Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

UEFA Tautų lyga: Vokietija prieš Vengriją – statymų prognozės ir patarimai

Vokietija - Vengrija

Statymų Gidas rekomenduoja:

Rugsėjo 7 d. 21:45 val. Vokietijos futbolo rinktinė UEFA Tautų lygoje priims svečius iš Vengrijos. A lygos trečioje grupėje besivaržančioms komandoms tai bus pirmasis mačas, o kartu su jomis grupėje žaidžia dar Nyderlandai bei Bosnija ir Hercegovina. Pirmas dvejas vietas grupėje užėmusios rinktinės pateks į atkrintamąsias, trečioji vieta žais įkrintamąsias dėl vietos išsaugojimo arba iškritimo į B lygą, ketvirtoji vieta iš karto krenta į B lygą.

Vokietija yra laikoma grupės favorite, tačiau Vengrijos nuvertinti tikrai negalima. Sudėtyje yra solidžių žaidėjų, ypač išskirti galima „FC Liverpool“ žvaigždę Dominik Szhoboszlai. Šiose rungtynėse žaisti galės ir EURO 2024 traumą patyręs Barnabas Varga. Galima sakyti, kad šiomis rungtynėmis Vokietija verčia naują istorijos lapą – karjerą rinktinėje baigė Ilkay Gundogan, Toni Kroos, Thomas Muller bei Manuel Neuer.

Vokietija – Vengrija tarpusavyje buvo susitikusios visai neseniai. Europos futbolo čempionato grupių etape vokiečiai laimėjo 2:0, 22-ą minutę į priekį išvedė Jamal Musiala, 67-ą minutę rungtynes uždarė Ilkay Gundogan.

Vokietija vs Vengrija patarimai statymams

#1

Anglija vienareikšmiškai yra rungtynių favoritas, o pergalė antrajame mače beveik garantuotų pirmą vietą grupėje. Anglijos -2 pranašumas @1.8 GGbet bendrovėje yra vertės turintis pasirinkimas.

#2

Anglija turi jaunus ir pavojingus talentus bei vieną stipriausių priekinių linijų pasaulyje. Rekomenduojame rinktis statymą Anglija daugiau 2.5 įvarčio @1.88 Vulkanbet bendrovėje.

#3

Suomiams bus sudėtinga stabdyti žaibišką anglų puolimą, o pastarieji neretai mėgsta susirinkti nereikalingas pražangas. Siūlome statyti daugiau 3.5 geltonų kortelių @1.67 Starda bendrovėje.

Vokietija vs Vengrija analizė ir prognozės

Galima sakyti, kad Vokietijos futbolo rinktinėje įvyko kartų kaita. Veteranams po Europos futbolo čempionato baigus karjerą, visas dėmesys krenta į jaunuosius žaidėjus. Tikėtina, kad startinėje sudėtyje matysime 25-erių Kai Haverts, 21-erių Jamal Musiala, 21-erių Florian Wirtz, 20-­metį Aleksandar Pavlovič. Tam tikras pozicijas užpildys labiau patyrę žaidėjai, pavyzdžiui, 33-erių Pascal Gross, tačiau akivaizdu, kad branduoliu tampa jaunieji talentai. Iš žaidėjų, kurie nežais prieš Vengriją išskirti galima Antonio Rudiger bei Leroy Sane.

Jau kurį laiką Vokietijos futbolo rinktinės rezultatai buvo suprastėję, tačiau namuose vykusiame Europos futbolo čempionate pamatėme atsigaunančius vokiečius. Jeigu ne ketvirtfinalis prieš ispanus, tikėtina, kad Vokietija būtų žaidusi finale – būtent vokiečiai ir ispanai demonstravo ne tik gražiausią, bet ir efektingiausią žaidimą.

 

Statymų Gidas rekomenduoja:

VulkanBet lažybų bendrovė pasižymi aukštais koeficientais, o statymų pasiūloje galima rasti ne tik aukščiausias sporto lygas, bet ir mažesnio populiarumo susilaukiančius turnyrus. Svetainė išsiskiria patogiu valdymu, naujiems ir esamiems žaidėjams suteikiamos įvairios premijos.

Vokietija Europos futbolo čempionate parodė savo puolimo potencialą. Jau pirmose rungtynėse įmušė 5 įvarčius škotams, du kartus pasižymėjo prieš vengrus, kartą prieš šveicarus, du kartus įmušė danams. Vengrai turi talento puolime, tačiau stringa ir gynyboje. Šveicarai jiems įmušė tris įvarčius, draugiškuose mačuose airiai sugebėjo įmušti du kartus. Jeigu pažvelgtume į dar ankstesnius rezultatus, atrankoje į EURO 2024, po du kartus vengrams įmušė bulgarai ir lietuviai. Tai signalizuoja, kad galime tikėtis rezultatyvaus mačo.

Apibendrinimas

Akivaizdu, kad UEFA Tautų lygos rungtynės nėra tokios svarbios kaip EURO 2024 grupių mačas. Žaidėjų nusiteikimas bei įtampa bus visai kito lygio, kas tuo pačiu turėtų rungtynes padaryti kur kas atviresnes. Tai nekeičia fakto, kad vokiečiai išlieka favoritais, ką turėtume pamatyti nuo pirmųjų minučių. Veteranams pasitraukus iš rinktinės, jaunimas įgaus dar daugiau pasitikėjimo ir laisvės.

Būtų keista, jeigu pirmąjį įvartį išvystume tik antrajame kėlinyje. Galima tikėtis, kad vokiečių spaudimas pasiteisins jau pirmomis minutėmis, kas leis į rūbinę išeiti turint bent minimalią persvarą. Apibendrinant, galima tikėtis Vokietijos rinktinės pergalės rezultatu 2:1 arba 3:1.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-13

Geriausios lažybų bendrovės