Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Europos taurė: „Besiktas” prieš „Buducnost” – statymų prognozės ir patarimai

Besiktas žaidėjai ploja nuliūde

Statymų Gidas rekomenduoja:


Rugsėjo 25 d. pirmajame Europos taurės etape susitiks Turkijos Stambulo „Besiktas” ir Serbijos „Buducnost” komandos. A grupėje dėl patekimo į atkrintamąsias iš viso varžysis 10 komandų: pirmas dvi vietas grupėje užėmusios komandos automatiškai pateks į ketvirtfinalį, o 3-6 pozicijų atstovai aštuntfinalyje kovos dėl patekimo į ketvirtfinalį. Tai bus pirmoji šios poros akistata tarptautiniuose turnyruose. 

„Besiktas” vietiniame Turkijos krepšinio čempionate dar nestartavo, tačiau naujame sezone jau spėjo sužaisti 4 rungtynes: visi 3 susitikimai „VTB” lygoje baigėsi pralaimėjimais, o draugiškame mače iškovota pergalė. „Buducnost” klube situacija kitokia: komanda visą vasarą skyrė poilsiui ir oficialiai sezoną pradėjo su „ABA” lygos startu, kur sutriuškino „Mornar Bar” ekipą net 47 taškais.

„Besiktas” prieš Buducnost” patarimai statymams

#1

Abi komandos renka daug taškų kiekvienose varžybose, todėl statymas, kad abi komandos pelnys daugiau nei 161.5 taško @1.85 Vulkanbet lažybų bendrovėje atrodo vertingai.

#2

„Besiktas” sudėtis „ant popieriaus” yra ženkliai stipresnė, todėl rekomenduojame rinktis namų pranašumą -5.5 @1.85 GGbet lažybų bendrovėje.

„Besiktas” prieš Buducnost” analizė ir prognozės

Abi komandos stipriausiose Europos krepšinio turnyruose dalyvauja nebe pirmą sezoną, todėl turi patirties žaidžiant aukščiausiame lygyje. Šeimininkai „Besiktas” praeitame sezone buvo vieni lyderių laimėti turnyro trofėjų, tačiau kovą baigė pusfinalyje ir bendroje įskaitoje užėmė 3-ą vietą: 3 varžybų serijoje 2:1 nusileista Prancūzijos „JL Bourg” klubui. Turkijos čempionate komanda taip pat turėjo tenkintis 3-a vieta. 

Svečiams iš Serbijos praeitas sezonas susiklostė nesėkmingai: Europos taurės B grupėje komanda liko paskutinėje 10-oje vietoje, o „ABA” lygoje prasibrovė iki atkrintamųjų, tačiau serijoje iki 3 pergalių turėjo pripažinti „Partizan” pranašumą 2:1. Tiesa, „Buducnost” savo sudėtyje turi daug mobilių žaidėjų, o naujokas ir lietuviams puikiai pažįstamas amerikietis Rasheed Sulaimon 2023-24 m. sezone fiksavo 15 taškų vidurkį. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGbet lažybų bendrovę labiausiai verta rinktis dėl aukštų koeficientų ir nuolat atnaujinamos įvykių pasiūlos. Svetainės išdėstymas itin paprastas, todėl statymus lengva rasti. Be to, bendrovė nuolat siūlo įvairias premijas ir akcijas, todėl išbandykite jau dabar.

„Besiktas” komandoje taip pat netrūksta naudingai rungtyniaujančių amerikiečių: Derek Needham (beveik 12 taškų vidurkis), Kyle Allman (beveik 13 taškų vidurkis) ir Jonah Matthews (beveik 15 taškų vidurkis). Abiejų komandų sudėtyje beveik lygus pasiskirstymas tarp vietinių žaidėjų ir amerikiečių, todėl bus įdomu stebėti ir legionierių mikrodvikovas.

Apibendrinimas

Lažybininkai šio mačo favoritu pagrįstai laiko „Besiktas”, nes komandos ne tik žais namuose, bet ir turi stipresnę sudėtį. Net trys komandos amerikiečiai fiksuoja po daugiau nei 10 taškų vidurkį Europos taurėje, o šiems puikiai talkina ir ne pagrindinės sudėties žaidėjai. Treneris labiau akcentuoja puolimu paremtą krepšinį ir nors komanda neretai pameta ritmą prieš pajėgesnius oponentus, komanda renka bent 80 taškų vidurkį.

„Buducnost” savo sezoną oficialiai pradėjo tik rugsėjo 21 d. ir dvikova išvykoje bus tik antrasis komandos mačas nuo pavasario. Ekipa daug laiko skyrė kokybiškam poilsiui ir tai gali būti svarbus faktorius trečiadienio dvikovoje. Tuo tarpu „Besiktas” pralaimėjo paskutines 3 žaistas rungtynes, o 2 varžybose kova vyko iki rungtynių pabaigos bei žaistas pratęsimas. Tiesa, nuo paskutinių rungtynių praėjo daugiau nei 10 dienų, tad teoriškai žiūrint, žaidėjai turėjo pakankamai laiko atsistatyti.

Apibendrinant prognozuojame, jog šeimininkai „Besiktas” valdys rungtynių tempą ir nugalės bent 5-6 taškų persvara. Komanda dažnai stengiasi greitai pabėgti į priekį ir jau kažkiek atitolus kontroliuoti tolimesnę mačo eigą, todėl bus įdomu stebėti ir trenerių štabo paruoštą žaidimo planą. 

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-24

Geriausios lažybų bendrovės