Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Premier League: Liverpool – Wolves | Lažybų prognozės ir spėjimai

Triumfuojantys Liverpulio žaidėjai

Statymų Gidas rekomenduoja:


Šio sezono Anglijos „Premier“ lygos startas abiem šioms ekipoms yra visiškai skirtingas. Liverpulis kol kas dalinasi antrą vietą su „Aston Villa“ ir surinko 12 taškų per 5 turus, o Wolves per tiek pat rungtynių surinko vos 1 tašką bei yra pačiame lentelės dugne – 20-i. Raudonieji kol kas turi ir geriausią įmuštų ir praleistų įvarčių santykį lygoje (+9), o ir UEFA Čempionų Lygoje žaidžia puikų futbolą. 

Nors poros favoritas šiame mače yra daugiau nei aiškus, Anglijos Premier lyga tuo ir žavi, kad bet kuriame ture bet kuri komanda gali „iššauti“. Dėl to rugsėjo 29 dieną, 19:30 reikia nepraleisti šios aukščiausios Anglijos futbolo lygos transliacijos. Pasižiūrėkime į lažybų prognozes bei pamėginkime spėti, kokia galėtų būti įvykio baigtis. 

Liverpool FC vs Wolverhampton | Lažybų patarimai

#1

Kol kas Wolves išplėšė tik vienas lygiąsias Premier lygoje, o visus kitus mačus pralaimėjo. Tiesa, jų oponentai buvo tikrai pajėgūs (pvz., Chelsea, Arsenal, Aston Villa). Tačiau ir šis varžovas – itin galingas, tad statome už tai, kad įvarčius muš tik Liverpool – tik viena komanda muš įvarčius @2.113 bendrovėje MegaPari.

#2

Skirtumas puolime ir ypač gynyboje tarp komandų yra akivaizdus. Visose šio sezono Premier lygos rungtynėse (išskyrus vienas) Arne Sloto treniruojami LFC taikliai mušė bent po 2 kartus. „Wolves“ – ne tas varžovas, kuris pajėgus šią tendenciją pakeisti. Galima spėti, kad svečiai laimės bent dviejų įvarčių persvara – Liverpool (-1.5) @1.99 bendrovėje GG.BET.

#3

Šį sezoną Mohammadas Salah elitinės formos. Egiptietis kol kas yra ankstyvas Ballon d’Or pretendentas. Premier lygoje per 5 turus turbūt svarbiausias Liverpulio puolimo futbolininkas jau turi 3 įvarčius ir tiek pat rezultatyvių perdavimų. Wolves gynyba jo krašte – Rayanu Ait Nouri ir Craigu Dawson, neatrodo nepralaužiama, tad spėjame, jog Mohammad Salah įmuš įvartį @2.10. Patrauklus pasiūlymas ir Darwin Nunez @2.40.

Liverpool vs Wolverhampton | Analizė ir ekspertų prognozės

Wolverhampton forma

Wolves žaidėjas guli ant žolės

Šeštadienį, rugsėjo 28 dieną abiejų šių komandų sirgaliai sugužės į Molineux stadioną Vulverhamptone. Ir nors bus vienoje vietoje, jie tikėsis visiškai skirtingų dalykų. „Wolves“ labai reikia taškų. Per 5 Premier lygos rungtynes jie įmušė tik 5 įvarčius, o praleido 14, tad yra paskutiniai.

Aišku, būtina paminėti, kad Gary O’Neil treniruojami vilkai žaidė prieš: Arsenal, Chelsea, Nottingham Forest, Newcastle ir Aston Villa. Nei viena iš šių komandų nėra žemiau nei 8-oje vietoje (po 5 turų), tad tvarkaraštis gal ir nėra dėkingas, jei dabar laukia ir Liverpool FC išbandymas. 

Iš kitos pusės, žiūrint į futbolą, kurį jie žaidžia ir statistiką, kurią demonstruoja, šio sezono Wolverhampton tikrai nebėra ta komanda, kuri su Nuno Espirito Santo priešakyje liko 7-i Premier Lygoje prieš keletą metų.

Net 6 praleisti įvarčiai prieš Chelsea, apmaudžiai paleista pergalė prieš Aston VIlla („Wolves“ pirmavo 1:0 iki 73 minutės, o nuo tada iki mačo galo praleido net 3 įvarčius) bei kitos nesėkmės pavertė šio sezono startą tokiu pat prastu, kaip 2003-04 sezone, po kurio jie iškrito į antrą divizioną. Vieninteliai sezono šviesuliai – puolėjas Matheus Cunha, saugas Mario Lemina ir gynėjas Yerson Mosquera, bet tai viskas… Vargu ar to užteks nulaužti tikrai puikios formos Arne Sloto Liverpool kodą.

Liverpool FC

Liverpulio komandos sudėtis

Kalbant apie raudonuosius, būtina paminėti įspūdingą jų formą. Jei ne apmaudus ir kiek keistokas 0:1 pralaimėjimas prieš Nottingham Forest (pirmoji to klubo pergalė prieš Liverpulį Anfield stadione nuo 1969 m.), jie šiame sezone būtų tik su pergalėmis. 

Visuose kituose mačuose Mo Salah, Luis Diaz ir dabar jau įvarčių sausrą įveikusio Darwin Nunez trijulė skriaudė varžovų gynybos linijas. Laimėjimas 3:1 prieš AC Milan Čempionų Lygoje parodo, kad ekipa išlaiko koncentraciją visur, o dominuojantis futbolas prieš Manchester United, pasibaigęs pergale 3:0, palieka labai rimtas ambicijas fanams ir Liverpulio žaidėjams tikėtis, kad būtent šį sezoną gali pavykti laimėti Premier lygą.

Į Wolverhamptoną jie tikrai atvyksta su tikslu pasiimti tris taškus ir bet kokia kita mačo baigtis būtų fiasko. Be to, per pastaruosius 13 susitikimų su „Wolves“, Liverpulis laimėjo 11, sykį sužaidė lygiosiomis ir tik sykį pralaimėjo. Panašu, kad jie turėtų pasiimti tris taškus iš šio susitikimo.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Roy Spins – vienas didžiausių online kazino ir lažybų portalų. Prisijunkite, pasinaudokite bonusais ir raskite patrauklius koeficientus Anglijos Premier lygos futbolui jau dabar!

Apibendrinimas

Taigi, Premier Lygos traukinys jau važiuoja visu greičiu. Turime aiškesnį vaizdą apie tai, kas pretenduoja į titulą, kaip „Liverpool“, o kurios komandos, kaip „Wolves“ labai nori išvengti iškritimo į Championship. 

Tikėtina, kad labai sunkų sezono startą išgyvenantys vilkai neturės atokvėpio ir šeštadienį. Arne Slotas puikiai perėmė Jurgen Klopp suburtą komandą ir bent kol kas su ja rodo vieną gražiausių futbolų Anglijoje. Šeštadienio vakare paaiškės ar favoritai tikrai bus gerai pasiruošę tokiam mačui!

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-25

Geriausios lažybų bendrovės