Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA ČL: Milano Inter – Manchester City | Lažybų prognozės ir spėjimai

Inter – Manchester City

Statymų Gidas rekomenduoja:


Naujasis UEFA Čempionų Lygos formatas iš karto siūlo karštą veiksmą. Trečiadienį, 22.00 val., tiesiogiai iš Mančesteryje esančio Etihad stadiono galėsime stebėti 2023 metų UEFA ČL finalo pakartojimą, nes susitinka Pepo Guardiolos vadovaujamas „City“ ir Italijos čempionai Milano „Inter“. Tąsyk stipresnis buvo Anglijos klubas, tačiau naujame sezone rašomos naujos istorijos. Be to, mes žinome, jog „Inter“ gali užkurti pirtį prie varžovų vartų, tad tikėtis lengvo pasivaikščiojimo Mančesterio ekipai nereikėtų prognozuoti.

Visgi, sezono starte, bent jau vietiniame fronte daug stipriau atrodo Erlingo Haalando ir Kevino De Bruyne vedama „City“. Jie kol kas laimėjo paskutines ketverias savo rungtynes prieš tikrai solidžius Premier lygos varžovus, per kurias įmušė 11 įvarčių ir praleido tik 3. Kitoje barikados pusėje esantis Simones Inzaghi vadovaujamas „Inter“ sezoną pradėjo kiek šlubuodamas. Nors subombardavo Bergamo „Atalantą“ 4:0, lygiosiomis sužaidė ir su „Monza“, ir su „Genoa“, tad forma kol kas yra banguojanti. Tikėtina, kad šiame mače daug ką nulems Rodri galimybės kontroliuoti veiksmą aikštės centre bei tai, kaip efektyviai savo progas puolime išnaudos Inter smogiamoji trijulė: N. Barella, L. Martinez ir Marcus Thuram.

Milano Inter vs Manchester City | Lažybų patarimai

#1

Nors Manchester „City“ turi solidžią gynybos liniją, kuriai didelių problemų nesukėlė nei Man. „United“, nei „Chelsea“, Nerrazzuri yra visai kito kalibro oponentas. Italijos čempionai turėtų įmušti bent sykį, o apie Erlingo Haalando galimybes žino visi, kas matė nors vienas „City“ rungtynes pastaraisiais metais. Abi komandos įmuš po įvartį – 1.76 koeficientas.

#2

Abiejų komandų futbolą žiūrėti yra pakankamai malonu akiai, jei esate jų fanai arba neutralūs sirgaliai. Man „City“ – disciplinuota futbolo mašina, o „Inter“ – tikras puolimo ir kūrybos uraganas. Tikėtina, jog abi komandos neturėtų pernelyg užsibarikaduoti prie savo vartų ir matysime nemažai kampinių. Kampinių suminis virš 9.5 @1.81 koef.

#3

Kol kas, vienas iš svarbiausių „Inter“ žaidėjų šį sezoną yra „tuščias“. Argentinietis Lautaro Martinez kol kas nepasižymėjo ir Mančesteryje gali būti auksinė progą įrodyti savo svarbą puolime. Rizikingesnis, bet intriguojantis statymas – Lautaro Martinez pelnys įvartį @3.75

Milano Inter vs Manchester City | Analizė ir ekspertų prognozės

Lažybų bendrovės prognozuoja maždaug 49-52 % Manchester „City“ pergalės tikimybę, o Italijos klubui duoda tik ~15-20 % parsinešti pergalę. Visgi drąsesni ekspertai mano, kad realiausia baigtis – lygiosios mat Italijos klubas startavo su daug lengvesniu tvarkaraščiu ir, ko gero, paruošė šį bei tą ypatingo savo oponentams. Be to, yra nesuvestų sąskaitų iš pralaimėto praėjusio UEFA ČL finalo.

Visgi, norint gero rezultato, sužaisti reikės idealiai, kadangi Anglijos čempionate Mančesterio „City“ kol kas yra ne tik, kad neįveikiami, bet ir apskritai sunkiai sustabdomi. Jie įveikė solidžius oponentus, o Erlingas Haalandas demonstruoja sunkiai protu suvokiamą įvarčių mušimo tempą.

Jeigu galėtų vėl išeiti su tokiu pat nusiteikimu, kaip padarė prieš „Atalanta“, svečiai iš madų sostinės galėtų ne tik, kad pelnyti 1-2 įvarčius, bet ir išpešti lygiąsias ar net laimėti vieno įvarčio persvara. Svarbiausia jų užduotis – apeiti ramstį viduryje Rodri bei neduoti pernelyg daug erdvės Erlingui Haalandui bei kūrybinės laisvės Kevinui de Bruyne.

Savo ruožtu Pepas Guardiola turi galvosūkį, ką daryti su be galo dinamišku „Inter“ puolimu. Nesvarbu iš kurios pusės prie baudos aikštelės priartėja kamuolys, Milano klubo atakuojantis talentas gali bausti iš 5, 15 ar net 20+ metrų atstumo. Ruben Dias, Ederson ir kompanija tikrai turės rimčiausią iššūkį šiame sezone, bandydami apginti vartus nuo tikslių smūgių.

Vertinant pragmatiškai, „Inter“ neturi ko prarasti, tai galės eiti va bank. Jeigu X faktoriai Denzel Dumfries, Hakan Calhanoglu ir Piotr Zielinski sužais puikiai, nusimato rimta kova. Priešingu atveju turbūt teks ne sykį krapštyti kamuolį iš savojo vartų tinklo…

Statymų Gidas rekomenduoja:

Mega Pari gali pasiūlyti didžiulį UEFA Čempionų lygos ar įvairiausių kitų klubinio futbolo čempionato statymų katalogą. Geri koeficientai, gyvi ar pre-match statymai bei įspūdingi bonusai užsiregistravusiems!

Apibendrinimas

Taigi, trečiadienį Etihad stadione bus tikrai karšta. Neutraliems sirgaliams verta įsijungti UEFA 2023 ČL finalo pakartojimą, kur du grandai bandys išsiaiškinti santykius. 

Nors favoritu „ant popieriaus“ bei daugumoje statistinių grafų tikrai yra „City“, Italijos klubai dažnai į UEFA Čempionų lygą ateina šviežesni, ne tiek pervargę, dėl to gali ant menčių guldyti ir turtingesnius klubus. 

Potencialo puolime pas „Inter“ yra ir, jei pavyktų sustabdyti Erling Haaland bei KDB su Rodri, kontraatakuojančio bei dinamiško futbolo pagalba įmanoma ne tik išpešti lygiąsias, bet ir 54 tūkstančių fanų akivaizdoje pasiimti tris taškus.

Tikėtina, jog „Inter“ šansai visiškai priklauso nuo to, jog visi 11 aikštelėje esančių futbolininkų būtų nepriekaištingi. Kitaip namo reikės grįžti nukabinus nosis…

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-20

Geriausios lažybų bendrovės