Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

Ispanijos „La Liga“: „Real Betis“ prieš „Leganes“ – statymų prognozės ir patarimai

Sevilijos Real Betis

Statymų Gidas rekomenduoja:

Rinktinių pertrauka baigėsi, o tai reiškia, kad sugrįžta klubinis futbolas. Ispanijos „La Liga“ 2024-25 m. sezonejau sužaisti keturi turai, po kurių viena iš šiandienos mūsų aptariamų komandų „Leganes“ su penkiais taškais užima devintą vietą. „Real Betis“ kartu su „Getafe“ yra sužaidusios po trejas rungtynes ir užima 16 – 17 vietas. Sevilijos klubas kol kas neiškovojo pergalės – sezonas pradėtas dvejomis lygiosiomis ir pralaimėjimu.

Sezonas dar tik įsibėgėja, todėl labai žvalgytis į turnyrinę lentelę nereikėtų. „Real Betis“ pergalės atveju, jie išsilygintų su „Leganes“ ekipa ir potencialiai ją aplenktų, turėdami dar ir vienerias rungtynes atsargoje. Sudėjus abi komandas, jos žaidė septynerias rungtynes, tačiau tik kartą laimėjo. Akivaizdu, kad forma nėra pati geriausia ir tuo bandysime pasinaudoti atliekant statymus šiose rungtynėse.

„Real Betis“ vs „Leganes“ rungtynės vyks rugsėjo 13 d. 22:00 val. Tai bus vienintelės „La Liga“ rungtynės penktadienį, kuriomis prasidės penktasis turas. Sevilijos „Real Betis“ žais namuose, kur praėjusį sezoną „Leganes“ įveikė 2:1. Paskutiniai keturi šių komandų susitikimai Sevilijoje baigėsi šeimininkų pergale.

„Real Betis“ vs „Leganes“ patarimai statymams

#1

„Real Betis“ turi puikią galimybę iškovoti pirmą pergalę 2024-25 m. „La Liga“ sezone, todėl rekomenduojame rinktis „Real Betis“ @1,75 Megapari svetainėje, kur už pergalę yra suteikiamas didžiausias koeficientas.

#2

Abi komandos sezoną pradėjo gana nerezultatyviai, todėl nebūtų keista, jeigu ir šiose rungtynėse išvystume įvarčių sausrą. Verta rinktis „Real Betis“ – „Leganes“ mažiau 2,0 @2,05 WazBee lažybų svetainėje.

#3

„Leganes“ šiame sezone per ketverias rungtynes pasižymėjo du kartus, bus žaidžiama prieš solidžią gynybą turinčią „Real Betis“, todėl rekomenduojame rinktis „Leganes“ mažiau 0,5 @2,00 Vulkan Bet lažybų bendrovėje.

„Real Betis“ vs „Leganes“ analizė ir prognozės

Sevilijos „Real Betis“ yra gana ryškūs šių rungtynių favoritai ir tai nėra veltui. Nors sezonas pradėtas be pergalių, žaidžiama buvo prieš gana solidžias komandas. Su „Girona“ ir „Alaves“, kurios šiuo metu užima 5 – 6 vietas buvo sužaista lygiosiomis 1:1 ir 0:0, o paskutinės rungtynės pralaimėtos 0:2 prieš Madrido „Real“. Verta pažymėti, kad iki 67-os minutės šeimininkai niekaip nepramušė „Real Betis“ gynybos.

Būsimas varžovas tikrai įveikiamas – „Leganes“ lygiosiomis sužaidė su „Osasuna“ ir „Valladolid“, 0:1 pralaimėjo prieš „Mallorca“, o didžiąją dalį taškų surinko 2:1 įveikdami kol kas vieną iš silpniausių „La Ligos“ komandų – „Las Palmas“. Galime priminti, kad „Real Betis“ praėjusį sezoną užėmė solidžią septintą vietą bei paskutinėse rungtynėse rugpjūčio 29 d. įveikė „Kryvbas“ ir iškovojo teisę varžytis UEFA Konferencijų lygoje. Tuo tarpu „Leganes“ į „La Liga“ sugrįžo kaip „La Liga 2” čempionai.

Statymų Gidas rekomenduoja:

VulkanBet visada turi vienus geriausių koeficientų futbolo įvykiams. UEFA Tautų lygos veiksmui tik prasidedant, čia galima rasti daug įdomių opcijų bei vienus geriausių koeficientų visoje rinkoje.

Vasarą „Real Betis“ atliko nemažai permainų, pardavė kelis svarbesnius žaidėjus, tačiau tuo pačiu pavyko ir pasistiprinti. Komandos sudėtis vertinama 189,4 mln. eurų, tuo tarpu „Leganes“ sudėties vertė vos 57,33 mln. eurų – antras rezultatas nuo galo. Akivaizdu, kad komandų tikslai šiame sezone skirtingi ir tik laiko klausimas, kada išvysime įsibėgėjantį „Real Betis“ – rungtynės prieš „Leganes“ gali būti puiki to pradžia.

Apibendrinimas

Sevilijos „Real Betis“ potencialas yra kur kas didesnis nei „Leganes“. UEFA Konferencijų lygoje žaisianti ekipa gali kovoti ir dėl pirmo penketuko Ispanijoje. Praėjusį sezoną „Real Betis“ išsiskyrė kaip mažai mušanti, bet ir nedaug praleidžianti komanda – įmušė 48 įvarčius, praleido 45. Mažiau praleido tik „Real“, „FC Barcelona“, „Mallorca“, „Atletico“, „Athletic“ ir „Real Sociedad“. Dėl to, galima tikėtis, kad ir „Leganes“ pasižymėti bus sunku – pasirinkimai, kad svečiai neįmuš bei bendras rungtynių suminis mažiau atrodo kaip nemažai vertės turintys variantai.Vis tik, apibendrinant, rekomenduojame rinktis šeimininkų pergalę. Sezono pradžioje tvarkaraštis buvo ne Sevilijos klubo naudai, tačiau dabar puiki proga atsidaryti pergalingai bei pradėti kilti turnyrinėje lentelėje į viršų. Manome, kad rungtynės baigtis „Real Betis“ naudai 1:0 arba 2:0.

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-13

Geriausios lažybų bendrovės