Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Anglijos „Premier“ lyga: „Arsenal“ ir „Leicester City“ rungtynių prognozės ir statymų patarimai

Triumfuojanti Arsenalo komand po įvarčio

Statymų Gidas rekomenduoja:


Rugsėjo 28 dieną, šeštadienį, Anglijos „Premier“ lygoje susikaus vieni čempionato lyderių Londono „Arsenal“ ir dar pergalių skonio šį sezoną neragavusi „Leicester City“ vienuolikė. 

Namuose žaisianti Mikelio Artetos komanda po penkerių rungtynių su 11 taškų apsistojo ketvirtoje vietoje. Pirmose sezono rungtynėse „guneriai“ užtikrintai 2:0 nugalėjo „Wolverhampton Wanderers“ komandą, tuomet tokiu pat rezultatu šventė pergalę prieš Birmingemo „Aston Villa“, o šiaurės Londono derbyje 1:0 palaužė „Tottenham Hotspur“. 

Vieninteliai kluptelėjai patirti rungtynėse, kuriose nemažą vaidmenį suvaidino teisėjai. Pirma akistatoje su „Brighton & Hove Albion“ už paspirtą kamuolį po švilpuko antrą geltoną kortelę prieš save išvydo Declanas Rice`as, o šalies vicečempionai neišlaikė persvaros ir baigė rungtynes lygiosiomis 1:1. 

Arsenalo susimastes treneris Arteta

Praėjusio savaitgalio akistatoje su titulą ginančiais „Manchester City“ futbolininkais „guneriai“ dešimtyje liko pirmo kėlinio pabaigoje, kai iš aikštės buvo pašalintas antrą geltoną kortelę gavęs Leandro Trossard. Narsiai visą antrą kėlinį besiginę svečiai praleido įvartį jau per teisėjo pridėtą laiką – 2:2. 

Tuo metu Steve`o Cooperio auklėtiniai yra iškovoję vos tris taškus ir įsitaisę 15-oje turnyrinės lentelės vietoje. Sezono pradžioje patirti pralaimėjimai rezultatais 1:2 „Aston Villa“ ir Londono „Fulham“, sužaista lygiosiomis 1:1 su „Tottenham Hotspur“ ir Liverpulio „Everton“. Neseniai apmaudžiai svečiuose išleista pergalė prieš Londono „Crystal Palace“ – 2:2. „Leicester City“ yra viena iš 6 komandų, kurios šiame sezone dar nėra patyrusios pergalės skonio.

„Arsenal“ prieš „Leicester City“ patarimai statymams

#1

Aiškia rungtynių favorite laikoma „Arsenal“ komanda. Ši komanda yra tiesiog visa galva stipresnė ir tai turėtų įrodyti aikštėje. Renkamės statyti „Megapari“ svetainėje, kurioje už M. Artetos komandos pergalę savaitės viduryje buvo duodamas 1,208 siekiantis koeficientas.

#2

Galime laukti nemažai įvarčių. Paprastai abiejų komandų tarpusavio susitikimuose pelnomi bent keli įvarčiai, o šiemet „Arsenal“ puolimas – vienas geriausių visoje lygoje. Renkamės GGBET svetainėje siūlomą 2,5 overį, už kurį siūlomas 1,52 koeficientas.

#3

Geležine gynyba šiemet pasižyminti „Arsenal“ komanda, panašu, tai įrodyti gali ir sekmadienį. „Megapari“ svetainėje koeficientas už tai, kad įvartį pelnys ne abi komandos, siekia 1,617.

„Arsenal“ ir „Leicester City“ rungtynių analizė ir prognozės

Šiemet „Leicester City“ vairą perėmus S. Cooperiui, komandos sirgaliai turėjo vilčių, kad į stipriausią Anglijos lygą sugrįžusi ekipa galės pakovoti ir dėl aukštesnių pozicijų. Pats iš Velso kilęs treneris turi nemažai patirties su aukščiausiame lygyje rungtyniavusiomis ekipomis – treniravo „Nottingham Forest“ ir „Swansea City“ ekipas, su kuriomis rodė išties neblogus rezultatus. Taip pat komandą sustiprino ir pridėti kokybės gynyboje turėjo iš „Tottenham Hotspur“ už 23,5 mln. eurų persikėlęs atraminis saugas Oliveris Skippas. Deja, po penkerių rungtynių nors ir pelnyti 6 įvarčiai, tačiau komandos vartininkui kamuolį iš vartų teko traukti jau 8 kartus. 

Leicester žaidėjas pozuoja su naujais komandos marškinėliais

Jei „Leicester City“ trūksta geros gynybos, „Arsenal“ šį sezoną jau spėjo ja nustebinti. Vasarą Anglijos vicečempionus už 45 mln. eurų papildžius gynėjui Riccardo Calafiori, o į vartus stojus šiame sezone jau savo vertę spėjusiam įrodyti Davidui Rayai, komanda  gynyboje atrodo kaip niekada gerai. Iš viso šiame sezone praleisti tik 3 įvarčiai, o visus kartus vartininkas buvo nuginkluotas rungtynėse, kai buvo žaista 10 prieš 11. 

Paskutinė „Premier“ dvikova išvis buvo puikus pavyzdys, kaip atsakingai ir pasiaukojančiai reikėtų gintis visai komandai. Prieš milžinišką puolimą potencialą turinčius „miestiečius“ visą antrą kėlinį buvo gintasi itin kokybiškai – praktiškai neleista susikurti jokių šansų, o „Arsenal“ kamuolio kontrolė rungtynėse siekė vos 22 proc. Nieko keisto, jei geležinę gynybą „guneriai“ parodys ir darkart, o D. Raya aikštę paliks su dar vienu „cleean sheetu“. 

Reikia pagirti ir komandos puolimą – pelnyti 8 įvarčiai, o matant „Leicester City“ problemas gynyboje, galime prognozuoti, kad įvarčių taupyklė tikrai bus papildyta.

Triumfuojantis Arsenalo žaidėjas

Statymų Gidas rekomenduoja:

„Megapari“ statymų svetainėje kone visada pateikiami vieni geriausių koeficientų. Itin svarbu, kad lažintis galima iš tūkstančių pre-match eventų – tiek didžiausių ir svarbiausių rungtynių, tiek regioninių lygų. Patogumo suteikia ir mobili programėlė.

Apibendrinimas

„Leicester City“ pozityvo neranda žvelgdama ir į tarpusavio susitikimų su „Arsenal“ statistiką. Per paskutinius 35 susitikimus „guneriai“ laimėjo 22 kartus, 8 sykius sužaidė lygiosiomis, o 5 dvikovos baigėsi „Leicester City“ pergale. Per paskutines 5 akistatas visus kartus pergalę šventė Londono komanda. Paskutinį kartą Lesterio ekipa pergale džiaugėsi dar 2020 metais. Vidutiniškai tarpusavio susitikimuose „Arsenal“ pelno po 2,4 įvarčio. 

Nors „gunerių“ sudėtyje šįkart nebus traumuotų Oleksandro Zinchenko, Martino Odegaardo, M. Merino, Takehiro Tomiyasu ir Kierano Tierney, tačiau M. Artetos atsarginių suolelis yra ypač ilgas. Kita vertus, komandai rungtynėse galės padėti Mančesteryje iš aikštės išvarytas L. Trossardas – jis praleis savaitės viduryje vykstančias „Carabao Cup“  taurės varžybas su „Bolton Wanderers“. Negana to, „Leicester City“ taip pat turi praradimų – komandos puolime trūks traumuoto Patsono Dakos.

Nustebusi Arsenalo komanda žiūri į teisėją

Svarbu ir tai, kad M. Artetos vyrai norės parodyti, kad Mančesteryje žaistas antifutbolas buvo nulemtas aplinkybių ir komandos puolimo galimybės niekur nedingo. Tad galime laukti šeimininkų įvarčių, geležinės gynybos ir užtikrintos pergalės.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-25

Geriausios lažybų bendrovės