Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Lietuvos krepšinio lyga: Utenos „Juventus“ prieš Vilniaus „Rytą“ – statymų prognozės ir patarimai

„Juventus“ vs „Rytas“

Statymų Gidas rekomenduoja:


Lietuvos krepšinio lygos sezonas prasidėjo rugsėjo 21 d. ir jau pirmąsias rungtynes namuose pralaimėjo Vilniaus „Rytas“, kuris šią savaitę išvykoje rungtyniaus prieš Utenos „Juventus“. LKL rungtynės „Juventus“ – „Rytas“ vyks rugsėjo 28 d. 16:50 val. Utenoje. Tai bus pirmosios „Juventus“ namų rungtynės šį sezoną. Iki to laiko, Utena dar išvykoje trečiadienį sužais prieš Nevėžio klubą, tuo tarpu „Rytas“ turės visą savaitę laiko pasiruošimui bei atsistatymui po pralaimėjimo.

Negalima sakyti, kad nesėkmė prieš „Neptūną“ buvo visiškai netikėtas rezultatas. Draugiškose rungtynėse „Rytas“ atrodė prastai, o debiutinėse rungtynėse komanda buvo sunkiai kontroliuojama. Nesužaidė Ąžuolas Tubelis, ypač prastas mačas buvo Steven Enoch. Tuo tarpu pagirti galima „Neptūną“, kuris rungtynėms buvo puikiai pasiruošęs ir nusipelnė pergalės.

„Juventus“ sezoną pasitinka ne pačiomis geriausiomis nuotaikomis, kadangi nepasisekė FIBA Čempionų lygos atrankoje, kur pusfinalyje buvo nusileista Eimanto Bendžiaus vedamai Sasario „Dinamo“. Tai reiškia, kad šiemet „Juventus“ rungtyniaus tik Lietuvos krepšinio lygoje, kas turėtų būti didelis pranašumas prieš pagrindinius varžovus. Visos kitos geriausios LKL komandos varžysis ir Europoje, todėl „Juventus“ turės nuolat papildomo laiko pasiruošti rungtynėms.

„Juventus“ vs „Rytas“ patarimai statymams

#1

Nors „Rytas“ ir neatrodo geriausios formos, sunku įsivaizduoti, kad sezonas bus pradedamas dvejais pralaimėjimais iš eilės. Lažybų svetainės kiek nuvertina dabartinius čempionus, todėl renkamės „Ryto“ pergalę su 4,5 pranašumu @1,85.

#2

Ąžuolas Tubelis debiutinėse rungtynėse „Jeep“ arenoje buvo visiškai ne savas. Nepavyko suvaldyti emocijų, kas ir neleido įsižaisti. „Juventus“ turi didelių problemų priekinėje linijoje, todėl laukiame Ą. Tubelio atsigavimo ir ypač rezultatyvaus mačo iš lietuvio.

#3

Tiek „Rytas“, tiek „Juventus“ žaidžia greitą krepšinį, gynybai dėmesio skiriama kur kas mažiau, kas atsispindi ir pirmajame mače, kuriame „Neptūnas“ sumetė 90 taškų. Utenoje laukiame dar vienų rezultatyvių rungtynių, todėl renkamės „Rytas“ – „Neptūnas“ suminis daugiau. LKL statymus galima atlikti GGBet lažybų bendrovėje.

„Juventus“ vs „Rytas“ analizė ir prognozės

Utenos „Juventus“ 2024-25 m. LKL sezonui surinko puikią sudėtį. Kadangi komandai nepavyko patekti į FIBA Čempionų lygą, bus galima koncentruotis tik į LKL kovas ir galima neabejoti, kad mes didelį iššūkį pagrindinėms lygos komandoms – „Rytui“, „Wolves“, „7bet-Lietkabeliui“. Gerą dieną turi potencialo pakovoti ir su Eurolygoje pavargusiu „Žalgiriu“, ką jau kalbėti apie Klaipėdos „Neptūną“. Panašu, kad lyga bus tikrai konkurencinga, svarbiausia, kad nepatekus į Europos turnyrą pavyktų išlaikyti visus pagrindinius žaidėjus.

„Ryto“ vasarą atlikti darbai nebuvo blogi, bet ir nebuvo įspūdingi. Praradus Marcus Foster, pakeisti jį vienu žaidėju, tikriausiai, neįmanoma. Didelis nuostolis ir Martynas Echodas, kurį, atrodo, kad pavyko pakeisti Steven Enoch, tačiau kaip jis atrodė prieš „Neptūną“, tai yra didelis nusivylimas. Iš legionieriaus reikia kur kas geresnio žaidimo, ir ne tik FIBA Čempionų lygoje, bet ir LKL kovose.

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGBet lažybų bendrovė išsiskiria patogiu naršymu svetainėje, ji taip pat turi mobilią programėlę, kuri leidžia statymus atlikti bet kur ir bet kada. Nors bendrovė daug dėmesio skiria e-sportui, čia statyti galima ir už Lietuvos krepšinio lygos rungtynes.

Atrodo, kad dėl „Ryto“ pralaimėjimo prieš „Neptūną“ labiausiai nepasisekė būtent Utenos komandai. Galima neabejoti, kad visą šią savaitę vilniečiai skyrė pralaimėjimo analizei bei pasiruošimui artėjančioms rungtynėms. Du pralaimėjimai sezono pradžioje būtų tikrai netikėtas rezultatas ir nors „Juventus“ atrodo susikomplektavęs labai solidžiai, prieš sužeistus LKL čempionus bus be galo sunku.

Apibendrinimas

Nors Vilniaus „Rytas“ ir pralaimėjo, reikia pripažinti, kad rungtynėse buvo susigrąžinta kontrolė. Ketvirtajame kėlinyje šeimininkai jau turėjo dviženklį taškų pranašumą, o pergalė iš rankų buvo paleista tik dėl puikaus „Neptūno“ charakterio. Matant, kaip „Juventus“ atrodė FIBA Čempionų lygos atrankoje, nerimo yra priekinėje linijoje. Akivaizdu, kad Gediminas Orelik nėra geriausioje formoje, svarbiausiose rungtynėse pranyko Laurynas Beliauskas.

„Rytas“ namuose prieš „Neptūną“ nesužaidė gerų rungtynių. Ąžuolas Tubelis su Steven Enoch surinko 15 taškų, pataikydami 5 dvitaškius iš 13. Akivaizdu, kad šie skaičiai turėtų būti kur kas geresni, vos du taškus pelnė antrus metus Vilniuje žaidžiantis RJ Cole. Prastas mačas buvo Jayvon Graves – 25 min. ir vos 5 taškai (1/7 metimai). Kad ir kaip „Rytas“ prastai atrodo sezono pradžioje, pralaimėjimas „Neptūnui“ turėjo pažadinti komandą, dėl ko galima tikėtis, kad Utenoje bus pasiekta pergalė.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-25

Geriausios lažybų bendrovės