Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Čempionų lyga: „AC Milan“ prieš „FC Liverpool“ – statymų prognozės ir patarimai

Liverpulio komandos žaidėjai aikštelėje

Statymų Gidas rekomenduoja:


UEFA Čempionų lygos sezonas oficialiai prasideda. Jau rugsėjo 17 dieną išvysime šešerias rungtynes, tarp kurių ir legendinių klubų susitikimą – „AC Milan“ prieš „FC Liverpool“. Šiemet nusimato tiek intrigos, kiek dar nesame matę. UEFA Čempionų lyga pakeitė formatą – komandų skaičius nuo 32 išaugo iki 36, nebeliko grupių etapo, komandos sužais aštuonerias rungtynes su skirtingais varžovais. 

Kadangi atsakomųjų „AC Milan“ vs „FC Liverpool“ rungtynių nebus, galima tikėtis kur kas visai kitokios kovos nei kad buvome įpratę matyti grupių etapuose. Komandoms nebėra kur taupytis ir skaičiuoti, kad dar bus galima atlošti prarastus taškus atsakomajame susitikime. „FC Liverpool“ komandai tai bus vienas iš keturių susitikimų išvykoje, tuo tarpu „AC Milan“ vienos iš keturių namuose – atsidaryti pergalingai svarbu abejoms ekipoms. 

Tiek „AC Milan“, tiek „FC Liverpool“ turi po kelis traumuotus žaidėjus. Milanui nepadės Ismael Bennacer, Alessandro Florenzi, Marco Sportiello. Ant klaustuko Malick Thiaw, neaišku ar žais Davide Calabria. Liverpulio komandoje nežais Harvey Elliott, Jayden Danns, James McConnell. Tikėtina, kad į rikiuotę sugrįš naujokas Federico Chiesa.

„AC Milan“ vs „FC Liverpool“ patarimai statymams

#1

„AC Milan“ sezoną pradėjo ypač rezultatyviai – Italijoje per ketverias rungtynes tris kartus buvo bent 4 įvarčiai. Šiame susitikime rekomenduojame „AC Milan“ – „FC Liverpool“ suminis daugiau 3,0 @1,94 Megapari lažybų bendrovėje.

#2

Prasta „AC Milan“ gynyba kelia nerimo – „FC Liverpool“ turi milžinišką potencialą puolime ir dėl to rekomenduojame atkreipti dėmesį į šį statymą – „FC Liverpool“ įmuš pirmajame kėlinyje @1,68 Wazbee statymų svetainėje.

#3

Debiutinėse UEFA Čempionų lygos rungtynėse „FC Liverpool“ laikoams favoritu ir mes renkamės šios komandos pergalę @1,92 GGBet lažybų svetainėje. Anglijos klubas turi kur kas gilesnę ir talentingesnę sudėtį.

„AC Milan“ vs „FC Liverpool“ analizė ir prognozės

Abi komandos sezonus pradėjo visiškai skirtingai. „FC Liverpool“ 2024-25 m. Anglijos „Premier“ lygos sezone startavo trimis pergalėmis iš trijų, tuo tarpu „AC Milan“ du kartus sužaidė lygiosiomis (2:2 prieš „Torino“ ir „Lazio“) bei 1:2 nusileido „Parma“ klubui. Visgi, paskutinėse savaitgalio rungtynėse vaizdas visiškai apsivertė. „FC Liverpool“ netikėtai namuose 0:1 nusileido „Nottingham Forest“ kubui, o „AC Milan“ net 4:0 sutriuškino „Venezia“. 

Turint omenyje, kad „AC Milan“ – „Liverpool“ rungtynės vos po trijų dienų, neabejotinai paskutiniai mačai turės psichologinės įtakos. Milanui tai buvo puikus būdas nusimesti nesėkmingos sezono pradžios skraistę, tuo tarpu „FC Liverpool“ gavo šaltą dušą – po 3:0 pergalės prieš Mančesterio „United“, per anksti ant laurų užmigti tikrai nereikia. 

Statymų Gidas rekomenduoja:

GGBet statymų svetainę dauguma žino dėl puikios e-sporto kategorijos, tačiau čia atlikti statymus galima ir kitose sporto šakose, yra platus UEFA Čempionų lygos pasirinkimas, suteikiami konkurencingi koeficientai pagrindiniams įvykiams.

Nuo 2021 m. komandos tarpusavyje žaidė tris kartus, visus juos laimėjo „FC Liverpool“ – 3:2, 2:1 ir 4:1. Visi mačai buvo rezultatyvūs, dėl ko galima tikėtis kažko panašaus ir šį kartą. Taip pat, įdomus faktas, kad „FC Liverpool“ laimėjo paskutines 8 UEFA Čempionų lygos rungtynes išvykoje iš dešimties. Abi komandos įmušė septyniuose susitikimuose iš dešimties. Tai taip pat indikuoja, kad galima laukti rezultatyvių rungtynių, dėl to renkamės, kad išvysime bent 3 įvarčius ir daugiau. 

Apibendrinimas 

Nors „FC Liverpool“ patyrė pralaimėjimą Anglijoje, susitikimo prieš „Nottingham Forest“ per daug sureikšminti nereikėtų. UEFA Čempionų lygos mačas bus nauja istorija ir vertinant abiejų komandų pajėgumus, svečiai čia atrodo kur kas solidžiau. „AC Milan“ vasarą atliko šiek tiek permainų, tačiau neramina sudėties gylis – viskas sukasi aplink kelis žaidėjus ir jeigu jiems mačas nėra sėkmingas, įnešti pokyčių nelabai kam yra. „FC Liverpool“ priekis su Diogo Jota, Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai ir Luis Diaz atrodo kur kas pavojingiau. Nuo suolo energijos įnešti gali Cody Gakpo bei Darwin Nunez. 

Apibendrinant, daugiausiai nerimo kelia „AC Milan“ gynyba. Sezono pradžioje po du įvarčius jiems mušė „Parma“, „Lazio“ ir „Torino“. Tai tikrai ne „FC Liverpool“ lygio puolimo komandos. Jeigu ir toliau matysime klaidas gynyboje, svečiai pramušti vartus turėtų jau pirmajame kėlinyje. Laukiame rezultatyvių rungtynių, nenustebintų „FC Liverpool“ pergalė rezultatu 3:1.   

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-16

Geriausios lažybų bendrovės