Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Europos taurė: „Joventut” prieš „Tel Aviv Hapoel” – statymų prognozės ir patarimai

Juventut žaidėjas meta nuo tritaškio linijos

Statymų Gidas rekomenduoja:


Rugsėjo 24 d. startuoja antras pagal pajėgumą Europoje krepšinio turnyras – Europos taurė. Turnyre iš viso dalyvaus 20 komandų, kurios suskirstytos į dvi grupes (A ir B) po 10 komandų. Iš kiekvienos grupės į kitą etapą patenka 6 komandos: 2 aukščiausias pozicijas užėmusios komandos automatiškai keliauja į ketvirtfinalį, o 4 likusios komandos patenka į aštunfinalį ir ten pratęs kovą dėl galimybės varžytis ketvirtfinalyje.

Savo šalių vietinėse lygose klubai oficialiai rungtyniauti dar nepradėjo, tačiau ikisezoninėse draugiškose varžybose jau turėjo ne vieną susitikimą. Ispanijos Joventut” per 4 draugiškų rungtynių ciklą iškovojo 2 pergales ir patyrė 2 pralaimėjimus, o Izraelio Hapoel” žaidė 3 susitikimus ir nugalėjo visose. 

,,Joventut” vs ,,Tel Aviv Hapoel” patarimai statymams

#1

Svečiai yra akivaizdus rungtynių ir viso turnyro favoritas, todėl rekomenduojame statyti už „Hapoel” pergalę su -7.5 pranašumu @1.72 Megapari lažybų svetainėje.

#2

Prognozuojame „Hapoel” dominavimą nuo rungtynių pradžios, todėl statymas, kad „Hapoel” laimės pirmą rungtynių pusę -3.5 @1.85 Vulkanbet lažybų svetainėje atrodo vertingai.

#3

Rungtynėse tikimės greito tempo ir daug išmestų metimų, todėl siūlome statyti, kad varžybose bus daugiau nei 164.5 taško @1.85 GGbet lažybų bendrovėje.

,,Joventut” vs ,,Tel Aviv Hapoel” analizė ir prognozės

Abejos komandos Europos taurėje ne naujokės: antroje stipriausioje Europos krepšinio lygoje Joventut” žais jau šeštą sezoną iš eilės, o Hapoel” trečią. Ispanijos vidutiniokai draugiškose rungtynėse neatrodė užtikrintai ir vargo prieš silpnesnius varžovus, o Izraelio komanda atvirkščiai – žaidė solidžiai ir rezultatyviai (90+ taškų vidurkis per 3 rungtynės). Bendrai ekipos iš viso varžėsi 3 kartus Europos taurėje: du kartus laimėjo Hapoel”, viena pergalė Joventut” sąskaitoje. 

Tarpusavyje komandos paskutinį kartą žaidė 2024 m. sausį ir tada 85:91 nugalėjo Hapoel”. Šeimininkai praeitame Ispanijos ACB” lygos sezone liko tik dešimti, o Europos taurėje išėjo iš grupės, tačiau ketvirtfinalyje suklupo prieš Prancūzijos Paris” klubą ir būsimus turnyro čempionus. Tuo tarpu Hapoel” savo grupėje buvo tarp favoritų ir tik ketvirtfinalyje po įnirtingos kovos suklupo prieš Turkijos Stambulo Besiktas”. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGbet lažybų bendrovę labiausiai verta rinktis dėl aukštų koeficientų ir nuolat atnaujinamos įvykių pasiūlos. Svetainės išdėstymas itin paprastas, todėl statymus lengva rasti. Be to, bendrovė nuolat siūlo įvairias premijas ir akcijas, todėl išbandykite jau dabar.

Izraelio Hapoel” sudėtį labiausiai papildė iš NBA atvykęs Patrickas Beverley, garsėjantis savo energija ir kibia gynyba. Sukaupta patirtis tikrai padės komandai ne tik žaidybinėse situacijoje, bet ir rūbinėje ar dalinant patarimus jauniems žaidėjams. Bus įdomu stebėti žaidėjo įtaką naujoje komandoje ir kaip Izraelio atstovams seksis pateisinti favoritų statusą.

Apibendrinimas 

Antradienio rungtynėse Europos taurėje tarp šių ekipų turėtume išvysti įdomų mačą. Įprastai labai sunku prognozuoti kaip komandoms seksis būtent pirmose rungtynėse, tačiau čia aiškus favoritas yra Hapoel”. Lažybininkai šiai komandai prognozuoja ir čempionų titulą – tą puikiai jaučia ir klubo vadovybė, pasikvietus į komandą aukščiau aprašytą Beverly ir kitus naujus žaidėjus. Komandoje net šeši atletiški amerikiečiai, išbandę jėgas stipriausiose Europos klubuose ir NBA/NCAA.

Tuo tarpu Joventut” sudėtyje įdomus amžiaus balanso paskirstymas: netrūksta tiek jaunų, tiek jau patyrusių vyresnių krepšininkų. Komandą po praeito sezono paliko lyderis Andres Felizas (persikėlė į Real Madrid”), neaiški situacija ir su praeitame sezone aktyviai žaidusiu Andrew Andrews (žaidėjas kol kas neįtrauktas net į sudėtį). Ispanijos klubą vasarą taip pat papildė nauji krepšininkai: dalis jų debiutuos Europos taurėje, kiti sugrįš po ilgesnės pertraukos. 

Apibendrinant prognozuojame, jog Tel Aviv Hapoel” kontroliuos visas rungtynes ir primes varžovams savo žaidimą. Žaidėjų meistriškumo skirtumas pakankamai akivaizdus, o ir patirtis čia svarbus faktorius. Rungtynės gali būti kibios, tačiau tikimės Izraelio klubo pergalės 7-10 taškų skirtumu.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-24

Geriausios lažybų bendrovės