokie garsūs Graikijos sporto aistruoliai. Nors vietiniame čempionate OLY forma dar nėra ideali, bet pralaimėjimas Liono „Olympique“ pirmame ture turėtų paspausti komandą iki maksimalių apsukų. Nors Bragai pasisekė pirmame ture, renkamės, kad „Olympiacos“ laimės @2.35.

#2

Abi komandos neturi itin dinamiško puolimo, tačiau taip pat beveik nebūna tokių rungtynių, kur jos nepasižymėtų. Dėl to galime rinktis, kad abi komandos įmuš bent po įvartį @1.75.

#3

Namuose, Karaiskakis stadione, „Olympiacos“ šį sezoną dar nežaidė daug rungtynių. Dėl to jiems tikrai norėsis savo sirgaliams duoti gražių emocijų nuo pirmų minučių. Renkamės, „Olympiacos“ įmuš pirmieji @1.80.

Pirėjo „Olympiacos“ vs Bragos „Sporting“ | Analizė ir ekspertų prognozės

Pirėjo „Olympiacos“ forma

Triumfuojantys Olympiacos žaidėjai

Pirmame Europos lygos ture Pirėjo komanda tikrai gavo labai rimtą iššūkį – stiprų Liono „Olympique“. Daugkartinis Prancūzijos lygos čempionas buvo laikomas favoritu, o graikai turėjo vos 22-27 % šansą laimėti, vertinant didžiausių lažybų bendrovių prognozes. 

Tiek statistika, tiek vaizdas aikštelėje rodė, kad bendrovės neklydo ir „Olympique“, o ne „Olympiacos“ yra geresnė komanda. Po Rayan Cherki ir Said Benrahma įvarčių Graikijos komanda nesugebėjo atsitiesti, o vėlesnį jų įvartį VAR peržiūra atšaukė, tad mačas baigėsi OLY pralaimėjimu 2:0.

Vietiniame čempionate elitinis graikų klubas startavo su trimis pergalėmis iš eilės ir tik vienu praleistu įvarčiu. Po to sekė nulinės lygiosios su vidutiniokais „Panetolikos“, o vėliau – skaudokas pralaimėjimas prieš Salonikų „Aris“ 2:1. Na, o dabar – jau trečios iš eilės rungtynės be taškų ar pergalių…

Iš vienos pusės galima prognozuoti, kad graikų klubas krenta į šiokią tokią duobę. Iš kitos – paskutinis pralaimėjimas prieš stiprų oponentą priremia juos prie sienos. Bragos „Sporting“ įveikti yra tikrai realiau nei Liono „Olympique“, tad Jose Luis Mendilibaro vadovaujama komanda to ir tikėsis. Šį sezoną jų puolimo lyderis marokietis Ayoub El Kaabi. Paminėjimo vertas ir saugas Santiago Hezze bei gynėjas Rodinei.

Bragos „Sporting“ forma

Nusivyles Braga žaidėjas

Praėjusį sezoną Bragos ekipa vietiniame čempionate liko 4-i. Šį sezoną tokių rezultatų pasiekti nepavyksta ir nors yra ganėtinai arti tos TOP 4 pozicijos (trūksta tik 1 taško), dėl prastesnio įvarčių santykio bei mažesnio pergalių skaičiaus rikiuojasi žemiau – 7-i. Portugalijos lygoje jie sužaidė porą neįkvepiančių lygiųjų su vidutiniokais ir pralaimėjo Vitoria Guimaraes komandai 2:0.

Na, o dar iki pat 88-os minutės pirmame UEFA Europos Lygos ture atrodė, kad portugalų komandos laukia dar vienas nuviliantis pralaimėjimas. Į svečius atvykęs Tel Avivo „Maccabi“ davė džiazo. Na, jeigu tiksliau, tai tiesiog geriau išnaudojo progas už šeimininkus. Pirmoje mačo pusėje realizavę 11 m baudinį, „Maccabi“ žaidėjai persvarą išlaikė beveik iki pat rungtynių pabaigos. 

Atrodė, kad ~6.00 koeficientą pre-match odds turėjusi komanda išsiveš sensacingą pergalę. Tačiau galų gale Bragos žaidėjai, pakeitę atakos kraštą rado progą perduoti kamuolį į baudos aikštelę, kur Bruma, vėliau tapsiantis mačo herojumi, pelnė pirmą įvartį. 

Akivaizdu, kad čia Zarko Lazetičiaus vadovaujamas „Maccabi“ gavo labai didelę likimo rykštę, nes praėjus 5 minutėms po išlyginamojo įvarčio VAR skyrė abejotiną 11 m baudinį į jų vartus. Tai visiškai sulaužė svečių komandos valią. Po verdikto skirta pirma geltona kortelė svečių žaidėjui – už ginčus. Tada Bruma realizuoja baudinį ir du „Maccabi“ žaidėjai puola toliau ginčytis su teisėju taip agresyviai, kad yra išvaromi iš aikštės.

Chaotiška varžybų pabaiga

Braga švenčia pergalę 2:1. Gal ir ne pati maloniausia mačo pabaiga, bet trys taškai yra trys taškai. 

Esame užtikrinti, kad tokio pat chaoso Graikijoje antrame ture tikrai nebus. Na, o jeigu būtų, fanai, ko gero, šturmuotų stadioną bei asmeniškai aiškintųsi su teisėjais… 

Nepanašu, kad Braga būtų pajėgi laimėti sunkias rungtynes prieš „Olympiacos“, jeigu fortūna vėl nenusišypsos. Bet, kaip sakoma futbole kamuolys yra apvalus

Statymų Gidas rekomenduoja:

Jeigu statote UEFA Europos ir Čempionų Lygoje, turite žinoti apie Vulkan Bet. Ši bendrovė siūlo: įspūdingus bonusus futbolo sporto lažyboms, didelę didžiųjų lygų įvykių pasiūlą bei gerus koeficientus pagrindiniams ir unikaliems statymams.

Apibendrinimas

Galbūt ne kiekvienas neutralus futbolo sirgalius skubėtų prie TV ekrano spalio 3 d., kai susitiks „Olympiacos“ ir „Braga“. Tačiau tiems, kas mėgsta atkaklų, solidžių futbolo komandų žaidimą ir ieško rungtynių, kai komandos labai nori kažką įrodyti, rekomenduojame nepraleisti šios akistatos.

Taip pat siūlome pasižiūrėti į tai, kokius „Statymų Gido“ ekspertai siūlo didžiausiems futbolo mačams artimiausiu metu. Apžvelgiame ne tik UEFA Europos ar Čempionų lygas, tačiau ir vietinius čempionatus!

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-27

Geriausios lažybų bendrovės