Naujienos Lažybų gidas Sportas Lažybų bendrovės
arrow_back_ios Atgal

MMA Bushido‘93 Vilnius | Renginio review bei laimėtojų apžvalga

MMA Bushido renginio plakatas

Statymų Gidas rekomenduoja:


Visai neseniai, rugsėjo 21 d. Vilniaus „Twinsbet“ arenoje vyko įspūdingas reginys – MMA BUSHIDO 93 Vilnius. Šiame renginyje žiūrovai iš viso pamatė net 6 pagrindines vakaro kovas ir 8 preliminarias kovas, tad 14 iš viso. Į renginį atvyko Lietuvos bei tarptautinio lygio mišrių kovos menų meistrai, tad būta ir stiprių smūgių, ir šiokių tokių sensacijų. 

Labiausiai fanai laukė main event – pagrindinės vakaro kovos, kurioje dėl laikino čempiono titulo susirungė prancūzas Cedric Severac (11-20) ir lietuvis Raimondas Krilavičius (8-4). Pasižiūrėkime, kaip viskas vyko.

MMA Bushido Vilnius 93 – Main Event | Severac vs Krilavičius Apžvalga



Sherdog.com puslapyje galima rasti daug įdomios informacijos apie mūsų kovotoją Raimondą Krilavičių. Svorio kategorijoje iki 77 kg jis kovoja jau tikrai ilgai ir pirmą profesionalią MMA kovą turėjo dar 2017 metais. Nuo to laiko R. Krilavičius laimėjo 8 kartus, pralaimėjo 4 kovas ir 1 kartą buvo skelbtos lygiosios. 

Tuo tarpu jo oponentas turi gerokai ilgesnę patirtį, tačiau jo rezultatai nebuvo tokie įspūdingi. Daugelis lažybų bendrovių geresnį šansą suteikė lietuviui. Paskutines dvi savo kovas lietuvis iš Marijampolės „Gladiator Gym“ turėjo su brazilu Rodrigo Ferreira Guilherme. Abu vyrai dalinosi po pergalę. Na, o prancūzas į Vilnių atvyko po TKO pergalės prieš Yannick Frachon.

Pati vyrų dvikova ilgai netruko ir jau antrame raunde į labai prastą padėtį patekęs C. Severac buvo lietuvio smaugiamas. R. Krilavičiaus gniaužtų įveikti priešininkui nepavyko ir jis pasidavė. 

Kiti įdomūs įvykiai MMA Bushido Vilnius renginyje

Kovų sporto fanai pamatė ir Sergėjų Grečicho. Vienas iš garsiausių bei labai sėkmingas, jau 38-erių sulaukęs Lietuvos kovotojas iki šių metų turėjo net 5,5 metų pertrauką nuo dvikovų sporto. Visgi 2024-ais į ringą jis grįžo su trenksmu ir KOK 120 renginyje per penkioliką sekundžių nokautavo rumuną Nicolae Ixari. 

Praėjus vos pusmečiui, atrodo, kad S. Grečicho forma vis dar puiki. Jis labai greitai, per 43 sekundes užlaužė ranką Ademui Vašakmadzei (Sakartvelas) ir kova baigėsi lietuvio pergale.

Kovos akimirkos

MMA Bushido Vilnius 93 renginyje tikrai buvo daug pergalių pirmuose raunduose. Viena iš kylančių sporto figūrų, Danielius Grėbliūnas susikovė su britu The Assassin – jau 30+ profesionalių MMA kovų turėjusiu Jason Radcliffe. Nors pastaruoju metu brito kovų rezultatai buvo 5 pralaimėjimai iš eilės, jaunajam Danieliui. Grėbliūnui tai neturėjo būti lengvas pasivaikščiojimas. Tačiau talentas parodė, kad gali kilti aukštai ir trikampio smaugimu kovą užbaigė pirmame raunde.

Visų MMA Bushido 93 kovų rezultatai

Preliminarios kovos

Svorio kategorija Laimėtojas Pralaimėjęs kovotojas Pergalės būdas
<60 kg Pavelas Majauskas (Lietuva) Vladyslav Hud (Latvija/Ukraina) Sprendimas (vienbalsis)
<65 kg Luukas Valk (Nyderlandai) Emilis Panceris (Lietuva) Submission
<77 kg Adomas Razma (Lietuva) Valts Volkolakovs (Latvija) TKO
<88 kg Nojus Permina (Lietuva) Aleksandras Akanovičius (Lietuva) Submission
<70 kg Emilijus Kaganovičius (Lietuva) Walid Poyan (Nyderlandai/Lenkija) Submission
<95 kg Antoine Abou Chadid (Latvija) Kristupas Šimkus (Lietuva) Sprendimas (vienbalsis)
<95 kg Ilir Bega (Graikija) Ignas Pauliukevičius (Lietuva) Submission
<88 kg Timūras Chalabajevas (Lietuva) Tautvydas Šarkauskas (Lietuva) Submission

Pagrindinės vakaro kovos

Svorio kategorija Laimėtojas Pralaimėjęs kovotojas Pergalės būdas
<60 kg Deividas Žamba (Lietuva) Ivan Kozecenkovs (Latvija/Ukraina) TKO
<71 kg Samuelis Šorochovas (Lietuva) Marius Kutauskas (Lietuva) TKO
<83 kg Mindaugas Bartkus (Lietuva) Robertas Gunia (Lietuva) Submission
<86 kg Danielius Grėbliūnas (Lietuva) Jason Radcliffe (Jungtinė Karalystė) Submission
<70 kg Sergėjus Grečicho (Lietuva) Adem Vašakmadze (Sakartvelas) Submission
<77 kg Raimondas Krilavičius (Lietuva) Cefric Severac (Prancūzija) Submission

Statymų Gidas rekomenduoja:

Vulkan Bet visada turi didelę dvikovų sporto lažybų pasiūlą. Nauji žaidėjai gauna premijas, o kataloge visada rasite rimčiausias UFC, bušido, MMA, bokso ir kitų sporto šakų kovas su tikrai patraukliais koeficientais.

Apibendrinimas

Taigi, renginyje iš viso pamatėme net 11 Lietuvos kovotojų pergalių iš 14 įvykių. Visos pagrindinės vakaro kovos pasibaigė tautiečių triumfu, tad galime pasidžiaugti geru sportininkų lygiu. 

Jeigu ir jus domina dvikovų sportas, norite skaityti visų įdomiausių kovų prognozes bei dvikovų analizę lietuvių kalba – sekite „Statymų Gidą“. Mes apžvelgiame UFC, boksą, MMA, bušido ir kitą kovinį sportą bei rekomenduojame statymus savo sekėjams!

Straipsnio autorius: Valdas
Atnaujinta: 2024-09-24

Geriausios lažybų bendrovės