Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

GeoGuessr World Cup 2024 – turnyro apžvalga, statymų prognozės ir patarimai

GeoGuessr World Cup 2024

Statymų Gidas rekomenduoja:

„GeoGuessr“ yra sparčiai populiarėjantis žaidimas, kuriame pagal atsitiktiniu būdu parenkamą vaizdą reikia žemėlapyje pažymėti tikslią vietoję. Kuo tikslesnis spėjimas – tuo gaunama daugiau taškų. Žaidimas išleistas 2013 m. ir iki 2020 m. neturėjo didelio susidomėjimo, tačiau prasidėjus pandemijai, žaidėjų skaičius stipriai išaugo ir rugsėjo 11 – 14 dienomis vyks 2024 m. GeoGuessr pasaulio čempionatas. Galima sakyti, kad tai dar vienas žaidimas, kuris įtrauktas į e-sporto sceną.

Šių metų pasaulio čempionatas vyks Stokholme, Švedijoje. Iš viso dalyvaus 24 žaidėjai, kurie po šešis padalinti į keturias grupes. Pirmą vietą grupėje užėmę žaidėjai iš karto pateks į ketvirtfinalį, antrą ir trečią vietas užėmę žaidėjai susitiks pirmajame atkrintamųjų raunde. Grupių etape visi žaidėjai tarpusavyje sužais po vieną kartą, o mačą sudaro 10 raundų.

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet „GeoGuessr World Cup 2024” prizinį fondą sudaro 50 tūkst. JAV dolerių. Praėjusiais metais už pirmą vietą atiteko 16 tūkst., šiemet atiteks 15 tūkst., tačiau grupių etape už vieną laimėta mačą bus suteikiami papildomi 200 JAV dolerių. Čempiono vardo ginti atvyksta Patrick „Consus“ Noordijk iš Olandijos. Už jo triumfą šių metų turnyre Megapari lažybų svetainė suteikia 6,00 koeficientą.

Besidomintiems e-sportu, galime priminti, kad šiuo metu vyksta „Counter-Strike 2” žaidimo turnyras „ESL Pro League Season 20”, taip pat rugsėjo 4 d. prasidėjo „Dota 2: The International 2024” turnyras, kurio prizinis fondas siekia net 2,5 mln. JAV dolerių.

GeoGuessr World Cup 2024 patarimai statymams

#1

Turnyro favoritu laikomas Radu Casapu, už kurio triumfą duodamas 3,50 koeficientas Megapari svetainėje. Į turnyrą žaidėjas atvyksta laimėjęs „rainbolt-Ford x GeoGuessr“, kur finale įveikė Mathieu „Blinky“ Huet.

#2

Kad favoritu laikomas Radu Casapu pateks į finalą, Megapari statymų svetainėje duodamas 2,10 koeficientas. Atsižvelgiant į dabartinę žaidėjo formą, tai daug vertės turintis statymas.

#3

Rekomenduojame atkreipti dėmesį į statymą, kad Mathieu „Blinky“ Huet pateks į finalą @2,75 Megapari lažybų bendrovėje. Grupėje užėmęs antrą vietą, potencialiai turėtų lengvesnį kelią nei užėmęs pirmą vietą.

GeoGuessr World Cup 2024 analizė ir prognozės

Šiemet ryškiu „GeoGuessr World Cup 2024” turnyro favoritu yra laikomas Radu, kuris praėjusiais metais grupėje užėmė pirmą vietą, ketvirtfinalyje įveikė „Trabota“, tačiau pusfinalyje 2:3 nusileido prieš „Blinky“. Šiemet Radu yra ryškus grupės favoritas, o užėmęs pirmą vietą užsitikrintų vietą ketvirtfinalyje. Didelė tikimybė, kad pusfinalyje lauktų susitikimas prieš dabartinį čempioną „Consus“.

A grupė turnyre išsiskiria tuo, kad čia varžosi du iš trijų pagrindinių favoritų. „Blinky“ ir „Consus“ susitiks jau grupėje, o tai reiškia, kad kažkuris iš jų užims antrą vietą. Didesnė tikimybė, kad antras liks prancūzas „Blinky“, kas nebūtų blogas variantas. Prancūzas tokiu atveju turėtų žaisti papildomą mačą pirmajame atkrintamųjų etape, tačiau patekus į ketvirtfinalį, būtų žaidžiama prieš B grupės laimėtoją, o pusfinalyje prieš D grupės laimėtoją – čia išskirti galima nebent Alonso „Topotic“ Philippe ir „MK“, tačiau abu juos „Blinky“ gali įveikti ir dėl to statymas, kad prancūzas pateks į finalą yra vertas dėmesio.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Megapari statymų svetainė išsiskiria aukštais koeficientais, tačiau tuo pačiu suteikia galimybę atlikti statymus pačiose įvairiausiose sporto šakose. Kaip matote, pasiūloje yra net ir GeoGuessr pasaulio čempionato pasirinkimai. Apsilankykite ir susipažinkite iš arčiau!

Praėjusiais metais trečią vietą turnyre užėmė Nathan „Fungus“ Pfeffer, tačiau šiemet jo turnyre nėra. Paskutiniu metu žaidėjas demonstruoja ypač prastą formą, kas ir lėmė jo nepatekimą į pasaulio čempionatą. Dėl to, dėmesį atkreipti reikėtų į tris pagrindinius favoritus – „Radu“, „Blinky“ ir „Consus“. Kažkurio iš šių žaidėjų finale nebus, kadangi laukia tarpusavio susitikimas pusfinalyje.

Apibendrinimas

Atliekant statymus už „GeoGuessr“ žaidėjus, reikia turėti omenyje tai, kad čia per vieną naktį niekas nepasikeis. Žaidėjai turi sukaupę žinių bagažą ir kažkiek įtakos gali turėti nebent tik sėkmė, kadangi nėra aišku, pagal kokius vaizdus reikės pažymėti lokaciją. Vis tik, analizuojant žaidėjus, galima matyti, kaip jiems sekasi įvairiuose turnyruose, kaip pasirodo tarpusavyje. Daug priklauso nuo to, koks buvo aktyvumas paskutiniu metu, kadangi be atitinkamos praktikos tam tikros vietovės gali užsimiršti.

Pavyzdžiui, favoritas „Radu“ į turnyrą atvyksta laimėjęs kvalifikaciją liepos 27 d. ir turnyrą rugpjūčio 3 d. „Blinky“ paskutinės pergalės buvo birželio pradžioje ir liepos 22 d., „Topotic“ nieko nėra laimėjęs nuo balandžio 14 d., „Consus“ paskutinė pergalė buvo gegužės 25 d. Matant, kad „Radu“ laimėjo turnyrą prieš vos mažiau nei mėnesį, iš karto didėja pasitikėjimas.

Statyti „GeoGuessr World Cup 2024” galima ne tik už tai, kas laimės turnyrą ar pateks į finalą, bet ir už kiekvieną grupės mačą. Pilną turnyro pasiūlą rasite apsilankę Megapari lažybų svetainėje, su kuria iš arčiau galite susipažinti mūsų sudarytoje Megapari apžvalgoje.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-13

Geriausios lažybų bendrovės