Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Lietuvos krepšinio lyga: Vilniaus „Rytas“ prieš Klaipėdos „Neptūną“ – statymų prognozės ir patarimai

„Rytas“ vs „Neptūnas“

Statymų Gidas rekomenduoja:


Jau rugsėjo 21 d. prasideda 2024-25 m. Lietuvos krepšinio lygos sezonas, o atidarymo dieną matysime dvejas rungtynes – Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ vs Mažeikių „M-Basket“ 16:30 val. ir 19:00 val. „Rytas“ vs „Neptūnas“. Būtent su šiomis rungtynėmis, kurios vyks Vilniuje, iš arčiau ir susipažinsime.

Sezoną abi komandos pasitinka ambicingais tikslais. Dabartiniai čempionai nori tik vieno – apginti titulą, tuo tarpu „Neptūno“ tikslas – sugrįžimas į pirmąjį ketvertą. Nei „Rytui“, nei „Neptūnui“ tai pasiekti lengva nebus, tačiau išsikelti tikslus yra svarbu. Akivaizdu, kad pirmosiose rungtynėse aukščiausio lygio krepšinio nepamatysime, ypač, kai šiemet bus naujas LKL formatas su 36 rungtynėmis. Tačiau, Vilniaus „Jeep“ arena kaip visada turėtų būti pakankamai įkaitus, kad išvystume puikų mačą.

„Rytas“ vs „Neptūnas“ patarimai statymams

#1

Nors „Rytas“ atidarymo rungtynes žais namuose, Klaipėdos ekipa pajėgi atsilaikyti ir nebūti sutriuškinta. Rekomenduojame atkreipti dėmesį į statymą „Neptūnas“ +12.5 @1,83. Daugiau LKL statymų pasiekiama Megapari svetainėje.

#2

Jau pirmose LKL 2024-25 m. sezono rungtynėse Ąžuolas Tubelis žais prieš buvusią ekipą. Tokiose situacijose žaidėjai dažnai sužaidžia geriau nei įprastai. Rinkitės, kad Ą. Tubelis permes jam duodamą taškų skaičių. LKL statymai pasiekiami Wazbee bendrovėje.

#3

„Rytas“ treniruojamas Giedriaus Žibėno gera gynyba neišsiskirdavo – rungtynės būna ypač rezultatyvios. Sezono atidaryme prieš „Neptūną“ tikimės daug taškų, todėl verta atkreipti dėmesį į suminį daugiau. Daugiau LKL statymų GGbet svetainėje.

„Rytas“ vs „Neptūnas“ analizė ir prognozės

Draugiškos rungtynės „Rytui“ nebuvo pačios sėkmingiausios. Nors iškovota pergalių daugiau nei pralaimėjimų, rezultatai neatrodo įtikinantys. Vos 3 taškais įveikta Baku „Sabah“, 109:104 nugalėta Jonavos komanda. Buvo pralaimėjimas Rygos „VEF“ klubui. Žinoma, draugiškos rungtynės skirtos visai kitiems aspektams, tačiau tai gali turėti įtakos bent jau pirmiems reguliaraus sezono susitikimams, kol komanda pilnai įsivažiuos.

„Neptūnui“ draugiškos buvo kur kas prastesnės – 7 taškais nusileista „Wolves“, 14 taškų skirtumu pralaimėta prieš Kėdainių „Nevėžį“. Kitaip nei „Rytas“, klaipėdiečiai draugiškose ruošėsi pilna sudėtimi. Tuo tarpu Vilniaus komanda neturėjo Igno Sargiūno, kurį laiką nežaidė ir Jayvon Graves.

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGBet lažybų bendrovė išsiskiria patogiu naršymu svetainėje, ji taip pat turi mobilią programėlę, kuri leidžia statymus atlikti bet kur ir bet kada. Nors bendrovė daug dėmesio skiria e-sportui, čia statyti galima ir už Lietuvos krepšinio lygos rungtynes.

Akivaizdu, kad pirmose LKL sezono rungtynėse daug kokybės nepamatysime. Todėl reikia tuo pasinaudoti atliekant statymus. Ko galima laukti – tai rezultatyvių rungtynių. Pavyzdžiui, praėjusiais metais „Rytas“ atidarymo rungtynes namuose 106:90 laimėjo prieš „Pieno Žvaigždes“. Šiemet rungtynės vėl namuose, žiūrovų nuotaika puiki – juk tai pirmosios LKL čempionų rungtynės. Kai „Rytui“ sekasi, į gynybą per daug nėra žiūrima, stengiamasi bėgti ir rinkti kuo daugiau taškų.

Apibendrinimas

Nors „Neptūnas“ vasarą prarado Ąžuolą Tubelį ir Igną Sargiūną, bendrai sudėtį atrodo, kad pavyko sustiprinti, jaučiasi kur kas didesnis balansas, pagaliau įsigytas aukšto lygio įžaidėjas. Į rungtynes „Neptūnas“ ateina kaip autsaideriai, o sezono pradžia yra geriausias metas įkąsti favoritams – to šiose rungtynėse ir laukiame. „Rytas“ turėtų laimėti, tačiau lengva tikrai nebus.

Jeigu žiūrėtume į tai, kodėl laukiame rezultatyvių rungtynių, atkreipti dėmesį reikia į tokius žaidėjus kaip Jayvon Graves, kurio stiprioji pusė greitas puolimas. Į greitas atakas gali bėgti Ąžuolas Tubelis, didelė jėga po krepšiu taškams rinkti yra Steven Enoch. „Neptūnas“ vis dar stipriai priklausomas nuo veteranų, su kuriais gintis bus labai sunku. Nors įsivelti į greitas rungtynes su „Rytu“ nėra palanku, panašu, kad kito kelio čia tiesiog nebus.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-20

Geriausios lažybų bendrovės