Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Vokietijos Bundesliga: Dortmundas prieš Heidenheim – statymų prognozės ir patarimai

Dortmundo Borussia prieš Heidenheimo komanda aikštėje

Statymų Gidas rekomenduoja:


Rugsėjo 13 d. 21:30 Dortmunde bus žaidžiamos Vokietijos “Bundesliga” turnyro trečiojo rato varžybos tarp vietos Borussia” ir Heidenheim” komandų. Abejos ekipos čempionate startavo užtikrintai, tačiau svečių komanda šiuo metu yra Bundeslygos lentelės pirmoje pozicijoje. Dortmundas sezoną pradėjo pergale ir lygiosiomis, o Heidenheim futbolininkai laimėjo abejas rungtynes, per kurias įmušė net 7 įvarčius. Komandos mėgsta žaisti greitą ir rezultatyvų futbolą, todėl turėtume išvysti atkaklią kovą.

Dortmundas yra neabejotinas šio mačo favoritas ir vienas pretendentų į Bundeslygos čempiono titulą. Pirmose varžybose Borussia” nesunkiai įveikė Eintracht Frankfurt” 2:0, o antrose kiek netikėtai 0:0 sužaidė su Werder”. Tuo tarpu Heidenheim ekipos startavo fantastiškai: 2:0 pergalė prieš St. Pauli” ir net 4:0 sutriuškintas Augsburg”. Per paskutinius trejus abiejų komandų susitikimus Dortmundas kartą laimėjo 3:2, o kiti du mačai pasibaigė lygiosiomis, atitinkamai 2:2 ir 0:0. Heidenheim demonstruoja įspūdingą formą ir nors yra mačo autsaideris, pateikti staigmeną gali.

Dortmund vs Heidenheim patarimai statymams

#1

Abi komandos propaguoja greitą futbolo filosofiją ir šiuo metu yra geroje formoje. Rekomenduojame lažintis už daugiau nei 3 įvarčių pasirinkimą @1.86 Vulkanbet bendrovėje.

#2

Šeimininkai yra aiškus mačo favoritas, todėl statymas Dortmundas laimės ir varžybose bus daugiau nei 2.5 įvarčio @1.83 MegaPari svetainėje tikrai atrodo vertingai.

#3

Heidenheim paskutinėje atkarpoje metu demonstruoja puikų futbolą, todėl komanda turėtų rimtai pasipriešinti svečiams. Siūlome rinktis Heidenheim pranašumą +1.5 @1.85 Vulkanbet bendrovėje.

Dortmund vs Heidenheim analizė ir prognozės

Per dvejas Bundeslygos čempionato rungtynes Borussia” dar nėra praleidusi įvarčio į savo vartus. Naują sezoną komanda pasitinka pokyčiais – pakeistas treneris, klubą paliko ilgamečiai žaidėjai Marco Reusas ir Matsas Hummelsas. Tiesa, būtent vasaros perėjimų lange Dortmundas savo sudėtį papildė solidžiais pirkiniais – įsigijo Maximilianą Beierį ir Serhou Guirassy. Paskutinėje 5 mačų atkarpoje ekipa atitinkamai muša po 2 įvarčius, o į savo vartus praleidžia bent kartą. 

Heidenheim” šiuo metu išgyvena tikrą pakilimą –  komanda yra laimėjusi net 12 rungtynių iš eilės. Svečių komanda taip pat muša daug įvarčių: paskutinėse 5 mačų statistikoje, komanda vidutiniškai pasižymi po daugiau nei 3 kartus per rungtynes. Verta pastebėti, jog Heidenheim mušė net 13 iš 14 paskutinių savo varžybų. Šioje akistatoje galime tikėtis tikrais intensyvaus ir įdomaus futbolo.

Statymų Gidas rekomenduoja:

Vulkanbet lažybų bendrovę verta rinktis ne tik dėl aukštų koeficientų, bet ir itin plačios įvykių pasiūlos. Svetainėje rasite visus įdomiausius ir didžiausius sporto pasaulio turnyrus, o patogus puslapio valdymas padės lengvai išsirinkti norimą statymą.

Abi komandos šiuo metu demonstruoja solidų futbolą, todėl nuspėti tikslų rezultatą yra ganėtinai sunku. Neretai tokiose varžybose daug ką lemia individualus žaidėjų meistriškumas ir laimėtos mikrodvikovos kiekviename aikštės plote, psichologinis nusiteikimas. Nereikia pamiršti ir dar vieno svarbaus faktoriaus – namų pranašumo, kuris penktadienį priklausys Dortmundui.

Apibendrinimas

Dortmundo komanda neveltui įvardijamas kaip akivaizdus rungtynių favoritas. Dar iki oficialaus sezono starto komandos vadovybė atliko įvairius pakeitimus ne tik komandos žaidėjų sudėtyje, bet ir trenerių štabe. Teigti, jog tai pasiteisino dar ankstoka, tačiau dabartiniai rezultatai tikrai nuteikia optimistiškai. 

Heidenheim” savo ruožtu išgyvena tikrą pakilimą ir kaip jau minėjome, žaidžia akiai patrauklų futbolą. Savo sudėtyje svečiai neturi ryškesnių žaidėjų, tačiau ekipai tai netrukdo – per 17 paskutinių rungtynių patirtas vos vienas pralaimėjimas. 

Borussia” prieš savo sirgalius turėtų iškovoti pergalę, tačiau nuvertinti varžovų nereikėtų. Abi komandos mėgsta kurti atakas kraštais, todėl tikimės atviro ir rezultatyvaus futbolo nuo pirmųjų minučių. Apibendrinant prognozuojame, jog Dortmundas rungtynes laimės bent 1 įvarčio persvara – 3:1 arba 2:1.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-13

Geriausios lažybų bendrovės